Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא. לא רכבתי על המונסטר ואני גם לא ארכב עליו בעוד הרבה זמן.

ופה לא היתה הכוונה.

התגובה התחשבה במצב המיסוי במדינת ישראל. וה-GS שימש כדוגמה לחוסר פרופורציה בין המחירים בארץ לבין התמורה שאתה מקבל.

בכל מקרה, אני בטוח במאה אחוז אם לא יותר שבמחיר של המונסטר אתה יכול לקבל כלי אחר דינמי לפחות כמו המונסטר, יותר חזק.

ובהתאם לתקנות הרישוי החדשות(עלאק חדשות), אתה יכול גם להביא R6, פייזר 1000, ועוד הרבה מפלצות אחרות במחיר קרוב למונסטר ולדעתי יותר משתלם להביא את היפנים מאשר את האיטלקי הנ"ל שבשביל המדבקה על המיכל דלק אתה משלם 30 אלף שקל.

יום טוב

תקנות הרישוי החדשות כוללות את המונסטר 620 ואת הR6 באותה קטגורייה?

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא. לא רכבתי על המונסטר ואני גם לא ארכב עליו בעוד הרבה זמן.

ופה לא היתה הכוונה.

התגובה התחשבה במצב המיסוי במדינת ישראל. וה-GS שימש כדוגמה לחוסר פרופורציה בין המחירים בארץ לבין התמורה שאתה מקבל.

בכל מקרה, אני בטוח במאה אחוז אם לא יותר שבמחיר של המונסטר אתה יכול לקבל כלי אחר דינמי לפחות כמו המונסטר, יותר חזק.

ובהתאם לתקנות הרישוי החדשות(עלאק חדשות), אתה יכול גם להביא R6, פייזר 1000, ועוד הרבה מפלצות אחרות במחיר קרוב למונסטר ולדעתי יותר משתלם להביא את היפנים מאשר את האיטלקי הנ"ל שבשביל המדבקה על המיכל דלק אתה משלם 30 אלף שקל.

יום טוב

שמע, נראה לי שיש בינינו קצר בתקשורת היום, מפני שאני מרבה לא להסכים איתך...

המונסטר עולה כ60,000 ש"ח.

איזה כלי בסכום דומה קיים היום בשוק, המציע יכולות דינמיות כשל המונסטר הקטן?

ודבר נוסף, תוכל בבקשה להסביר לי על תקנות הרישוי החדשות והשפעתן על מחירי הR6, פייזר 1000 או מפלצות אחרות?

פורסם

מי זה חסר הידע שמציק ומעצבן כאן?:2gunfire::mad2::snipersmi:puzzled:

GS=מונסטר? חחח...

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

אין קשר בין תקנות הרישוי החדשות לבין מחירי הכלים בארץ.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=54225

וסקוטר אם מה שרשום בת'רד הנ"ל לגבי הגבלות הרישיון אנא ממך דאג לציין את כל הגבלות הרישוי החדשות שיכנסו לתוקפן עוד מי-יודע-כמה-זמן-ואת-מי-זה-מעניין....

וגם בלי תקנות הרישוי אני רואה הרבה מאוד מחליפים טובים לדוקאטי הנ"ל. אמנם בתוספת מחיר קלה, אבל זניחה בפרופורציה לתמורה היחסית לעומת המונסטר

פורסם

וסקוטר אם מה שרשום בת'רד הנ"ל לגבי הגבלות הרישיון אנא ממך דאג לציין את כל הגבלות הרישוי החדשות שיכנסו לתוקפן עוד מי-יודע-כמה-זמן-ואת-מי-זה-מעניין....

וגם בלי תקנות הרישוי אני רואה הרבה מאוד מחליפים טובים לדוקאטי הנ"ל. אמנם בתוספת מחיר קלה, אבל זניחה בפרופורציה לתמורה היחסית לעומת המונסטר

אם אתה מעדיף GS, זכותך.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

:roll:

אני התייאשתי...

אם למישהו נשאר כוח הוא מוזמן להמשיך...

פורסם

http://www.motorcycle.org.il/modules.php?name=News&file=article&sid=64

תקנות הרישוי.

סקוטר היקר:

אם איני טועה, R6 ופייזר 1000 שנייהם נופלים על אותה קטגוריה בתקנות הרישוי הנ"ל.(הספק מנועם עולה על 25 קילו-ואט).

ולכל השאר: צאו לי מהוורידים בחיאת דינאק. על טעם וריח אגזוז אין להתווכח. לכו קנו לכם מונסטר מקושט אזיקונים ותעזבו אותי בשקט

עריכה:סוף פסוק

עריכה2: אולי לא באותה קטגורית אופנוע אבל באותה קטגוריית רישוי

פורסם
http://www.motorcycle.org.il/modules.php?name=News&file=article&sid=64

תקנות הרישוי.

סקוטר היקר:

אם איני טועה, R6 ופייזר 1000 שנייהם נופלים על אותה קטגוריה בתקנות הרישוי הנ"ל.(הספק מנועם עולה על 25 קילו-ואט).

ולכל השאר: צאו לי מהוורידים בחיאת דינאק. על טעם וריח אגזוז אין להתווכח. לכו קנו לכם מונסטר מקושט אזיקונים ותעזבו אותי בשקט

עריכה:סוף פסוק

עריכה2: אולי לא באותה קטגורית אופנוע אבל באותה קטגוריית רישוי

תשמע, אתה קובע עובדות וכשמבקשים ממך הסברים אתה ממשיך לקבוע עובדות בלי לתת הסברים.

אח"כ אתה מנפנף אותנו...

אתה בסדר, זה העולם דפוק...

פורסם

דוקטור איקס-אר היקר:

חוץ מלתקוף אותי ולעשות לי לינץ' אני לא רואה אותך מבקש שום הסבר...

לא קבעתי שום עובדות ושום נעליים.

יותר מזה, לא קבעתי שום עובדה.

רק אמרתי שאני אישית אם הייתי משקיע שישים-ומשהו אלף באופנוע חדש זה לא היה מונסטר, ושאני יכול למצוא מחליפים יותר ראויים לכסף שלי.

פורסם
דוקטור איקס-אר היקר:

חוץ מלתקוף אותי ולעשות לי לינץ' אני לא רואה אותך מבקש שום הסבר...

לא קבעתי שום עובדות ושום נעליים.

יותר מזה, לא קבעתי שום עובדה.

רק אמרתי שאני אישית אם הייתי משקיע שישים-ומשהו אלף באופנוע חדש זה לא היה מונסטר, ושאני יכול למצוא מחליפים יותר ראויים לכסף שלי.

קבעת עובדות כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=54658&page=1&pp=15

התבקשת לספק הסברים אז שלחת אותנו לGOOGLE ופרשת באופן תמוה טקסט קצר...

לינץ'? שיהיה...

לילה טוב

פורסם
אז תסביר לי מה הקשר בין הת'רד הזה לת'רד השני? אין שום קשר. לילה טוב בהחלט

וגם בהחלט לינץ'.

נו, נגיד...

גם בשרשור הזה קבעת שישנם כלים בעלי התנהגות דינמית טובה יותר ומנוע חזק יותר, אך במחיר דומה.

וגם בשרשור הזה לא סיפקת דוגמאות למרות שהתבקשת.

שמע, אף אחד לא מחפש אותך בסיבוב עם פנס, אבל שאתה כותב משהו מן הראוי שתעמוד מאחוריו עם סימוכין ולא עם בכי כמו "אתם עושים בי לינץ'"

פורסם

ה ER וה GPZ הם ממש לא מתחרים למונסטר.

ה ER מוגדר כאופנוע עירוני בכלל וה GPZ זה אופנוע ספורט לעניים מרודים (לפחות על פי כוונת היצרן)

לדעתי לפחות המונסטר פתח קטוגריה משלו של אופנועי V-twin פרקטים, אולי אפילו יומיומיים אשר אמורים לתת הרגשה שונה מאופנועי 4 לרוחב ואולי גם תדמית קצת שובבה יותר ופאן של מנוע גמיש.

זה ממש לא הרעיון מאחורי ה ER. דווקא ה SV650 הוא מתחרה ישיר יותר.

אז מה לER נתונים פיסיים של מונסטר (מידות ומשקל) גם ל SV1K נתונים דומים ל R750, אבל הם לחלוטין לא מתחרים זה בזה.

פורסם

כן.. הSV הוא מתחרה קצת יותר הגיוני... אבל לדעתי הוא לא ממש בארץ כרגע... אבל אני לא זוכר עם זה ככה תקנו אותי עם אני טועה...

מה עם הסוזוקי V-Storm 650 החדש? משתייך לאותה קטגורייה לא?

למרות שעם אתם שואלים אותי, יפני ואיטלקי אף פעם לא יהיו שייכים לאותה קטגורייה

בעליו החדש של HONDA CR 125!!

• תוכן חדש...