Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מטליות לאחר ווקס/פוליש חייבים להיכנס להשריה/כביסה באותו רגע.

במיוחד לאחר אוטמי צבע/ווקסים. אתה לא רוצה מטליות שהסיבים שלהם סתומים עם אוטם צבע.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז היום אחרי שימוש ראשון במגבת הכנסתי אותה למכונה לכביסה עדינה ללא סחיטה עם פקק של שמפו טכסטיל, אחרי 20 דקות של כביסה הוצאתי את המגבת ספוגת מים ועם שני קרעים רציניים. [emoji30]

פורסם

מוזר.

אני מכבס מטליות מכל הסוגים עשרות פעמים (כולל של הקוראני) גם פשוטות ב 1$

אף פעם לא נקרעו לי. אולי נפלת אם אחת פגומה.

פורסם

על איזה מגבת מדובר? אובר?

זה ממש לא אמור לקרות, זכור לי עוד חבר מהפורום שהמגבת נקרעה לו באיזור התפרים, כנראה פאק.

"יאללה בירי".

פורסם

תפנה לi4d במייל או בפייסבוק עם תמונות, אני מאמין שידאגו לך למגבת חליפית.

כמו אצל יוגב, המגבת שלי עברה עשרות כביסות עד היום.

יש חברים שלא מכבסים "לפי הספר" ועדיין המגבת נשארת איתנה, זה לחלוטין פגם בייצור.

"יאללה בירי".

פורסם

גם האובר שלי נקרעה באיזור התפרים לפני שבכלל השתמשתי בה. שמתי אותה בתוך דלי עם מים + שמפו טכסטיל, וכשהרמתי לתלות אותה, ראיתי שחלק גדול מהתפרים פשוט נפרם וכל המגבת קרועה (היא הייתה שלמה כשפתחתי את האריזה).

פניתי לשירות לקוחות שלהם וצרפתי תמונות + הסבר. הם זיכו אותי בעלות המגבת (ללא המשלוח). שאלתי אותם אם הם יכולים לשלוח לי מגבת חדשה במקום, והם אמרו שלפי התקנון שלהם, הזמנות שבוצעו מחוץ לאנגליה, יזוכו לפי ערך המוצר ולא ישלח מוצר חדש במקום.

אני מאמין שאפשר לתפור את זה בחזרה ולקבל אפקט של מגבת כמעט חדשה (למרות שחלק ממנה כבר לא יהיה אותו דבר). הם בעצמם אמרו לי "תסתכל על הצד החיובי - קיבלת החזר על מגבת שאתה עדיין יכול להשתמש בה".

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

שלחתי להם מייל דרך האתר אבל אי אפשר היה לצרף שם את התמונות. אמתין מספר ימים ואם לא תהיה תגובה מצידם אפנה גם בפייסבוק שלהם.

פורסם

היה לי בדיוק אותו מקרה:

האובר שלי נקרעה באיזור התפרים אחרי ששטפתי אותה ידנית בתוך דלי עם מים + טכסטיל.

IMG_4094.jpg

פניתי לi4d במייל עם הסבר ותמונות והם זיכו אותי באותו יום בעלות המגבת + משלוח. זו התשובה שקיבלתי מהם:

I am sorry to hear you have had a problem with the yellow towel, we have a very small percentage of the last batch that seem to have this problem. Please don’t send the towel back to us, we will refund you in full.

Best Regards

Paul

בסוף לקחתי את המגבת למישהי שיודעת לתפור והיא תפרה לי בעדינות את כל הקרעים. כמובן שהמגבת לא ממש כמו חדשה כי יש תפרים חיצוניים, אבל היא עדיין עושה את העבודה ובסוף עלתה לי 0 ש"ח.

פורסם (נערך)

אי אפשר להמשיך להשתמש בלי לתפור?

מתי הזמנת אותה? הם רושמים שהייתה בעיה עם מספר מגבות

עריכה אחרונה על ידי richrach
פורסם
אי אפשר להמשיך להשתמש בלי לתפור?

מתי הזמנת אותה? הם רושמים שהייתה בעיה עם מספר מגבות

אני אישית לא רציתי להמשיך להשתמש בלי לתפור כי זה המשיך להתפורר וזה היה במספר מקומות.

הזמנתי את שלי בסוף נובמבר וקיבלתי אותה באמצע דצמבר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חוזר לעדכן,

אחרי שבוע של התכתבויות עם בחור בשם paul ושליחה של התמונות אליו קיבלתי החזר כספי על המגבת (על המשלוח לא קיבלתי כי הזמנתי 3 מגבות ולא אחת)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

SCIPOPO

גם אצלך המגבות הירוקות של הקוריאני לאחר כביסה ידנית / מכונה עם שמפו טכסטיל, נהיות מעט קשות לעומת חדשות?

הבד מרגיש לי טיפה יותר קשיח מאשר כאלה שרק הוצאתי מהשקית.

האם זה תקין? יותר מדי סבון?

אני משאיר אותן להתייבש בדירה ולא בשמש, מכבס בצורה ידנית בדלי קטן של כ 3-4 ליטר מקסימום עם כוסית שמפו או טיפה יותר.

Opel Adam S 2017

פורסם

כן לאחר כביסה הן מעט קשות יותר מהרגיל.

אחרי ניעור רציני הן חוזרות להיות רכות, יחסית.

אל תשכח שזו מגבת עם סיבים קצרים מאוד, הרבה פחות "פלאפי" מלכתחילה.

לא הייתי מתרגש יותר מידי, בכל מקרה הן נוגעות בפח רק אחרי סיכוך/ריכוך של qd שמרוסס עליהן לפני כן.

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...