Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה לא לבן, אלא קרם. האפשרות האחרת ללא תשלום הייתה כתום, אבל לא רציתי כי ראשית דבר זה היה מושך תשומת לב מהסוג הלא רצוי ושנית דבר, הכתום גורם לרכב להרגיש מצועצע. הקרם יושב עליה טוב, משתלב היטב עם הפלסטיקים השחורים שעוטפים את המרכב ועם ידיות הכרום בדלתות, מה שנותן לרכב תחושה של "קלאס".

:idea:
פורסם

לתחושה של "premium" מאוד תורם ציפוי עור בהגה, מראות וכפתורים שחסר בדגם הזה. ניתן לקנות כיסוי הגה דמוי עור ב30 ש"ח ויש סוגי עור שונים, מתנין ועד לפיל הודי מסורס. פרווה מלאכותית על הדשבורד תמיד נותנת הרגשה דה-לוקס.ועוד חשוב - ראיתי ב e-bay מכשיר סיני שבפתיחת דלת הנהג בבוקר מכריז: good morning, Sir!

פורסם (נערך)

נדמה לי שיש נימה לעגנית במה שכתבת, אבל אני אתן לך להינות מחמת הספק. אז ככה: עור להגה, שמרגיש ונראה מקורי מהיצרן אפשר לעשות באוטו-אלגנס ב-800 ש"ח. מגנזיום מקורי אפשר גם כן להשיג בכמה אלפי ש"ח. אגב הכרזת בוקר טוב - הרכב קורץ לי במקוריות שובבה עם הפתיחה והסגירה: :-P [video=youtube;h8tsbVC-O88]

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
פורסם

מאוד נהניתי מחמת הספק :-P כל התוספות האלה מיותרות אלה אם כן הן משפרות דרך, בה הרכב מתנהג.

מיני - זו מכונית שלא משאירה אנשים אדישים - יש מעריצים ויש שונאים. אי אפשר שלא לחייך כשאתה רואה אותה. לטעמי בווארים משנים את אופי המכונית לכיוון קצת שונה מהכוונה המקורית, היא סולידית יותר, גרמנית יותר ומגודלת, אבל זה לא משנה את העובדה שזה רכב ייחודי ומעולה. עזוב עניין של פרימיום - יש לך קרטינג כל יום, ובגו-קרט לא צריך שום דבר חוץ מגו-מקרט עצמו! שיהיה לך רק בכיף!

פורסם

אתה אוהב לנהוג (לפי הסמלון) וגם אני - אבל אני רוצה עוד דברים לבד מהנאה מנהיגה.. אני רוצה פרימיום, שההנאה מהנהיגה היא רק אספקט אחד שלו. במקרה הרכב שלי הוא גם הכי מהנה לנהיגה במחירו.. ובכל זאת, אם זה כל מה שהיה חשוב לי, הייתי מתאמץ ושואף לפיאסטה ST. ;)

פורסם

קצת מבאס שכל הפרימיום הזה כלשונך, אך ללא חישוקים קלים וציפוי הגה עור, שמקבלים היום ברוב הרכבים החדשים, בטח במחיר הזה

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
זה לא לבן, אלא קרם. האפשרות האחרת ללא תשלום הייתה כתום, אבל לא רציתי כי ראשית דבר זה היה מושך תשומת לב מהסוג הלא רצוי ושנית דבר, הכתום גורם לרכב להרגיש מצועצע. הקרם יושב עליה טוב, משתלב היטב עם הפלסטיקים השחורים שעוטפים את המרכב ועם ידיות הכרום בדלתות, מה שנותן לרכב תחושה של "קלאס".

הקרם באופן מפתיע מאוד מאוד מתאים לקוי הרכב (גילוי נאות גם שלי בקרם).

• תוכן חדש...