Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני סך הכל בחור נורא נחמד וסימפטי

פה חשדתי. אתה שקרן! אתה חרא של בן אדם! איכס מגעיל!

:lol:

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוו - א. בראבו. טוב שהגבת פה. הזכרת לי משהו.. אז הלכתי לבדוק:

קודם כל פגשתי את SPIRE - באמת בחור נחמד וסימפטי. אבל... קבל ציטוט מהשרשור של הרכב שהוא באמת הכי טוב בעולם:

נקאמיצ'י, האין כל פורום של חובבי רכב באשר הוא מיועד בכל מעודו לאוננות מוטורית גרידא? האיש מתלהב (ובצדק) ממכונית שקנה, שנותנת יחס מעולה למחיר, על אחת כמה וכמה כשבודקים את המתחרות הישירות שלה ועדיין מסתייג ומציין שכל מה שנאמר הוא בהקשר לפונטו. לא רואה צורך לרדת לחייו.

פלוקסטר - המסקנה שלי, מכמה שרשורים בשבועות האחורנים היא בגדול שפעם הבאה תקנה רכב עם קבוצת וואטסאפ חזקה. תקבל פה מחמאות שיעיפו לך ת'פוני...

או לחילופין תעשה מה שעשית ותקנה רכב מהנה וכיפי באמת, לא אחד כזה שמדמיינים בו דברים שאין בו ושים פס על כולם :-P

פורסם

ס'עמק.. ידעתי שמישהו יעלה את זה. למה לא יכלת לתת לתגובה הזאת להישאר בארכיון האינטרנט? :lol:

אני מאוד בעד אוננות מוטורית, וכשיזדמן לי אני גם אפתח שרשור דומה על הפונטו. אבל בשרשור הבראבו הגבתי על כך שמדובר במכונית שנותנת אחלה תמורה, ואני עדיין עומד מאוחרי האמירה הזו. אני אגב גם מאוד מסתייג מרוב הסופרלטיבים שמרעיפים על הבראבו, היא אחלה אוטו (בדיוק כמו המיני המדוברת) אבל היא גם די רחוקה מלהיות מה שחלק מהאנשים שם טוענים.

שים לב שציינתי שם שהמחמאות שניתנו לה הן בהשוואה לפונטו. תאמין לי שאם גוסטי היה מתאר אותה כ"סופר משפחתית" או "מכונית ספורט" או כל ניפוח אחר של המציאות אני הייתי הראשון להוריד אותו לקרקע. אבל הוא לא, אז אני לא. זה מה שקורה כאן, ניפוח (וזו מילה עדינה) של המציאות ושל היתרונות של המכונית. שזה מצחיק, כי פות"ש ניפח דווקא את הדברים שבהם המכונית שלו היא לא תופעה נדירה או ייחודית כמו שהוא מצייר אותה. אם הוא היה מתאר עד כמה ההגה משובח או שהשלדה שולחת מידע בפנטומימה לישבן שלו, הייתי מקבל את זה במאה אחוז. אבל הוא לא, אז אני לא.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

עקבתי אחרי השרשור כמה ימים, חשבתי שחייבים לעשות ממנו משחק שתיה (אתם יודעים אחרי איזו מילה), אבל לאור התגובות האחרונות, נראה לי שעדיף לעשות משחק שתיה מההודעות של נאקאמיצ'י, בחיי שהוא מזכיר את המילה "בראבו" יותר מכל בעלי הרכב בפורום ביחד.

פות"ש, קנית אחלה רכב (הלוואי עלי ;) ), תתחדש ותהנה ממנו. אבל בתור מישהו שעד לפני שבועיים לא פספס אף הזדמנות לשכנע את כולם כמה הפנדה זה רכב איכותי וכל יכול, העקיצה על הפונטו של spire פשוט לא נראית רצינית.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

עזוב... את השרשורים שלו על במוו ראית?!

[emoji85]

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הפורום הזה הפך מפורום רכב לפורום פסיכולוגיה והגדות בעברית. התלהב פותח השרשור ורשם שלדעתו הרכב הוא פרימיום בגלל סיבה איקס ,סבבה תתקדמו ,תפרגנו לא קרה כלום ,אני לא מבין בשביל מה הריבים המטופשים האלו על הגדרות שהן סוביקטיביות וכל אחד רואה אותן אחרת הרי אף צד לא ישכנע את השני כאן כי אלו תחושות.

בישראל המיני ממותגת כמכונית יקרה. פרימיום לא פרימיום כנראה בעיקר בגלל השיווק השערורייתי של קמור זה המצב,ככה רואות אותה חברות הביטוח על כל הגרסאות וככה רואים אותה רוב האנשים, בעיקר אלו שלא שולטים בדיוק בכמה עולה רכב כזה. אני רואה זאת כחיסרון ועם זאת אני גם יכול להבין ממה התלהב פותח השרשור. אולי הוא הגזים בסופרלטיבים אבל זה טבעי להיסחף שרוכשים רכב שכל כך רוצים או שמוצאים אותו מושלם לצרכים שלכם.. שחררו ואל תדאגו אם מישהו ירצה לקנות הוא יסע להתרשם בסוכנות ולא יוציא 130-140k על סמך הבילבולי ביצים בפורום.

בפורום רכב ההיתי מצפה שישאלו על איכויות הניהוג שם המיני מצטיינת עם התנהגות שמאוד נדיר למצוא היום במכוניות מודרניות,במקום זה השרשור רץ להתעסק בהגדרות ...

למי ששאל בנוגע לרעשי רוח , הבידוד סביר למיטב זכרוני רעשי רוח הופכים משמעותיים מאזור ה120 קמש

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם
אני לא מתעקש על כלום, כמו שכבר אמרתי, עניין ה"פרמיום" זה כ"כ אינדבידואלי.

בא נשאל אותך ככה, זה פרמיום?

[ATTACH=CONFIG]412611[/ATTACH]

כי חרף איכות החומרים המדהימה והאבזור המטורף, מבחינתי זאת איי-גו מצועצעת ואפיוני הנהיגה שלה הם הכל מכל בכל, חוץ מאשר כל דבר שאיכשהוא קשור למילה פרמיום.

[ATTACH=CONFIG]412612[/ATTACH]

בעיני אחרים זה סופר דופר פרמיום כי זה בעצם, ירחם השם, אסטון מרטין!

הכל טוב, רק לא IGO, דגם אחר של טויוטה בשם IQ.

פורסם

נאמר כבר הכל, אין לי מה להוסיף לזה..

תתחדש Fkl0ster‏ וסע בדרכים טובות

כן פרימיום לא פרימיום, למה להיכנס לסמנטיקה, את מי ההגדרות האלה מעניינות? העיקר שיש שם דשבורד נעים לליטוף..

נ.ב.

בג'ימני שלי יש מושבי עור :hihi:

סתם נו, אל תיקח ללב. אחלה רכב קנית :mm_yeah:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

התעצלתי לקרוא את כל השרשור והויכוחים. כן יצא לי לנהוג (קצת) בקופר ובקופר אס, בשתי הזדמנויות שונות. שתיהן בהחלט הרגישו לא פחות "פרמיום" מאס1, גם אם העיצוב הרגיש לי קצת מפוזר (חלק מהמתגים נראו קצת מוזרים, כאילו נלקחו מרכב ראלי או משהו כזה, והולבשו על המיני). שתיהן גם היו מהנות למדי לנהיגה, בטח הקופר אס, עם הגה מדויק למדי, ובקפיירים חביבים בכל לחיצה על דוושת הגז.

בסופו של דבר, הכל עניין של חיבור, ואם אתה נהנה ואוהב את הרכב - זה יותר חשוב מכל דבר אחר.

בקיצור, תתחדש!

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.

• תוכן חדש...