Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רף הכניסה לפרמיום מבחינתי זה עץ ועור, כיסאות חשמליים עם זכרונות, חימום ומיזוג לכסאות הקדמיים וכו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נו, ואתה עוד קורא לי מיושן. אני מוכן אפילו לוותר על העץ והמיזוג במושבים. עור, חימום חישמול וזיכרון (זיכרUן, עם שורוק) מושבים זה לדעתי ייהרג ובל ייעבור אם אתה רוצה להיות מוגדר כפרימיום. רצוי גם מערכת שמע (לא מסך מגע, אודיו) איכותית ות'אנק גרמני של הדלתות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

נו באמת, רשמתי בפירוט רב על סמך מה אני מכנה את הרכב שלי פרימיום בהודעה הנ"ל. האבזור הזה שאתה מזלזל בו הוא לא "סתם" אבזור, אלא כזה שלא תמצא ברכבים עממיים כיום. זה בדיוק הגבול הדק בין פרימיום לבין "עממי". http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?556663-ה-quot-מרצדס-quot-של-הסופר-מיני-היא-בעצם-ב-מ-וו&p=4635878&viewfull=1#post4635878

:idea:
פורסם

זה הגבול הדק בין עממי לבין מאובזר.

לא ממש פרמיום.

אבל כל הסמנטיקה הזו ממש לא קריטית,

אתה מבסוט?

אוהב את האוטו?

אוהב שילדות בנות 16 אומרות לך "למיני שלי קוראים מינוש, איך קוראים לשלך?":wink:

אז יאללה, שיהיה לבריאות ותתחדש.

פורסם

לא, זה לא. מה לא מובן ב"אבזור שלא קיים במכוניות עממיות"? הבנת הנקרא של בית-ספר יסודי. כנראה שטקסטים ארוכים מתישים אותך, אם לא טרחת אפילו לקרוא את הפרשנות שלי לטענה הזו ולהעלות טיעונים ענייניים.

פורסם
רף הכניסה לפרמיום מבחינתי זה עץ ועור, כיסאות חשמליים עם זכרונות, חימום ומיזוג לכסאות הקדמיים וכו.

קצת הגזמת - בגרסאות הכניסה של מכוניות הסאלון של שלוש הגרמניות אין חימום ומיזוג לכסאות, ויש מצב שאין אותם אפילו בגרסאות הכניסה של חלק ממכוניות הפאר שלהן.

פורסם
זה הגבול הדק בין עממי לבין מאובזר.

לא ממש פרמיום.

אבל כל הסמנטיקה הזו ממש לא קריטית,

אתה מבסוט?

אוהב את האוטו?

אוהב שילדות בנות 16 אומרות לך "למיני שלי קוראים מינוש, איך קוראים לשלך?":wink:

אז יאללה, שיהיה לבריאות ותתחדש.

בגירה ,מה זאת אומרת איך קוראים לשלך

כאן ממש הרמת להנחתה , פשוט צריך להוריד את ה י' (האות השניה ) אני חושב ....

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

הבנת הנקראט היא בעייתית דווקא אצלך!

כתבתי, יש עממי ויש מאובזר.

אבל זה שרכב מאובזר, אפילו מאובזר מאוד (בא ניקח סתם כדוגמא מיצובישי ספייס סטאר שמאובזרת מאוד גם ביחס לקטגוריה וגם באופן כללי לעולם הרכב) כלל לא קשור לזה שהוא פרמיום או לא פרמיום.

בכל מקרה, כפי שכבר אמרתי, אתה מבסוט על הרכישה? תהנה מכל רגע ושיהיה לבריאות.

ירון,

ההרמה להנחתה הייתה מכוונת. אני כבר שנים נחשב לשחקן כדור-עף משובח! :lol:

פורסם

BMW 316,320,328,,,335,420,428,435,520,528 בארץ אין ריפודי עור

מרצדס ML,C,E,A,CLA, אין ריפודי עור.

זה לא אומר שזה לא פרימיום.

ואם כל הכבוד למרצדס חוץ מהS למינהם, אני חושב שנשאר רק השם

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

עד היום חשבתי שפרימיום זה משהו שקשור לפאביה.

אני לא בטוח...אבל נדמה לי שהסמפטומים דומים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ניב, אני מסכים עם מה שאתה אומר, זה שאין עור, לא אומר שזה לא פרמיום.

בכלל, אני חושב שפרמיום זה מושג סובייקטיבי שלא ניתן להגדרה ממשית.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

קצת רצינות - גאדג'טים זה לא פרימיום, כמו שמסעדה שפותחת לך שולחן עם מליון סלטים היא לא פרימיום.

פרימיום זה איכות. בעיקר חומרים, הרכבה וגימור. אבל אין הגיון לספק אותם ללא איכויות תנועה גבוהות.

זו עבורי ההגדרה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)

אז מאזדה 6 2500 "פרימיום" (איזה לול) היא פרימיום?

כמה שזה ישמע שטחי , לדעתי פרימיום מתחיל מהסמל שמתנוסס על הרכב. מרצדס, במוו, אודי,לקסוס,אינפיניטי,פורש וכו'.

אתה רואה את הסמל ומקבל את ההרגשה.

או מה שshayy רשם:" פרימיום זה איכות. בעיקר חומרים, הרכבה וגימור. אבל אין הגיון לספק אותם ללא איכויות תנועה גבוהות.

זו עבורי ההגדרה."

עריכה אחרונה על ידי Mjko
פורסם (נערך)

פרימיום זה איכות. בעיקר חומרים, הרכבה וגימור. אבל אין הגיון לספק אותם ללא איכויות תנועה גבוהות.

זו עבורי ההגדרה.

מסכים, ורק מוסיף שחשוב גם אבזור - לא מבחינה כמותית אלא איכותית. "אבזור פרימיום", כפי שאני אוהב לכנות. בגירה עדיין מתעקש שאפשר למצוא רכב עממי שמכיל אבזור ייחודי כמו תאורת אווירה, מערכת שמע איכותית מאד, ספר רכב המוטמע בתוך מערכת המולטימדיה, מנוע שבודק לעצמו את השמן, מערכת להמרת אנרגיית בלימה, ידיות דלתות בעלות תאורה חיצונית על מנת למצוא אותן בלילה, הגדרת מאפיינים והעדפות פרטניות ביותר ועוד. בכל אופן, בהתחשב בתקציב שהיה לי, המיני היא החבילה המאוזנת ביותר - גם איכות גימור, גם איכות הרכבה, גם איכות חומרים, גם טכנולוגיה מתקדמת, גם כוח (לבוגר אטמוספרי), גם ניהוג ואפילו סטייל. לא יודע מה אתכם, אבל אם זה לא פרימיום - גם אם ב"קטן" - אני לא יודע מה. המיני נותנת פיסה ראויה לשמה מהעולם הזה, במחיר של משפחתית בסיסית. עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster

• תוכן חדש...