Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קצת מבאס שכל הפרימיום הזה כלשונך, אך ללא חישוקים קלים וציפוי הגה עור, שמקבלים היום ברוב הרכבים החדשים, בטח במחיר הזה

צודק, אבל צריך להסתכל על התמונה הכוללת. זה כמו שכשקניתי את הפנדה אנשים ליגלגו שהיא לא מגיעה אפילו עם רדיו, אלא שאת ה"בעיה" הזו היה אפשר לתקן ב-500 ש"ח. זו הנוכחית אפשר לתקן גם כן, אם כי במעט יותר כסף. מצד שני, להכניס לאאודי A1 אבזור כמו תאורת אווירה, מחשב דרך, דיבורית מובנית, מולטימדיה מקורית עם USB+AUX, חיישן לחץ אוויר, כפתור התנעה, פנסי ערפל ומנגנון שיודע להמיר אנרגיית בלימה לחשמל כמו בסדרה 1(!) הוא, איך נגיד את זה באנדרסטייטמנט עצבני - מעט קשה יותר. :lol:

:idea:
  • תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בחול מי שפותח הזמנה על מיני רשאי לצייד אותה בכל מה שנראה לו , לכן הרוב מוסיפים הגה של jcw בעלות זניחה של 90 פאונד או 150$... ששאלתי בארץ הסתכלי עלי כאילו נחתתי הרגע מהירח אז זה אכן מבאס אבל זה ממש לא דיל ברייקר לפחות לא מבחינתי.

אגב אני רואה שאנחנו כבר שלושה בעלי מיני בשרשור אולי נאגד עוד כמה ונקים קבוצה של בעלי מיני ... בלי הילדות שאבא קנה להם אחת לגיל 17 :)

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

אגב אני רואה שאנחנו כבר שלושה בעלי מיני בשרשור אולי נאגד עוד כמה ונקים קבוצה של בעלי מיני ... בלי הילדות שאבא קנה להם אחת לגיל 17 :)

קנית אוטו לילדות, אתה לא יכול עכשיו להפלות את קהל היעד המרכזי של המוצר ממועדון המעריצים.

תחשוב כמה תוכל ללמוד מהן על איך אפשר לקשט את הרכב, תנוחת נהיגה מתאימה, היכן צריך להחנות אותה ביחס למקום המסיבה וכו'.

הרבה מידע שימושי...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מי השלישי?

אגב חו"ל, בדגמים המפוארים המיני מקבלת כסאות ברמה מאד גבוהה, בולמים אדפטיביים, HUD, lane assist, parking assist, מצבי נהיגה אמיתיים (ולא סתם כאלו שמשנים את קשיחות ההגה) והרשימה ממשיכה..

אז למי קראתם אוטו לנסיכה של אבא?!

פורסם

אני זוכר שכאשר הייתי בפריז בשנות ה90, ראיתי הרבה רנו טוינגו דור ראשון ברמות גימור מאוד גבוהות, למשל: מושבי עור, תוספות מעץ לדש בורד, הגה מעץ.

כנראה אז זאות הייתה האופציה היחידה לרכב קטן ומפואר.

מעניין אם כול השדרוגים האלה הגיעו מהמפעל או הורכבו בסדנאות

פורסם
קנית אוטו לילדות, אתה לא יכול עכשיו להפלות את קהל היעד המרכזי של המוצר ממועדון המעריצים.

תחשוב כמה תוכל ללמוד מהן על איך אפשר לקשט את הרכב, תנוחת נהיגה מתאימה, היכן צריך להחנות אותה ביחס למקום המסיבה וכו'.

הרבה מידע שימושי...

סוף-סוף דברי חכמה של מבוגר אחראי

פורסם

לא קראתי את כל השרשור כי קצת קשה לי עם שישה עמודים של "פרייייייייייייימיום", אז אני לא יודע אם זה כבר נשאל. אבל - עם אקדח לרקה, המיני או הפנדה?

וברצינות עכשיו, המיני חביבה מאוד, אבל ג'יזס בנאדם, קצת פרופורציות. אתה לא חושב שאתה "טיפה" מגזים בהרעפת השבחים? ולפני שתשאל - כן, נהגתי עליה. ההגה מעולה, השלדה מצויינת, אבל היא חלשה מדי ומרגישה כאילו לשלדה יש הרבה יותר מה לתת, וגם האבזור לא כזה מטורף, בטח שלא פרימיום. כן, מחשב דרך ומסך מגע, ואפילו לא דיבורית, לא נחשבים לאבזור יוצא דופן או פורץ דרך בשום קטגוריה. אפילו לקיה פיקנטו יש את כל אלה. אבל עור על ההגה? צודק, גם בפיקנטו (הידנית) אין את זה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

איזה יופי שיש כאלו שנהנים לצנן התלבהות של אחרים כדי להרגיש טוב יותר עם מה שיש להם! באמת שאלתי את עצמי, מתי תגיעו לחרבן לי בשרשור.. על אפך ועל חמתך, המיני מרגישה פרימיום בהחלט - אבל אני לא מצפה ממשהו שמסתובב עם פונטו שיש לה איכות גימור ברמה של מחזיק מפתחות גנרי וטכנולוגיה "עממית" להבין את זה. ובאגט, אני חושב שעופר כתב את זה כהלצה ולא כנסיון לצנן התלהבות, כמו שגם אתה מתעקש לעשות.

פורסם (נערך)

לא השוותי לפונטו, אני אפילו אגזים ואומר שהמיני יותר טובה ממנה, אין על זה וויכוח. היא קצת פחות חזקה, אבל זה ממש לא העניין. אני ממש לא חושב שהפונטו המצ'וקמקת שלי היא פאר היצירה או מרכבת האלים או משהו בסגנון, היא המכונית שבתקציב שלי נתנה את המענה הכי טוב. זה הכל. אתה יודע מה? אם היה לי יותר כסף כנראה שהייתי קונה מיני.

אני לא בא לצנן התלהבות של אף אחד, כי גם אני יודע טוב מאוד מה התחושה של להתחדש באוטו (שלי לא *חדש* אבל הבנת את הרעיון). אני סך הכל מנסה להכניס קצת פרופורציה לשרשור הזה, שמציג את המיני הזאת כמשהו שהיא לא.

אגב מבין, לא מבין, פונטו, רמות גימור, וכו'. נהגתי לא רק על המיני, אלא גם על עוד בערך 100 מכוניות בשנה-שנתיים האחרונות - ולא כולן היו פיקנטו, היו איזה כמה שעלו סביב חצי מליון שקל. ובגלל זה אני, שלא כמו שאתה טוען, כן מבין מה זה פרימיום, וכן מבין מה ההרגשה שאמורה להיות לפרימיום. והמיני וואן היא פשוט לא. היא מגניבה, מעוצבת, מעלה חיוך בכל פניה, אבל לא פרימיום. אני לא יכול להגיד שאיכויות הגימור של... לא יודע מה, פולקסווגן פולו לצורך העניין, נופלות ממנה במשהו.

עריכה: אגב, מאוד מחמיא שאשכרה חיפשת שרשור שבו כתוב על איזה אוטו אני נוסע רק כדי שתוכל לקטול אותו, מעניין מה היית עושה אם היית מגלה שזאת מפלצת הפאר והמסלול, ניסאן אלמרה.

התייחסות לתגובה למטה - אתה צודק, ואכן נראה כאילו יש סיכוי שזה הולך להתדרדר. אז אני רק אסיים כאן ואגיד שלדעת, פות"ש הגזים עם התיאורים על כמה המכונית הזו טובה (וגם על כמה הפונטו מזעזעת, היא בסדר סך הכל), ושכל אחד יחליט מה שהוא רוצה.

עריכה אחרונה על ידי Spire

פורסם

לפני שהשרשור גולש למקומות אפלים, רק שאלה קטנה:

איך המיני בנסיעות בינעירוניות מבחינת בידוד רעשים ונוחות?

(-- יכול להיות שכתבת ולא שמתי לב)

פורסם

SPIRE,

בכנות, אני חושב שאתה פשוט לא זורם מספיק עם הג'רגון החדש שמשתלט על כל חלקה רעננה ולכן אתה מבקר את מה שאומרים פה ברצינות.

כנס לפייסבוק, כל קרפדה פוזלת ומכוערת בלי אף שן בפה היא "מדהימה", "מהממת" "מלכת העולם" ועוד שאר סופרלטיבים שבינם לבין מושא הביטויים אין כל קשר.

אז היום בשביל לא להיות משעמם ולהרגיש מיוחד תוקעים תאורים שלא ממש קשורים, פתח שרשור של הצגת הגולף החדשה, תראה כמה "מדהימה" ו"מעלפת" תראה שם על רכב שבסה"כ גורם לפהק מלראות אותו.

בקיצור, אם רק תבין שמעל הפרמיום יש עוד קטגוריןת כמו "שיוווו איזה מהמם" ומעליה יש "מדהים, אחי!!!" ןמעליה יש "בן זונה של אוטו" תבין שפרמיום של היום זה לא פרמיום של פעם.:lol:

עניינית, אני לא מבין איך עברנו חפירות מח של שישה עמודים על הלבד בדלתות, העור בהגה והפרמיום שבאוטו ועוד לא מילה אחת בודדת על השילדה.

טוב, כנראה שהרכב באמת נקנה תחת אותה אמת מידה של "הנסיכה של אבא" :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

תראה, למרות שאני משתדל לשמור על רמה מסויימת של שאיפה להיות חדשני ומעודכן ומגניב, יש בי איפשהו את הרוסי השמרן הזה שמותח את הגרביים עד הסוף למעלה.

עם זאת, יש לציין שדווקא למינוח "פרימיום" אני משתדל לתת את המשקל המתאים. כקבוצת ביקורת אני אתן את המשתמש היקר צביפר, מבחינתו, אם לא הרגו 14 פרות וכרתו 3 עצים מיבשות שונות לפחות כדי להכין את האוטו, זה לא פרימיום. וזה בסדר גמור, לא כל כך עומד עם הזמנים, אבל סבבה. מאידך, לבוא ולהגיד על מכונית שהיא פרימיום כי יש לה חיישן לחץ בצמיגים (שהוא אגב אביזר בטיחות שמחוייב עפ"י חוק, אבל ניחא) ומסך מגע שהיא "פרימיום" זו לטעמי וואחד הזגמה פראית.

פלסטיק גמיש (בכוונה לא כתבתי רך) על הדשבורד יש אפילו למיצובישי ספייס סטאר.

לא! אני לא חושב שמיצובישי ספייס סטאר זה פרימיום! אלוהים ישמור...

עריכה: יו איזה מגניב זה שהוא מוסיף לינקים לקטלוג לבד.

עריכה2: מה?! הוא הוריד את הלינק. מה נסגר?

עריכה3: הוא החזיר את הלינק!!! אני מפסיק להגיב, אני חושב שהשתגעתי

עריכה אחרונה על ידי Spire

פורסם

"מנגנון שיודע להמיר אנרגיית בלימה לחשמל" יש, אבל אין איזה ג'נט נחמד?

תתחדש,בכל מקרה רכב חמוד.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...