Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א. 102 כ"ס.

ב. אני בתקופת הרצה אז קשה לדעת.

ג. המומנט גדול ב-50 אחוז מהמקובל להספק הזה במנוע אטמוספרי והוא זמין מסל"ד אפסי. ממה שאני מרגיש בנסיעה העדינה יחסית, יש דחף לא מבוטל שממתין שיותר ממנו הרסן. זה מאד ניכר בקצב צבירת המהירות ובקלות השגתה.

:idea:
  • תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
א. 102 כ"ס.

ב. אני בתקופת הרצה אז קשה לדעת.

ג. המומנט גדול ב-50 אחוז מהמקובל להספק הזה במנוע אטמוספרי והוא זמין מסל"ד אפסי. ממה שאני מרגיש בנסיעה העדינה יחסית, יש דחף לא מבוטל שממתין שיותר ממנו הרסן. זה מאד ניכר בקצב צבירת המהירות ובקלות השגתה.

לא היה עדיף לוותר על קצת אבזור ולבחור באודי שיותר חזקה?

http://www.auto.co.il/catalog.aspx?compare=8454,10114,

פורסם

המפרט של המיני גם די בסיסי, חוץ מהתאורת אווירה והמסך אין בה שום דבר מיוחד שאין באודי, לעומת זאות באודי יש ציפוי עור להגה וידית הילוכים שחסר במיני.

לפי דעתי 20 כ"ס שווים הרבה יותר מאשר השטויות האלה

פורסם
לא היה עדיף לוותר על קצת אבזור ולבחור באודי שיותר חזקה?

http://www.auto.co.il/catalog.aspx?compare=8454,10114,

חשבתי למען האמת לאבזר aftermarket את האאודי, אבל אם את זה עוד אפשר היה לשקול, הרי שאי אפשר היה לשקול אבזור פרימיום, כי זה כבר חלק אינטגרלי מהמערכות העמוקות ברכב. תוסיף על זה את העובדות הבאות: האאודי מתיישנת ולפני מתיחת פנים, בעלת ציון ריסוק בן 4 שנים, אין בה קדמה טכנולוגית כמו במיני, היא יותר נפוצה ופחות מעניינת מהמיני, והיבואן שלה נהנה ממוניטין מפוקפק..

לזכות אאודי יאמר, שהיא העלתה את הרף בקטגוריה. מכיוון שלאאודי אין תת-מותג והיא מאד רצתה להתחרות במיני, לא הייתה לה ברירה אלא ליצור אאודי גדולה בקטן. בזכותה BMW "נגררה" ליצור את המיני החדשה באופן שלא יתבייש ליד האאודי. המיני מרגישה כמו רכב פרימיום מן השורה יותר מאי פעם וכעת היא מובילת הקטגוריה ללא ספק, ככל הנראה עד הצגת היורשת ל-A1 (בחו"ל היא מגיעה עם מערך טכנולוגי מרשים מאד, עם שלל הפיצ'רים של BMW גדולות).

פורסם (נערך)
המפרט של המיני גם די בסיסי, חוץ מהתאורת אווירה והמסך אין בה שום דבר מיוחד שאין באודי, לעומת זאות באודי יש ציפוי עור להגה וידית הילוכים שחסר במיני.

לפי דעתי 20 כ"ס שווים הרבה יותר מאשר השטויות האלה

תקרא את הסיכום שלי לעומק. יש בה הרבה מעבר למה שהמפרטים משקפים. זאת ועוד, השדרוג העיקרי הוא מאטמוספרי למטורבת. התוספת הזו בכוח עליה אתה מדבר בטלה בשישים לעומת מאפייני הפרימיום המובהקים במיני, מה גם שאפשר להוסיף תוכנה למנוע, עור להגה ומגנזיום בקלות. ההיפך לא אפשרי.

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
פורסם

גילוי נאות - אני נהגתי מעט באודי a1 וממש לא הצלחתי להתחבר אליה. גילוי נאות שני - יש לי מיני one דור קודם.

עכשיו לנושא - קשה להבין את הקסם של המיני עד שלא נכנסים אחת ונוהגים בה. הנתונים על הנייר ממש לא מייצגים את הרכב ואת ההנאה מההנעה שלו.

ממליץ לכל אחד לצאת לנסיעת מבחן כדי להבין למה יש כזאת הגמוניה בקרב מי שניסה את המיני

פורסם
או כמו שקראתי בכתבה שנונה בחו"ל - לאאודי A1 יש קונים, למיני יש מעריצים. :wink: אנסה לסדר תמונה בהמשך.[/quote

+ 1

תשקול התקנת תוכנה ....2500 שח ועוד כמה כוחות סוס ...

פורסם

אתה כותב מדהים! נהנתי מאוד לקרוא את שכתבת.

מזדהה איתך בחיבור למיני. רכב מעולה ומעוצב שמספק תמורה למחירו. רכב טוב מבית טוב.

אשמח אם תוכל להעלות תמונות של רכבך החדש.

פורסם

כתיבה ממש יפה! ממש נהניתי לקרוא!

עם כל האהבה שלי למיני, אשמח לשמוע ממך דווקא מה לא אהבת ברכב. בלי להשוות לרכבים אחרים, אלא פשוט מה לא טוב בה, לדעתך.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

חסרונות שמצאתי עד כה: הכניסה לרוורס קצת מעיקה כי יש צורך להפעיל כוח במידה לא סבירה לטעמי, מרקם החומרים עדיין לא ברמה של אאודי, מנוע ה-3 צלינדרים - עם כמה שהוא מרגיש כמו מוצר מהונדס לעילא - עדיין סובל מטרטור אינהרנטי מסוים בתחילת נסיעה (מזכיר דיזל) והמושבים היו יכולים להיות יותר מפנקים בגרסאת הבסיס. זהו לבנתיים.

פורסם

תתחדש וברוך הבא, אני לא אוביקטיבי אבל עוד מהימים שההיתי אוביקטיבי טענתי שלמיני יש קטגוריה משלה כי מבחינת היכולות הדינאמיות והתחושות היא פשוט טובה בהרבה מהמתחרות.עם הדור השלישי ההיתרונות גדלו כי פתאום האוטו שהיה ממש לא פרקטי הפך טיפה יותר פרקטי והרבה יותר נוח.

המיני פורטת על המיתרים של מי שמחפש את השונה והמיוחד ובכבישים הנכונים שמסובבים את ההגה ניתן להבין את ההבדל מיד , המשקל נכון , הטרן אין מדהים ואתה פשוט מחייך לעצמך מהיכולות הדינאמיות שמייצרות כיף בכמויות מסחריות.

לגבי החסרונות מנסיוני הקצר (3000 קמ עד עכשיו ): התא מטען פיצי, היעדר ציפוי עור להגה בוואן הידנית , קצת יותר סוסים במנוע היו מגדילים את משך החיוכים

אם אתה עדין נוסע על 15 ממליץ לעבור ל17 זה אומנם יותר קשה אבל הלוק והשיפור באחיזה משמעותיים

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

• תוכן חדש...