Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים לאחר יישום לא מוצלח של gt c1 (שמתי יותר מדי חומר) ואני צריך ליישם מחדש כמובן פוליש לפני, וראיתי את הציפוי של geyon הmohs ניראה ממש טוב, מה אתם אומרים ליישם שוב את הc1 או ה geyon? אני תמיד בעד לנסות מוצרים חדשים.

שיפוצים..

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הCOATINGS של GYEON פשוט מעולים,היישום קל,העמידות טובה מאד,המראה חבלז..

לGYEON שלוש ציפויים,PRIME,שלמרות שהוא הבסיסי במבחר שלהם,הוא הפתיע אותי מאד לטובה,במיוחד במה שקשור למראה,הוא מורכב מחומרים אחרים לגמרי מMOHS,שנחשבים פחות איכותיים,אבל PRIME הוא לדעתי הציפוי עם התמורה הטובה ביותר למחיר שיש היום.

MOHS,שהוא COATING מעולה,העמידות לשנה.

הציפוי השלישי הוא הMOHS+,החומר הזה נמכר רק למקצוענים,אם תרצה את הטוב ביותר,אני מכיר חנות שתמכור לך הMOHS+,העמידות שנתיים,הברק חזק יותר מה MOHS הרגיל,וגם ההתנגדות לכימקלים וללכלוך,המחיר 160$.

לי יצא לעבוד עם הPRIME והMOHS+,שניהם מאד קלים ליישום ויתנו הגנה וברק מעולים לרכב{במיוחד ה+}.

פורסם

אין לי בעיה להשקיע על ה mhos + השאלה היא במידה ואני לא איישם נכון את החומר מה ההשלכות מבחינת הסרה של החומר ,ויישום מחדש יש ציפויים שאפשר להוריד אותם רק עם שלייף וממש לא בא לי להיכנס לזה על רכב חדש.

שיפוצים..

פורסם

כמו שרשמתי,אין חומר שיותר קל ליישם אותו מהציפויים של GYEON.

הסרה תלויה ביישום,לרוב עם פוליש,אבל אתה הולך פה ממש רחוק.

פורסם

דודי שלא תגמור לי שוב בקבוק שלם על המיני :-D.

ואם אתה רוצה אתן לך מספיק C1 כדי לצפות את הרכב.

עדיין לא מבין איך הסתבכת עם החומר הזה:roll:

פורסם

אלי כך יצא מה נעשה? ככה זה שמדברים בטלפון ומיישמים ציפוי שופכים ושופכים. לא נורא רק למדתי והחכמתי מקבל הכל ברוח טובה..

שיפוצים..

פורסם

גוגי לא יקרה שוב פעם,לגבי היישום לאחר המריחה צריך ממש לנגב אותו כמו אוטם או ווקס נכון?

שיפוצים..

פורסם (נערך)
גוגי לא יקרה שוב פעם,לגבי היישום לאחר המריחה צריך ממש לנגב אותו כמו אוטם או ווקס נכון?

כן.

סט אחד {50ML} ליישום על רכב אחד.

עריכה אחרונה על ידי GUGY
פורסם
היי,אם אתה הולך לדפוק בקבוק שלם של MOHS על המיני תצטרך להוריד אותו עם מלטשת ברזל..:loco:

אתה בטוח חבר ? שאני לא אחזור על אותה טעות.

שיפוצים..

• תוכן חדש...