Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בתור בעלים של VAG - לאון 2012 1.8 ובתור אחד שנהג הרבה מאוד על ברבו, לא רק על אחת אתן את דעתי.

למרות שניסיתי להחזיק את עצמי כי אתם פה קצת כמו ילדים קטנים עם המלחמות שלכם.

נכון ההשוואה ללאון לא נכונה גם לא קשורה כלכך אבל אני מביא אותה כ-VAG שאני יכול להשוות אליה.

את הגיר הרובוטי של הבראבו אני לא אוהב, הוא סביר אך לא מעבר, אחרי שמתרגלים אליו אפשר לחיות איתו אך בהחלט לא הבחירה שלי כשמדובר בגיר, אני מכיר אנשים בודדים שבאמת אוהבים אותו. לדוגמא דוד שלי בזמנו כשהוא קנה בראבו, הוא חזר למוסך לאחר יום בטענה שמשהו מרגיש לו מקולקל, אחרי זה הוא הבין שזאת ההתנהגות של הגיר אז הוא המשיך לחיות איתו, סתם דוגמא.

ה-DSG לעומת זאת לטעמי טוב יותר, מגיב מהר יותר, נעים יותר, קורא אותי קצת פחות טוב אך בשביל זה יש לי את השליטה הידנית שעונה לי על הצרכים לחלוטין.

לי עדיין לא היו בעיות עם הגיר, התחילו קצת רעידות לאחרונה במצבים מסויימים, לי יש עוד 3 שנים אחריות אז אני לא דואג כי אחליף אותה לפני תום 5 שנות האחריות, אבל אני חייב להודות שאחרי כל מה ששמעתי לגבי אמינות הגיר הזה הייתי מאוד מפחד לקנות רכב עם גיר כזה מחוץ לאחריות.

מצד שני לי עם צ'מפיון היה רק נסיון חיובי עד היום בכל פניה למוסך הם עלו על הציפיות שלי ואני לא יכול להתלונן.

לגבי ההגה, זה בהחלט נתון לוויכוח, אני כן אהבתי את התחושה של ההגה, ובאופן כללי את התנהגות הרכב, הוא לטעמי מצליח להעביר בצורה מספיק טובה מה קורה עם הרכב.

הלאון לעומת זאת זוועה לטעמי מבחינת הגה, ל-Fanatec שיש לי בבית (סימולטור נהיגה) יש הרבה יותר תחושות בהגה וזה ממש עצוב לדעתי.

להגדיר את הבראבו כספורטיבית אני לא יכול, אך בתור חובב נהיגה אני כן יעדיף אותה על גולף, גם אם הגולף רכב טוב יותר.

בזמנו יצאתי לנסיעת מבחן של משפחתיות עם עיתון הגה ז"ל, כששתי המובילות היו פיז'ו 308 והבראבו, הסכמתי עם שאר הכתבים באותו היום שה-308 יותר טובה כמשפחתית, אבל בכל זאת הייתי בוחר לנסוע הביתה בבראבו.

בנוסף אני חושב שדווקא בגלל שהוא רכב פחות מבוקש והשוק שלו נמוך יחסית הופך אותו היום לקניה טובה מבחינת תמורה למחיר, כמובן שהכל תלוי באיזה תמורה אתה מחפש.

הגולף תהיה טוב יותר בחלק מהדברים, הבראבו לדעתי מהנה יותר.

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלומי , בתור מנהל פורום במקומך הייתי מתבייש בעצמי! , איך אתה מרשה לעצמך לכתוב שהגיר זוועתי פעם נסעת עליו?

אני אישיתי בהתחלה קצת התעצבנתי אבל עכשיו אני לא מוכן לשמוע על שום דבר אחר!

אני אישית הייתי נוסע על מיצובישי בעבר כך שלא הייתי מוכן להתפשר על אמינות בשום אופן שאותה הבראבו נותנת, אני שונא אנשים עם דעות קדומות .

פיאט הייתה מתפרקת בשנות ה70/80 מאז היא כבר לא כזו נכון שבדגמים מסויימים ב2006 היו בחלק מהמכוניות בעיות חשמל אבל אף אחד לא דיבר על זה שמאז שהDSG7 הגיע הוא רק מתקלקל !

הDSG7 הוא פשוט בושה וחרפה מהסיבה הפשוטה שאם לא שמתם לב הוא מגיע בדגמים היחסית "עממים" של קונצרן המפורסם לא תראה אותו מגיע בשירוקו או בGTI למינהם.

בלי קשר אי אפשר להשוות את הבראבו לכל הקונצרן שהעלאתם כאן, הבראבו לדעתי זה הרכב הכי מוצלח של פיאט ויש לי אותו שבועיים אני מבסוט עד הגג באמת.

פותח השרשור לדעתי אין להתייחס לכאילה שבאים לכאן עם דעות קדומות זה לא יעזור לך בשום דבר בלי קשר למכוניות אלא בחיים אנחנו לא חיים כבר בתקופת המנדט

דעתי האישית על הרכב שהוא מפנק, נוח , מאובזר , חסכוני? תלוי איך נוסעים XD אבל ככה זה בכל רכב בעצם נכון? , כיף ליסוע בו פשוט ככה

תוכל להצטרף לקבוצה שם תקבל דעות אמיתיות מאנשים שיש להם את הרכב שנים

פורסם

לא יעזור, הרכב לא מושלם ואני מכיר בכך שהרבה אנשים תופסים ספורטיביות, התנהגות ויכולות דינמיות בצורה שונה, אבל ככה זה - יש את הגישה האיטלקית למכוניות ויש את הגישה הגרמנית.

ופה בדיוק קבור הכלב, בנסיון להדביק לבראבו נופך ספורטיבי.

לבראבו יש מאפיינים ספורטיבים כמו שיש לאיביזה TSI, לפולו TSI,

זו "סתם" מכונית רגילה בלי שום התנהגות או מאפיינים "ספורטיביים" למעט העניין שיש לה מגדש וחלקי שיפורים אופציונאלים.

שלומי ,

איך אתה מרשה לעצמך לכתוב שהגיר זוועתי פעם נסעת עליו?

אמנם אני לא שלומי אבל אענה בעצמי, כל, כל, כל הגירים הרובוטיים החד מצמדיים הם מוצר פסול שיצא לשוק אך ורק בגלל שליצרן לא היה מענה ראוי לגירים רובוטיים כפולי מצמדים. ניתן אולי להתרגל לתופעת הנדנוד או להתרגל לגיר ולצמצם את הנדנודים, אבל אני לא משכיב 100K ש"ח בשביל להתרגל לתחלואים של היצרן.

בלי קשר אי אפשר להשוות את הבראבו לכל הקונצרן שהעלאתם כאן, הבראבו לדעתי זה הרכב הכי מוצלח של פיאט ויש לי אותו שבועיים אני מבסוט עד הגג באמת.

הכי מוצלח, מעניין למה הוא נכשל כשלון חרוץ ולא ממש נמכר, לא בארץ ולא בעולם.

בכל מקרה, אם אתה מבסוט מהברכב שלך, זה הכי חשוב.

פותח השרשור לדעתי אין להתייחס לכאילה שבאים לכאן עם דעות קדומות זה לא יעזור לך בשום דבר בלי קשר למכוניות אלא בחיים אנחנו לא חיים כבר בתקופת המנדט

דעות קדומות זה אלא שלא רואים את הבראבו כמיני פרארי או דוקא אלא שכן רואים אותה ככזו? ואיך קשור פה המנדט?

דעתי האישית על הרכב שהוא מפנק, נוח , מאובזר , חסכוני, כיף ליסוע בו פשוט ככה

כשאתה מציג את זה ככה, אין לנו מחלוקת!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
עשיתי פעם נסיעת מבחן על הבראבו.

די נהניתי מהרכב, שהיה חמוד וקליל וגם חזק.

הגיר היה טיפה מעצבן אבל ממש לא נורא - בטח שפחות נורא מזה שבסיטרואן ופיג'ו.

הצעה שלי, אל תעשה נסיעת מבחן, אלא קח את הרכב בשכירות ליום יומיים ותעשה איתו הרבה נסיעות.

גם לי היה כבר ניסיון עם גיר רובוטי שהבתחלה חשבתי שזה בסדר, זה לא כול כך נורא, אבל לאחר כמה ימים וכמה נסיעות ארוכות בתוואי שונה, הבנתי שלגיר הפח הזה, אני לא מתקרב.

לא נהגתי על הבראבו, אבל בהנחה וההתנהגות של הגיר לא שונה בהרבה ממה שיש בגרנדה פונטו, אז הגיר בהחלט נכנס להגדרה של גיר פח.

פורסם

אני מצטרף למחנה שלא התעלף מהבראבו. נסעתי על 3-4 כאלו לפני כחצי שנה שחיפשנו רכב עבור אשתי, כאשר הקריטריונים לחיפוש היו רכב קומפקטי עם ביצועים סבירים, ונטול מצמד. למרות שהגענו אליה עם הרבה רצון טוב, לאחר נסיון חיובי עם בראבו טורבו דיזל ידנית שנשכרה בחו"ל, גם שצברתי זמן נסיעה רב לא הצלחתי להתרגל לגיר שלה. אגב גם בעלי הרכב עמם נפגשתי הודו שהם לא מצליחים להגיע להחלפות חלקות אלא שפשוט הם "כבר לא שמים לב" לטלטולים. כמו כן התאכזבנו מתא הנוסעים הצפוף והמאוד קודר, מתא המטען הקטן ומכך שלמרות שחברי הפורום נשבעים באמינותה המופתית בכל זאת הרכבים בהם נתקלנו סבלו מבעיות (הקיצונית מביניהן - רכב עם רעש חזק במנוע למרות שעבר כ-55 אלף ק"מ בלבד). בסופו של דבר רכשנו 308 טורבו שעדיפה לטעמי על הבראבו לאור נקודות התורפה שציינתי מעלה.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

אין לי שום דעה בעד הבראבו או נגדה, אבל שבועיים עם רכב...ראבאק. וכבר יודע לפסול כל רכב של VAG ושהבחירה האישית שלך הרבה יותר טובה?

קצת פרופורציות.

תמשיכו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
הצעה שלי, אל תעשה נסיעת מבחן, אלא קח את הרכב בשכירות ליום יומיים ותעשה איתו הרבה נסיעות.

גם לי היה כבר ניסיון עם גיר רובוטי שהבתחלה חשבתי שזה בסדר, זה לא כול כך נורא, אבל לאחר כמה ימים וכמה נסיעות ארוכות בתוואי שונה, הבנתי שלגיר הפח הזה, אני לא מתקרב.

לא נהגתי על הבראבו, אבל בהנחה וההתנהגות של הגיר לא שונה בהרבה ממה שיש בגרנדה פונטו, אז הגיר בהחלט נכנס להגדרה של גיר פח.

רק כדי להבהיר:

אני לא שוקל לקנות בראבו, לא היום ולא פעם. אני לא מוכן להתפשר על מרווח ונוחות בשביל קצת "ספורטיביות".

לעומתי, אחי שקל לקנות אותה פעם, אבל בסוף בחר בסיאט לאון 1.8. אני חושב שהבעיות שהוא חווה איתה בגיר גורמות לו להצטער על כך שלא הלך על הבראבו, אבל לא שאלתי אותו.

פורסם

אני לא בטוח אבל הגיר שונה מהגרנדה אל תתפוס אותי במילה

אבל זה הרעיון הכי טוב שעלה כאן עד עכשיו, לדעתי להשכיר ליומיים שלושה לנסות ולהחליט אין טעם בכל הוויכוח הזה כי לכל אחד יש העדפות אחרות.

הבראבו לא רכב ספורטיבי מקסימום משפחתית חביבה ומהנה ביחס למה שמוצע היום!

פורסם

אני גם העדפתי את הלאון כרכב חדש.

ההפרש בכוח (במיוחד אחרי צ'יפ) הוא עצום, הקצב נהיגה בכבישים מפותלים גם בעל הפרש ענק.

אם הייתי צריך לשקול היום רכב משומש בתקציב הנתון, כנראה שהבראבו הייתה מנצחת, כי אם זה התקציב כנראה שההפרש בצריכת דלק, העלויות ביטוח, (אחזקה?) והפחד מהגיר היו גורמות לבראבו לנצח.

אני לא יודע לגבי הפרש המחירים בינם, לא בדקתי, אבל כרכב משפחתי לאדם שאוהב נהיגה ונמצא במגבלות תקציב של קניה ואחזקה, אני חושב שהבראבו מנצחת בגדול פה.

למרות שאני לא אוהב את הגיר.

פורסם

עשיתי סיבוב קצר על הבראבו, חיפשתי טלטלות - לא מצאתי משהו חריג, זה לא הגיר המסריח כמו זה שהיה בטויוטה.

מדובר על האצ' קופמקטית סבירה, בעלת מנוע טוב ומחיר נמוך, היא גם נראית לא רע.

איכות הפנים לדעתי נעה באמצע בין גולף ליפן, ודומה לזאת של סיאט.

לא יודע לתת חוו"ד על ההגה.

מבחינת אמינות - בינתיים רוב הרכבים שאני רואה תקועים בצד עם מכסה מנוע פתוח אלו מאזדות, ושמעתי כבר על תקלות הזויות בסקודה.

להורים שלי יש סיוויק שמערכת היחסים שלה עם המוסך היא סטוץ קצר פעם בשנה, ולי יש רנו ששומרת על סטאטוס קוו של 4,500 תקלות בערך (מתקן אחת, מגלה אחרת) - זה נושא כלכך לא ליניארי וכלכך תלוי רכב ספציפי שאין לדעת.

מה שכן, אני לא ממש מסכים עם הטענה שבעלי בראבו הם לא אלו שיתנו את הביקורת הנכונה ביותר, אם לא הם אז מי? כתבי רכב?

מצד שני, פרופורציה היא דבר חשוב - ואני בטוח שהקורא הנבון ידע להפריד בין העיקר לתפל.

:beerchug:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

BAGIRA אתה לחלוטין פספסת את העניין, הפולו / איביזה שציינת הן ממש לא דומות, ולא לזה התכוונתי באיטלקי / גרמני.

הגישה הגרמנית היא שהרכב חכם מבעליו. הרכב הוא הקובע את הביצועים, רמת ההנדסה שלו תגדיר לך זמני הקפה, אתה תשב שם ותכוון את ההגה - כל השאר כבר יקרה כמו שאתה רוצה. תנסה קצת לזרוק את הרכב מהכיוון ה"נכון", הוא "יתגמל" אותך בהדבקות לקו שהוא רוצה. תסע על המסילה שהותוותה עבורך - הרכב יטוס ותרגיש שומאכר.

הגישה האיטלקית היא שהבעלים חכם מרכבו. הנהג יעשה מה שהוא רוצה, הרכב יענה לו כמיטב יכולתו, אם הנהג דפוק הביצוע יהיה דפוק, אם הנהג מדויק ומהיר הביצוע יהיה מדויק ומהיר. אם הנהג רוצה לזרוק את התחת ולתפוס אותו אח"כ ולשחק עם האוטו גם כשזה "לא נכון", הרכב יתגמל אותו ב"יאללה, בכיף, זורם איתך".

עכשיו, תיקח גולף (לא GTI) או לאון ותיקח בראבו, תנסה לשחק איתן, ואני מבטיח לך שאתה תרגיש למה אני מתכוון. ולזה מכוונים כשמדברים על הספורטיביות של הבראבו וכמה מקודמותיה תוצרת איטליה. "ספורטיביות" במובן של רוח ספורטיבית, נכונות ל-FUN, לא במובן של כוח ואחיזה. אני תמיד מציין כדוגמא נגדית וקיצונית את לאון קופרה R, מכונית חזקה למדי ואוחזת להפליא, שהיא כל כך בלתי ספורטיבית במובן שאני מכוון אליו שפשוט סבלתי בנהיגה בה וקיצרתי את נסיעת המבחן כדי לגמור עם זה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
שלומי , בתור מנהל פורום במקומך הייתי מתבייש בעצמי! , איך אתה מרשה לעצמך לכתוב שהגיר זוועתי פעם נסעת עליו?

לא שאני חייב לך דין וחשבון כלשהו.

אבל נסעתי, אפילו לא מעט. הייתי מהראשונים בארץ שקיבלו את הרכב לנסיעת מבחן ומעבר לזה, לחמתי היתה כזו ואני מכיר את האוטו דיי טוב.

מעבר לזה נהגתי בכל המתחרות שלה ובכל הרכבים שנמצאים מעליה ומתחתיה וכן יש לי קנה מידה להשוואה אובייקטיבית, מה שלך אין.

אני אישיתי בהתחלה קצת התעצבנתי אבל עכשיו אני לא מוכן לשמוע על שום דבר אחר!

תשמע, זה אחד המשפטים המצחיקים...

פורסם

כמו שאתם יכולים לראות, אני לא נוהג לכתוב בפורום.

אבל, הפעם, יש לי מה לתרום וזה הניסיון שלי עם פיאט בראבו 2010, סנסיישן, רובוטית.

האוטו אצלי כבר מעל שנה ואני מאוד מרוצה. הרכב הקודם שלי היה פיאסטה שנת 2000 ידנית, שהייתה אצלי 7 שנים ארוכות.

לא שיניתי את הרגלי הנסיעה שלי מבחינת מרחקים ויעדים, אבל, עם הבראבו נסעתי 20K בשנה, ואילו עם הפיאסטה 12K, וזה כבר אומר משהו.

מבחינתי הגיר בסדר גמור, בטח אחרי ששמעתי את סיפורי הזוועות של גירים רובוטיים. פשוט תעלה על הרכב ותסע קצת, תרגיש לבד אם זה מספק אותך או לא.

בעיני הרכב יפה, מהנה, מיוחד, ייחודי ואני מרגיש חדווה כשאני מתיישב לנהוג.

תקראו לי "מכור", "גרופי" וכו' אבל בכסף שהיה לי להשקיע ברכב לא מצאתי משהו שיענה על מה שכתבתי בשורה מעל.

נכון, אתה יכול לקנות רכב משפחתי אחר, כנראה שנה-שנתיים מתחת לבראבו באותו תקציב, וכנראה גם ישמור לך יותר על ערך ויהיה יותר קל למכור אותו.

אבל, כשתסתכל ימינה ושמאלה בפקק אתה תראה את אותם הרכבים, אותו השעמום ואותה אפרוריות.

ויש כל מיני דברים קטנים בתוך הרכב שאתה מגלה, מקרר בקבוק שתייה קטן מתחת למשענת יד, פתח מיזוג למושבים האחוריים, בקרת שיוט, פתיחה וסגירה של כל החלונות על ידי לחיצה בלי להחזיק קבוע, תאורה פנימית לכל מושב בנפרד ועוד כל מיני שטויות.

צא לנסיעת מבחן ותראה אם בסוף תהיה עם חיוך. אם כן, ברוכים הבאים. אם לא, ספר לנו מה קנית, אולי מצאת משהו שיותר טוב ופספסנו

פורסם
ברשותך, נגדיר סקודה אוקטביה 10' כמשפחתית סטנדרטית. כידוע, אחד הנתונים בעלי ההשפעה המכרעת ביותר על הצפיפות בתא הנוסעים הוא בסיס הגלגלים. באוקטביה הוא 2,575 מ"מ, בעוד שבבראבו הוא 2,600 מ"מ.

ברכות, לקחת רכב שהתלונה העיקרית עליו הוא צפיפות מושב אחורי על מנת להדגים כמה מרווחת הבראבו.

אגב, שחכת לציין מספר דברים: תחילה השוואת בטעות לאוקטביה החדשה שארוכה בכ-10 ס"מ בנתון זה וצעקת שזה הבדל לא משמעותי ואז שהסבירו לך שזה מאוד משמעותי ירדת מהעניין ואז גילית שאין הבדל בבסיס הגלגלים בין הרכבים ואז חזרת לזה.

הדבר השני שהסבירו לך שלנתון זה אין משמעות ממשית, ולנסות לבנות תיאוריות על פיו זה כמו למדוד כוח של מנוע על פי כוחות סוס בלבד בלי להתייחס למומנט.

אגב האוקטביה שפחות צפופה במושב האחורי מהבראבו הצפופה אבל תא המטען שלה מפצה על זה בענק.

תקן אותי אם אני טועה, אבל אחת המחלות של VAG היא מתגים מתקלפים. אצלי בכל אופן, באף אחת מהבראבו שהיו ושיש לי אין שום אזכור לתופעה כזאת.

מה הקשר? ולמה אתה רץ להשוות ל-VAG כל הזמן? אבל נניח. בגולף דור 4 התקלפו המתגים, אז? גם אצלי באוקטביה לא מתקלף כלום.

ההשוואה לרכב האלו מסוף שנות ה-90 זה כמו שאני אגיד לך שהפונטו דור 1 של שכן שלי הייתה מתחממת כל הזמן והאונו התמלאה חלודה.

אגב אותם מתגים שהיו מצופים בחומר דמוי גומי התקלפו וכעת הם אותו דבר כמו המתגים של הבראבו - פשוטים.

על הדש אגב שכחנו לדבר, לא?

אולי אתה רוצה לדבר על ההגה? יאללה, בוא נדבר. ב-VAG הוא נוטה להתקלף. בבראבו... עזוב, זה לא באמת משנה מה יש לי לומר, אתה הרי כבר החלטת משהו ולא באמת נותן לעובדות לבלבל אותך.

יאללה - זה רק מראה איך אתה מנסה להסיט את השרשור מהכיוון, הרי רק טיפש יבין שמדברים על ההגה בנושא של יכולות דינמיות ולא משום נק' מבט אחרת.

אבל תראה לאן לקחת את זה? זה המחמאה הגדולה על ההגה של הבראבו? שהוא לא מתקלף? גם בגטס לא אגב....

ואני לא יודע באיזה VAG ראית הגה מתקלף. לי היו 3 - בכולן ההגה היה במצב חדש.

גיר בינוני - צודק. הוא באמת לא ממש מתקלקל. אם היתה לי VAG אז בטוח כבר היו מזמינים אותי לשניים-שלושה ריקולים, בהנחה שהגיר אכן שרד בינהם ולא הכניס אותי מיוזמתו ובאופן בלתי צפוי למוסך.

בשונה ממה שנכתב כאן באחת התגובות, אני מציע לפות"ש להתעלם מתגובות של אנשים שאפילו לא עמדו ליד בראבו.

שוב, אתה עושה סלט בין תפעול ושימוש לאמינות. דמגוגיה בגרוש, אבל נזרום איתך. אני לא מבין למה אתה בוחר להשוות את הגיר הזה רק ל-DSG7. אבל מרבית ה-VW. ובשנים ובתקציב המדובר אף אחת מהן למעשה לא הייתה עם DSG7. ושאר הגירים של VW עדיפים על החד מצמדי הזה.

ושאר הגירים בעולם הרכב שעדיפים? שכחנו מהם.

אין לי שום דעה בעד הבראבו או נגדה, אבל שבועיים עם רכב...ראבאק. וכבר יודע לפסול כל רכב של VAG ושהבחירה האישית שלך הרבה יותר טובה?

קצת פרופורציות.

תמשיכו.

שאני רשמתי בשרשור האוננות הגדול על הבראבו שמומלץ שיהיו קצת פרופורציות - אנשים עטו עליי - בייחוד מישהי שסיפרה בהתרגשות איך בן זוגה שכל היום נוהג ב-ב.מ.וו מפוארות חוזר בסוף היום לבראבו הנהדרת שלו.

הלוך ושוב בשרשור הזה בעלי בראבו קמים על הרגליים האחריות בצורה לא מובנת.

הם מודים שזה רכב בעייתי - פשוט אסור לומר את זה.

תקראו בבקשה את התגובה שלי בתחילת השרשור - בה אמרתי בצורה חד משמעית, שזה רכב נחמד ביד 2.

ופתאום מלחמת גוג ומגוג.

כל מי שאומר חצי מילה לרעת הבראבו צריך להתבייש או שעשה מעצמו צחוק.

פורסם

[quote=lionsh;4635916

צא לנסיעת מבחן ותראה אם בסוף תהיה עם חיוך. אם כן, ברוכים הבאים. אם לא, ספר לנו מה קנית, אולי מצאת משהו שיותר טוב ופספסנו

אתה מבין שאתה מדבר בלשון רבים? מי זה לנו? מי זה מצאנו?

• תוכן חדש...