Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת אני לא באמת מבינה בזה משהו, אבל אבא שלי מילא לי ביונדאי גטס 2006 לחץ אוויר 30 בכל הגלגלים.

כשנסעתי אח"כ האוטו היה קופצני בכבישים מהירים ואפילו זרק תחת פעם אחת.

לקח לי זמן לעשות את ה1+1 ויכול להיות שזה בכלל לא קשור ואני סתם הוזה, אבל זה נראה לי חשוד מדי שזה קרה מיד לאחר מכן. מה דעתכם? יש קשר? איך אני יודעת?

פורסם

על הקורה של דלת הנהג או על מכסה הדלק אמורה להיות מדבקה עם לחצי ניפוח מומלצים,

בדקי מה כתוב שם ואם צריך להוריד אוויר, כנסי לתחנת דלק ומלאי אוויר בלחץ המומלץ.

בלי שום קשר, רכב שזורק תחת רק בגלל כמה PSI בודדים מעל המומלץ זה נשמע לי מוזר,

מה מצב הצמיגים ברכב? בני כמה הם?

פורסם

מולא ל.א נכון. המלצת היצרן הנה 30PSI בכל 4 הצמיגים(כל הגדלים המורשים).

רצוי לבדוק שוב את ל.א. על צמיג קר ולא אחרי נסיעה ממושכת(אחרי נסיעה ממושכת יש למלא כ-33PSI).

במידה וחסר אויר בצמיג אחד או יותר, יש לבדוק התכנות של תקר(פנצ'ר).

כמו-כן רצוי לבדוק את מצב בולמי הזעזועים ברכב. בולם נוזל/תפוס יתן גם הוא הרגשה כזו.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

למיטב ידיעתי ומבדיקה הלחץ אויר אכן 30/30 קדימה אחורה.

וכמו שכולם מנסם לברר,מדובר בצמיגים המקוריים של הרכב??או מתי לאחרונה החלפתם ברכב צמיגים

פורסם

כמו שקומפי אמר, מומלץ מאוד לבדוק בולמים בנוסף לצמיגים. להרגיש זריקת תחת בנסיעה שגרתית זה מטריד ועדיף לא להזניח.

אם התרגלת ליסוע הרבה זמן על צמיגים לא מנופחים כראוי (איתך הסליחה, אני חושש שזה המצב) אז הגיוני שהרכב ירגיש לך עכשיו יותר "קופצני". השאלה היא אם הוא מרגיש לא יציב על כביש מהיר?

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

אולי היא סתם נהגת שודים? :lol:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם (נערך)

סיבות אפשריות להחלקת ירכתי המכונית, לפי סדר סבירותן:

בעיות בכביש - בדגש למעבר על משטח חלק יותר משאר הכביש באמצע הסיבוב או בשיפוע ירידה של הכביש או הסיבוב.

בעיות בנהיגה - האטה חדה בזמן פניה במהירות ו/או כשמצב האחיזה גבולי - יביאו להחלקה כזו.

לחץ אוויר לא מתאים (לרוב נמוך מדי) באחוריים. ייתכן בשל מילוי לחץ קר בצמיג חם או ברכב עמוס, בלבול במידות או תקלה במשאבה.

בולמים ("בולמי זעזועים") - חשודים במיוחד אם ההחלקה קורית בפניות רודפות. אם עברו יותר מתשעים אלף קילומטרים - להחליף.

בעיות בגאומטרית ההיגוי וחופשים ברכיבי ההיגוי והמתלה.

צמיגים ישנים - לא יגרמו להחלקה אך עלולים להחריפה. צמיגים מחברה עלומה או בני יותר מארבע שנים או 80 אלף קילומטר - להחליף.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...