Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים וחג שמח לפורומיסטים!

אז ככה...יש לי מערכת אזעקה ביפר של רב בריח MVP ( למי שלא יודע הזאתי עם השלט שמצפצף שנוגים לך באוטו)...ואני יודע שהיא בא רק גם גלאי זעזועים...שמעתי/קראתי שאפשר להתקין לה גם גלאי נפח /שטח או איך שלא קוראים לה...אני רוצה לדעת מה מטרת הגלאים אלה? וכמה כאלה אני יכול להתקין ברכב?

ואיך בכלל הם מיתחברים לאזעקה?

ואם כבר מישהוא פה יודע ויכול למליץ לי על מתקין או חנות שמוכרת גלאים כאלה באיזור הצפון? :-P

אדי

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לי גם שאלה בקשר לאזעקה מישהו פעם נתן פה באיזה שרשור הצעה לשים בובה מתנדנדת באוטו על המראה או על השימשה האחורית ואז אם נשענים על האוטו וכו' הבובה זזה והאזעקה מצפצפת מבחינה תאורתית נשמע פטנט מעולה !!!

אז זהו חיפשתי בובה מצאתי קוף קטן ומכוער שמתי אותו על המראה וכיוונתי את החיישן אליו.... שמתי אזעקה וחיכיתי איזה 5 דקות... נידנתי את האוטו הקוף היתנדנד ודיבר יפנית רק שהאזעקה לא עבדה בכלל...

למישהו יש מושג למה?!?!?

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם
שלום אנשים וחג שמח לפורומיסטים!

אז ככה...יש לי מערכת אזעקה ביפר של רב בריח MVP ( למי שלא יודע הזאתי עם השלט שמצפצף שנוגים לך באוטו)...ואני יודע שהיא בא רק גם גלאי זעזועים...שמעתי/קראתי שאפשר להתקין לה גם גלאי נפח /שטח או איך שלא קוראים לה...אני רוצה לדעת מה מטרת הגלאים אלה? וכמה כאלה אני יכול להתקין ברכב?

ואיך בכלל הם מיתחברים לאזעקה?

ואם כבר מישהוא פה יודע ויכול למליץ לי על מתקין או חנות שמוכרת גלאים כאלה באיזור הצפון? :razz:

אדי

נושא טרי מאתמול בערב:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=54477

איציק.

פורסם

אדי אני לא חושב שכדאי לך להוסיף את זה לאזעקה שלך כי לפי מה שהבנתי כל פעם שמישהו יסתכל לך לתוך הרכב אתה תקבל התרעה בביפר,לפעמים אנשים סתם מסתכלים על מכוניות מתוך סקרנות וזה יגרום לך סתם להילחץ מכל דבר קטן שיפעיל את האזעקה כי היא תהיה רגישה מאוד

פורסם
אדי אני לא חושב שכדאי לך להוסיף את זה לאזעקה שלך כי לפי מה שהבנתי כל פעם שמישהו יסתכל לך לתוך הרכב אתה תקבל התרעה בביפר,לפעמים אנשים סתם מסתכלים על מכוניות מתוך סקרנות וזה יגרום לך סתם להילחץ מכל דבר קטן שיפעיל את האזעקה כי היא תהיה רגישה מאוד

על זה אני גם חשבתי....ניראה לי שיש שם אפשרות כיוון....בקיצור אני ידבר עם מתקינים בנושא!

פורסם

אתה יכול לחבר את הגלאי ל"שלב הראשון" (שמודיע בשלט, ומצפצף 3 ציפצופים באזעקה), רק לשם הרתעה.

אני יודע לא מה בדיוק העלות של זה והאם זה כדאי..

וכן, יש אפשרות לכוון את הרגישות, אבל לא ברמה כזאת מדוייקת.

פורסם
אתה יכול לחבר את הגלאי ל"שלב הראשון" (שמודיע בשלט, ומצפצף 3 ציפצופים באזעקה), רק לשם הרתעה.

אני יודע לא מה בדיוק העלות של זה והאם זה כדאי..

וכן, יש אפשרות לכוון את הרגישות, אבל לא ברמה כזאת מדוייקת.

ומה זה לא קומבינה.

אני חיברתי גלאי נוסף במקום הלחצן מצוקה שלא שמיש בארץ.

פורסם
על זה אני גם חשבתי....ניראה לי שיש שם אפשרות כיוון....בקיצור אני ידבר עם מתקינים בנושא!
אדי אנשי אשמח אם תידע אותי מה קורה.

ARM מישהו אמר משהו שנוגד אותך

אני מחכה לתגובה שלך בנושא

פורסם
אדי אנשי אשמח אם תידע אותי מה קורה.

ARM מישהו אמר משהו שנוגד אותך

אני מחכה לתגובה שלך בנושא

מחר אני הולך להתקין גלאי שטח באוטו'ס חיפה...מחר בערב כבר יהיו תוצאות!

פורסם
תגובה באיזה נושא :?:

שמע חבוב.

אין במוח שום חיבור אופציונאלי לגלאים נוספים , החיבור היחיד שנשאר לאחר ההתקנה זה לחצן החטיפה שהוא לא בשימוש.

זה נוגד את מה שאתה אמרת.

• תוכן חדש...