Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריח דלק

asafp
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משום מה בתא הנוסעים שלי יש ריח של דלק כבר כמה ימים. יש לציין שלא מצאתי סימני רטיבות מתחת לרכב והרכב נוסע כרגיל. מה זה יכול להיות?

פורסם

איזה רכב זה?

יכולות להיות לתופעה סיבות רבות...

יכול להיות שהתקלה באינג'קטורים, יכול להיות שמיכל העודפים של הדלק מלא, יכול להיות שהצינורית דלק התחוררה..

בשלב ראשון, נסה לאתר את מקור התקלה. לאחר שתמצא אותה , חזור לכאן כדי לשמוע איך לפתור אותה (לבד, או במוסך - אחרי שתמצא את התקלה יהיה פשוט יותר להחליט).

פורסם

תבדוק את צינור הדלק..

סיכוי גבוה שהוא באמת נסדק כבר.

תמשש אותו לכל האורך ותגלה החור.

(זה במידה ובאמת מדובר רק בצינור..אם לא כדאי לך לגשת כבר למוסך.)

פלויד.

למכירה ומסירה חלקים במצב חדש לאיביזה משנת 85-91

גם אני הגדלתי!

פורסם
איזה רכב זה?

יכולות להיות לתופעה סיבות רבות...

יכול להיות שהתקלה באינג'קטורים, יכול להיות שמיכל העודפים של הדלק מלא, יכול להיות שהצינורית דלק התחוררה..

בשלב ראשון, נסה לאתר את מקור התקלה. לאחר שתמצא אותה , חזור לכאן כדי לשמוע איך לפתור אותה (לבד, או במוסך - אחרי שתמצא את התקלה יהיה פשוט יותר להחליט).

איך קבעת שזה אינג'קטורים?(הוא לא ציין באיזה רכב מדובר)

ריח של דלק בתא הנוסעים יכול להגיע גם מהאגזוז כאשר החלונות פתוחים,

ויכול להגיע גם מאיזור המושב האחורי שם בדרך כלל יושב המיכל, במידה ויש איזו שהיא פירצה

בין מיכל לגוף, ישנם כמובן עוד תופעות לריח הדלק בתא הנוסעים.

פורסם
איך קבעת שזה אינג'קטורים?(הוא לא ציין באיזה רכב מדובר)

ריח של דלק בתא הנוסעים יכול להגיע גם מהאגזוז כאשר החלונות פתוחים,

ויכול להגיע גם מאיזור המושב האחורי שם בדרך כלל יושב המיכל, במידה ויש איזו שהיא פירצה

בין מיכל לגוף, ישנם כמובן עוד תופעות לריח הדלק בתא הנוסעים.

ברכב שלי הייתה תקלה זהה לפני שבועיים, והבעיה הייתה באינג'קטורים ולכן באופן טבעי זאת האפשרות הראשונה שאמרתי (בנוסף, שאלתי במפורש באיזה רכב מדובר, בכדי לדעת האם הוא בעל קרבורטור או הזרקה בכדי לשלול\לאמת את העיניין).

אגב, לא קבעתי כלום - רק נתתי לו מספר כיווני חשיבה.

פורסם
ברכב שלי הייתה תקלה זהה לפני שבועיים, והבעיה הייתה באינג'קטורים ולכן באופן טבעי זאת האפשרות הראשונה שאמרתי (בנוסף, שאלתי במפורש באיזה רכב מדובר, בכדי לדעת האם הוא בעל קרבורטור או הזרקה בכדי לשלול\לאמת את העיניין).

אגב, לא קבעתי כלום - רק נתתי לו מספר כיווני חשיבה.

או קיי לא שמתי לב לגבי זה, מצטער.

פורסם

תבדוק את האטמים של הסעפת פליטה, אולךי צריך להחליף אטם אסבסט...

לאף בלתי מזוין זה יכול להריח כמו דלק...

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

איזה רכב יש לך ? אצלי היתה בעיה דומה ברכב ומסתבר שהיתה לי נזילה מהמשאבת דלק אחת הצינורות לא היה מחובר כראוי. אצלי המשאבה נמצאת במיכל דלק כלומר מתחת למושב האחורי ברכב.

• תוכן חדש...