Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים כבעלים גאה של קופר s החדשה ,חודשיים על הכביש קיבלתי זימון לריקול עבור מסנן שמן ובית מסנן ,האם למי שיש בבעלותו רכב מקביל וביצע את הריקול יכול לומר מה עושים שמה בדיוק?ואיזה שמן מילאו לו בחזרה? ,אני פטדנט בדברים האלה ולא מוכן שימלאו לי שמן של פז או של דלק הרי מיני בעצמה ממליצה על קסטרול.

שיפוצים..

פורסם

אני חושב שאתה טועה ג'וני בוי , אני בעל קליאו דור III ואני יכול להגיד לך שממלאים במוסך קרסו אשקלון שמן פז במקום שמן של ELF כמו שמומלץ לפי היצרן ואפילו יש מדבקה של ELF בכל מכסה מנוע של רנו . אני לא מסכים עם הטענה שהשמן פז הזה זהה לשמן ELF שהמוסך אמור למלא

פורסם

הריקול הוא עבור פילטר שמן ובית פילטר שיכול להיות שיש לו פאק בייצור והוא יכול לדלוף.

שיפוצים..

פורסם
אני חושב שאתה טועה ג'וני בוי , אני בעל קליאו דור III ואני יכול להגיד לך שממלאים במוסך קרסו אשקלון שמן פז במקום שמן של ELF כמו שמומלץ לפי היצרן ואפילו יש מדבקה של ELF בכל מכסה מנוע של רנו . אני לא מסכים עם הטענה שהשמן פז הזה זהה לשמן ELF שהמוסך אמור למלא

התכוונתי שאני סומך על ב.מ.וו, לגבי קרסו, זה סיפור אחר ואם הם שמים שמן שלא בהתאם לתקן יצרן זאת בעיה אמיתית. זה עדין יכול להיות פז, אבל בהתאם לתקן. תבדוק את זה.

פורסם

בוקר טוב ג'וני בוי , הייתי יותר משמח לדעת איך ניתן לבדוק אם השמן של פז שהם ממלאים בקרסו הוא אכן שמן שתואם לתקנים של ELF . לצערי אני עוד אדם פשוט שלא ממש מבין בתחום אבל זאת עובדה שראיתי בעיניים שלי איך הם ממלאים שמן פז במקום ELF שהיצרן ממליץ .

פורסם

בספר רכב צריך להיות רשום איזה שמן צריך,לפעמים רשום גם את הסוג או מציינים "מקביל אליו" ואז את הדרישות והתקנים שהוא צריך לעמוד בהם.

כך שאם השמן של פז עומד בדרישות זה בסדר גמור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אהלן יוליאן , הלכתי לספר רכב שנמצא במקרה ברכב :D חיפשתי מידע על השמן מנוע שהיצרן דורש ולא מצאתי שום מידע ... מוזר ?

פורסם

אני גם התסכלתי בספר של מיצובישי ואני זוכר גם מהספר של פיאט זה ככה הם רושמים.

אצלך רשום שמן מסוג קארסינט 10w/40 (בספר רכב של קליאו 2010 אולי אצלך יש שינוי) שזה שמן של פז.

5vncie.jpg

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שמתי לב שכמעט בכל מוסך מורשה הם ממלאים שמנים של פז.

גם אצלי בספר רכב רשום SELENIA לפיאט שמשום מה אין בארץ, אז הם ממלאים או פז או AGIP הבנתי.

Opel Adam S 2017

פורסם

בפיאט שמים של חברת AGIP,לפחות במורשה עכו.

פורסם

אכן שמים אג'יפ בפיאט. זו האלטרנטיבה הכי טובה לסלניה כנראה.

בעל המיני, בדיוק סגרתי עסקה על המיני ONE החדשה. שמעתי על הריקול אבל לא התעמקתי. מעניין אם אקבל ריקול גם או שהרכב שאקבל בקרוב יימסר אחרי הריקול או שלא יושפע ממנו.

:idea:
פורסם

לא תמיד, נתקלתי במקומות ששמו פז

בכל מקרה לפותח השרשור - תביא איתך לדעתי את השמן מנוע שאתה שם / קונה.

אגב, פשוט תשאל אותם איזה שמן משתמשים לפני כן ואם לא מוצא חן בעינייך פשוט תרכוש את הקסטרול המדובר (אני אישית קניתי קסטרול EDGE והבאתי למוסך לטיפול החלפת שמנים)

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...