Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי בוואטסאפ היום לכאורה צילום מסמך פנימי של המשטרה שמדבר על גיוס של 4300 מתנדבים שצויידו במצלמות רכב לתיעוד עבירות תנועה, אחרי בדיקה נראה שמדובר בזיוף, לידיעתכם.

http://www.magazin.org.il/inner.asp?page=181108

http://rotter.net/forum/scoops1/167890.shtml?utm_source=rotter.net&utm_medium=rss

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

חבל שזה זיוף, במקום לעצור עבירות אמיתיות מתעסקים בשטויות. מחפשים את הקל ולא את המסוכן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אהה,חבל,כבר חשבתי שבאמת יהיה פה סדר על הכביש.

זה באמת היה יכול לעשות שינוי,כי נהגים היו יודעים שכול אחד יכול להיות אותו מתנדב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם אני מפקפק באמיתיות של אותו מסמך.

מה שכן, אני לא מבין למה זו לא אחת מצורות האכיפה של המשטרה. במהלך נסיעה רואים כל כך הרבה עבירות תנועה, למה לא לתעד אותן במצלמה ולאחר מכן לצפות בסרט ולשלוח דוחות לכל אותם הנהגים? יש כאן עדות של שוטר + ראייה מצולמת, מה יותר טוב מזה מבחינת המשטרה?

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני מעריך ששוטרים לא ישמחו להגיע להעיד בנפח פי 3 עד 5 יותר גדול מהרגיל, הרי אפשר לפרק בורקס במשמרת ולתת דו"חות מהירות שעליהם לא ניתן לערער מאשר להיגרר לבימ"ש ולהעיד שלפני 4 חודשים הוא אכן ראה מישהו חוצה פס הפרדה.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

עושים טעויות עד שלומדים לנהוג כמו שצריך, אחרי זה לא עושים טעויות, ובטח לא מתנהגים כמו בבונים עם הגה ושתי דוושות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

נהג עם עבר נקי אפשר היה לתת אזהרה,אבל לא חסר כאלו שעושים עבירות באופן קבוע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נתקלתי בזה היום, כבר בהתחלה היה נראה לי חשוד בואך מסריח הסיפור.

4,300 סטארסקי והאצ'ים דמיקולו שיתחילו לרדוף אחרי מישהו שעקף אותם מימין ולא בטוח נקלט בתמונה

4,300 השוטר אזולאי דה לה שמאטע בלי יכולת אמיתית למנוע עבירה או להפסיק נהג מסכן חיים באותו רגע

4,300 דון ג'ונסונים שאין להם משהו יותר טוב מאשר להיגרר לבתי המשפט (אם אני לא טועה צילום לא מחליף עדות במקרה הזה)

לא נראה לי שזה רעיון טוב, וכן נראה לי שכל יועץ משפטי או עו"ד לתעבורה, גם לא מהשורה הראשונה יגלגל מהמדרגות כל מי שיציע דבר כזה.

מה כן מעניין אותי?

מה המשטרה מתכוונת לעשות עם מי שזייף מסמך משטרתי באופן הזה, האם נשמע על חקירה של המקרה הזה?

אלא אם כן נוח לה כשההנפצות האלו הן הנפצות הפחדה מעין זו וכמו הנפיחה המפורסמת אודות המהירות של 70 קמ"ש בצמתים.

אגב, אם היא לא מתכוונת לעשות כלום, אני אומר שיש כאן פוטנציאל לדאחקות ויראליות אדירות שאפשר לעשות על בסיס דף של משטרת התנועה...

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

• תוכן חדש...