Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן c4 אורך חיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי היום סיטרואן c4 עם 185k מודל 2008 יד שניב מליסינג האוטו אצלי

שנה וחצי וחוץ מטיפולים שוטפים , אלטרנטור ואטם ראש חיצוני או אטם שסתומים, לא זוכר איך זה נקרא

האוטו נוסע מצויין.

רציתי לשאול עד כמה קילומטראז אוכל להחזיק איתו?

אני נוסע המון ואופי הנהיגה הוא גם סופרטיבי לפעמים ולפעמים רגוע תלוי במצב הפיננסי באותה נקודה בחודש

פורסם

נשארו לך עוד 34587.5 אלף קילומטר.

אין מדד מתי יתחילו בעיות,שיפוץ גיר,מדחס,הכול עניין של מזל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שוב אי אפשר לדעת,סך הכול 180 אלף זה לא נורא אם הרכב מטופל,רק אל תיקרע אותו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש רכבים משנות ה40 שעדיין נוסעים. רכב לא מיוצר עם מונה שמשבית אותו אחרי x קמ. לאיזה תשובה אתה מצפה?

יום טוב גם לך

פורסם

דוד שלי הגיע עם הקסרה שלו ל300K ק"מ. טוען שלא החליף בורג, מעבר לטיפולים וכו'.

והחליף אותה כמובן בC4.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

טיפולים בזמן כל 15000 ק"מ או שנה, שמן איכותי לפי הוראות היצרן ומסנן שמן מקורי הם ערובה לבלאי מינימלי במנוע.

בתנאי שהרכב לא עבר

טראומה של התחממות יתר. אני יכול להגיד לך מנסיון של שנים רבות, תוכל להגיע גם ל500000 ק"מ אם הרכב יטופל כהלכה.

• תוכן חדש...