Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונית השנה 2014 של חברי CarsForum

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מכונית השנה של CarsForum לשנת 2014 היא...  

191 הצבעות

1. 1. מכונית השנה של CarsForum לשנת 2014 היא...

• אודי S1
    • במוו סדרה 2
    • וולוו S60
    • יונדאי i10
    • מיני קופר 5 דלתות
    • מיצובישי אטראז'
    • מרצדס C קלאס
    • פיג'ו 108/סיטרואן C1
    • פיג'ו 308
    • קאדילק CTS

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף שנה. ישבנו וחשבנו, והחלטנו לשאול אתכם מי לדעתכם ראויה לתואר מכונית השנה 2014 של CarsForum.

איגדנו את עשר המכוניות שלדעתנו השפיעו הכי הרבה, כל אחת בקטגוריה שלה.

לא משנה לנו מי הכי מהירה, או הכי איכותית, או נמכרה בהכי הרבה חתיכות. אנחנו רוצים לדעת מי מעשר המכוניות שלפניכם הייתה לדעתכם הכי משמעותית ליצרן, לסגמנט, ולשוק הרכב בכלל.

רשימת המתמודדות נמצאת כאן למעלה בסקר, ואם אתם רוצים לדעת למה אנחנו חושבים שמגיע לכל אחת מהן את הקול שלכם, לחצו כאן ותגיעו לכתבה.

%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%94%D7%A9%D7%A0%D7%94-1.jpg

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איפה היונדאי i20 סופרים ידנית? סקודה פאביה?

בעצם אין להן סיכוי, האטראז' לוקחת ביג טיים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

להתחיל לחשוב על בדיחות קרש לטארז' כבר מעכשיו?

האמת שזה קצת מזכיר את סקר "חכמת ההמונים" של YNET או מה שזה לא היה. לא נראה לי חכם להשוות בין מכוניות לא קשורות וגם כשאין לך ניסיון עם כולן.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מעבר לכך שיש פה הרבה מכוניות טובות שלא נכללו בסקר, יש פה ערבוב של כל מיני מכוניות בקטגוריות שונות, וכן לא ניתן להשוות בין יונדאי i10 למרצדס C קלאס באותו סקר - לכן, אני נמנע.

פורסם

אודי S1.

הבחירה בה היא בעיקר כי לדעתי מראה על שינוי קטן וחיובי בגישה של אודי לרכבים ספורטיבים.

בעידן בו הקליאו ספורט החדשה מגיעה רק עם גיר אוטומטי, ספורטיבית קטנה במרכב כזה עם מנוע טורבו חזק ורק גיר ידני זאת חתיכת הצהרה של אודי.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

ואם נחזור לרצינות, באמת הצבעתי לאטראז'.

האטראז' / ספייס סטאר הן ההוכחה שמה שמעניין את אדון ישראלי זה שהוא רוצה רכב אמין, הוא רוצה רכב סחיר, הוא רוצה רכב חסכוני, הוא רוצה רכב מאובזר ולעזאזל עם איך שהוא נראה או נוסע.

אם נסתכל על זה מהצד של יבואנית מיצובישי, האטראז' והספייס סטאר אחראיות להכפלת המכירות של מיצובישי בשנתיים האחרונות. אני לא חושב שיש עוד יבואן שיכול להתגאות בהישג הזה, וזה מקבל משנה תוקף כשאנחנו מדברים על פחנוע (ויסלח לי יוליאן) שנראה ומרגיש כאילו נלקח היישר מהניינטיז'.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אתמול ביליתי כ 200 ק"מ ב 308 דווקא כנוסע. מכונית מרשימה, עשויה היטב ומספקת תחושה נעימה מאוד.

מדובר במכונית מאוד חשובה ליצרן שצריכה לענות על מגוון צרכים מאוד רחב. קיבלתי את הרושם שהצליח להם.

לא נהגתי בה...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ת'כלס - אטראז'.

החזירה את מיצובישי לרשימת היצרנים הכי מוכרים בארץ, במחיר נמוך יחסית מביאה למר ישראלי סמי-משפחתית יפנית עם המון תוספות, וחסכונית.

עם זאת, לא הייתי קונה כזו לעצמי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אתם וודאי צוחקים, כן ? :-D

האטרז' מחזירה אותנו לתקופות חשוכות בשנות ה-90' בו הייתה "מיצובישי ויש בה הכל" והישראלי היה קונה רכב לפי מטר רץ ואבזור...

ותופעת העדר שהייתה בסובארו עברה למיצו ואחרי זה למאזדה...

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

הבחירה שלי היא במוו סדרה 2, בגלל ה-M235i. במוו חזרה למקורות עם דגם זה, שמספק התנהגות כביש משובחת במחיר שאינו בהישג ידו של כל אחד אבל בהחלט זול משמעותית מכל רכב אחר שמציע רמת ביצועים כזאת. פתאום רכב עם ביצועי M הוא כבר לא חלום כל כך רחוק...

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

לפחות זו לא קופסת מוות, זה כבר משהו. הייתי בוחר במיני אם לא הבטיחות היחסית ירודה שלה.. בחירה שלי - וולוו.

פורסם

סלואו רייד, סטיו, אני חושב שלא הבנתם את כוונת המשורר.

ממה שאני מבין, לא נראה שיש כאן כוונה להשוות בין C קלאס לבין 108 ב"מי מהן יותר טובה", אלא מי מהן השפיעה יותר על השוק הישראלי, על איך שאנחנו רואים מכוניות וכמה מכונית אחת יכולה לשנות סטטוס או מוניטין של יצרן שלם.

בגלל זה אני בחרתי ב-C1/108. מדובר במכונית קטנה שפתאום "לא בושה" להיראות בה. היא מעוצבת, מגניבה, מאובזרת ואפילו אפשר לקבל אותה עם סאן רוף. וכל זה במחיר לא גבוה מדי. עם תשאל אותי מה אני מעדיף, אותה או את ה-C קלאס - אין פה שאלה בכלל. אבל אני חושב שההשפעה של ה-C קלאס על "עולם הרכב הישראלי" הייתה קטנה יותר.

*שימו לב גם לתגובתו של דיסקו לגבי האטראז' - הוא לא היה קונה אחת, אבל בכל זאת היא זכתה בקול שלו. זה הקטע.

אגב, כמכונית לעצמי, הייתי בוחר מהרשימה ב-S1. אבל שוב, לא בחרתי בה כי לדעתי התרומה של ה-C1 גדולה יותר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני הצבעתי למיני 5 דלתות.

אני מת על העיצוב, על הגימיקים הקטנים כמו התאורה מסביב למסך ועל הצבעוניות שהרכב הזה מוסיף לכבישים.

פורסם

טוב קודם כל, התשובה הברורה היא פאביה ואח"כ I20.

אבל התשובה "הלא ברורה" היא קאדילק בגלל המהפך שהיא מובילה בתפיסה לגבי מכוניות אמריקאיות; פתאום יש רכב ספורט של ממש מארה"ב (אם כי לדעתי הפנים עדיין לא ברמה של המתחרות).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...