Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משלוח מאנגליה עם PARCEL FORCE. מישהו מכיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות חברים,

מגפי הרכיבה שלי עשו את שלהם והחליטו לשבוק ולכן אצתי רצתי לאיביי הקרוב למקום מגוריי ומצאתי בדיוק את אותם המגפיים ממוכר מבריטניה הגדולה: http://www.ebay.com/itm/Spada-ST1-WP-Waterproof-Sports-Motorcycle-Boots-Black-FREE-Bike-Socks-/251258910794?pt=UK_Motorcycle_Boots&var=&hash=item3a8032b84a

מכיוון שאני לא אוהב הפתעות ותשלומי מיסים שונים ומשונים שאלתי את המוכר כיצד הוא שולח את המגפיים. האם דרך דואר רשום של הדואר המלכותי או דרך פדקס ושות'.

הוא ענה לי שהוא שולח דרך PARCEL FORCE שלטענתו הם שייכים ל-ROYAL MAIL וכל החבילות מעל 2 ק"ג נשלחות דרכם.

מישהו מכיר את דרך המשלוח הנ"ל ויכול לומר לי האם עלולות להיות הפתעות ועמלות שקר כלשהן בדרך המשלוח הזו?

אני מפחד שמדובר ב-EMS ואז אני אקבל את השטרונגול, אאלץ לשלם מיסים + עמלות שקר לשחרור החבילה מהמכס ואז העסק לא יהיה משתלם.

תודה מראש לכל העוזרים ולשגרירנו בחו"ל.

פורסם

~

פרסל-פורס זה בדיוק מה שהוא אמר, גם החבילות המקומיות שנשלחות מסניף הדואר עוברות אוטומטית למסלול הזה ברגע שהן מעל 2 קילו.

אגש מחר לסניף לשאול אם זה EMS. מה שבטוח - אל תבנה על מעקב, אמנם זה כלול בשירות אך הדואר הישראלי לא טורח לשתף פעולה.

פורסם

מעקב אחרי החבילה פחות מטריד אותי. עדין לא נתקלתי בבעיה עם חבילות מאנגליה. הן תמיד מגיעות מהר.

ענין ה-EMS הוא שמטריד אותי. תודה רבה על העזרה.

פורסם

Parcel force זה ems

כלומר החבילה שתצא משם עם השירות הזה תגיע לישראל כחבילת ems

לא חושב שיש דרך זולה יותר אם החבילה שלך מעל 2 ק"ג שזו מגבלת המקסימום לדואר רשום.

פורסם

בדוק אם המוכר מוכן לעבוד עם Parcel Monkey, יש להם מחירים טובים יותר והייתי מרוצה עד כה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם (נערך)

~

Parcelforce זה דואר השליחים של ה-Royal Mail, כלומר במקום שהדוור יביא לך את החבילה על העגלה שלו פה יש שליח עם טרנזיט שעושה זאת. המשלוחים שלהם רשומים ויש אופציה גם לביטוח. במשלוחי חו"ל מדובר באפשרות המהירה והבטוחה ביותר. Parcelforce הוא שירות מתחרה לקוריירים הרגילים - פדקס, DHL, UPS וכו'.

במקרה של המגפיים - בדקתי את הנושא ונראה שיש דרך לעקוף את ה-EMS. קודם כל תראה אם יש ת"ד שאפשר לשלוח אליו במקום כתובת רגילה, במצב כזה לא יהיה צורך בשליח שיביא לך את זה ובעמלות הטיפול הרלוונטיות. דבר שני, היות והמעקב לא קריטי לך, אפשר ללכת על מסלול אחר של ה-Royal Mail בשם Global Value שזה אותו דואר אוויר אבל בלי כל שירות ה-VIP הנלווה.

אופציה נוספת היא מסלול Global Economy ששולח את המוצר בים ולוקח קרוב לחודש להגיע. גם הוא לא רשום וללא מעקב, לכן לאור ההבדל הזניח במחיר מול ה-Value יוצא שאין טעם לבחור בו.

המחירים והזמנים שנמסרו לי היום בדואר: (למשלוח חד פעמי של חבילה במשקל 3 ק"ג)

Parcelforce Global Express - רשום עם מעקב וביטוח, מגיע תוך יומיים - 113.5 פאונד.

Parcelforce Global Priority - אותו דבר אבל מגיע תוך חמישה ימים - 92.55 פאונד.

Royal Mail Global Value - ללא ביטוח/מעקב/חתימה, מגיע תוך 6 ימים - 70.45 פאונד.

Royal Mail Global Economy - אותו דבר אבל עם אוניה, מגיע תוך 25 ימים - 69.70 פאונד.

סביר להניח שלמוכר באיביי יש תעריפים עסקיים נוחים יותר, אבל זה יכול לתת לך מושג על ההבדל במחירים ובסוגי השירות.

------------------

עריכה: לפי מחיר המגפיים נראה שהעמלה הכי גדולה שתשלם זה אולי מע"מ (אם יעצר במכס) וה-40 שקלים של השליח.

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם

דריש הרבה תודה על המידע והצעת המשלוחה.

עכשיו אני מתלבט בין שני סוגי מגפיים.

אחד מהם הוא במחיר מעולה מארה"ב. http://www.revzilla.com/motorcycle/tcx-s-sportour-boots

אני אנסה לבדוק האם יש לי אפשרות ליבוא במזוודה עם חברים (רק צריך למצוא חבר שנוסע לארה"ב בקרוב) שכן כך זה יצא הכי זול (באזור ה-650 ש"ח).

את המגף שיש לי אני יכול לקנות ממגוון מוכרים מאנגליה למשל: http://www.ebay.com/itm/331248763401?_trksid=p2060778.m1438.l2649&var=540561383600&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

אך המשלוח הוא דרך EMS.

אחד מהמוכרים אף הגדיל והציע לשלוח כל מגף בנפרד בדואר רגיל כדי להמנע מלעבור את מגבלת ה-2 ק"ג שמחייבת משלוח EMS (אבל זה נשמע לי קצת הזוי ומכפיל את הסיכוי שאחת החבילות לא תגיע בחסות דואר ישראל). במקרה כזה העלות תהיה כ- 750 ש"ח במידה והמגפיים לא יעצרו במכס ובמקרה של משלוח EMS כ-1,000 ש"ח עם כל העמלות שקר והמע"מ.

בינתיים הסנדלר שלי שכבר יש לי יחסים טובים איתו, הצליח לסדר לי את המגף הבעייתי שלי (באזור הרוכסן) כך שאין דחיפות בהולה לקניה ויש לי זמן לבחון את כל האופציות כמו גם קניה של מגפי TCX בארץ ע"י חנות בשם איי.די מוטוספורט שמחר אמורים לחזור אלי ולבדוק לי האם אפשר לרכוש את המגף דרכם בהזמנה מיוחדת.

השמועות טוענות שהחנות הזאת מוכרת במחירים שקרובים למחירי חו"ל כך שיש תקווה כלשהי לקניה בארץ.

• תוכן חדש...