Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא הבנתי דבר אחד. מה אמרו במוסך? כמה עולה התיקון?

אם מחיר התיקון הוא 800 שקלים, קח ממנו את ה-200 הנותרים וספק לו טופס שקיבלת ממנו את הסכום [שמור עותק לעצמך]. דרוש שהבחור שפגע בך [או בעל הרכב], יהיה זה שחותם.

אם מחיר התיקון יותר, הייתי מחזיר לו את 600 השקלים ואומר לו, או שהוא משלם או שאני תובע/מפעיל ביטוח.

לכולם יש דוד כזה, שמבין הכל. אחר כך הוא פנה לעו"ד/משטרה ואמרו לו שאין כאן שום קייס. בגלל זה הוא חוזר לשלם לך. אני לא הייתי מתרגש. גם לא מהתלונה במשטרה [לא עשית שום דבר לא בסדר].

תירגע, הכל בסדר.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

להחליף את הפגוש לחלופי רצו 2300 ש"ח + מעמ בערך.

הוא לא מסכים שאני אחליף את הפגוש אלה רק שיטפלו בזה נקודתית בצבע/תיקון ואני לא רוצה.

מבחינתי אין לי בעיה לוותר לו על ה200 שח, הכל שאלה אם להתעקש שהוא יחתום לי או פשוט להגיד לו בטלפון שאני מוותר לו על ה200 ושיעזוב אותי בשקט.

פורסם

אל תגיע איתו לשום הסדר! תבע את הביטוח ואל תתעסק איתו

ותקליט כל מילה שיוצאת לו מהפה (תדבר איתו בספיקר ותצמיד מכשיר אחר מקליט).

פורסם

מסתבר שלא תמיד משתלם להיות בחור הגון.

מה שקרה, זה שהבחור חזר הביתה, סיפר למשפחה מה אירע, והם אמרו לו "פראייר, בוא תראה איך אתה יוצא מזה בלי לשלם שקל".

ומשם, הם רק עזרו לו להסתבך. עכשיו, תן לביטוח שלך לטפל בעניין.

זה יעלה להם פי שלושה במקרה הטוב.

ח*א של אנשים.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

מצטרף להמלצות. התקשר לסוכנת הביטוח, תאמר לה שאתה רוצה את כל הפיצוי [להחזיר את הרכב למצבו הקודם]. ושאל מה עושים הלאה?

היא תנחה אותה. בשביל זה אתה משלם לה.

אל תתרגש, יש הרבה דבילים בעולם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

הסוכנת ביטוח זאת סוכנת שלו, היא בכלל אמרה לי שהוא מבוטח אצלה רק בחובה. הצד ג שהוא הביא לי בכלל לא תופס לגביו כי הוא מגיל 30 ומעלה.

לי אין סוכן ביטוח לצערי, אני בAIG.

לא יודע חברים, בתכלס, ברור לי שאני יכול להפעיל את הביטוח, אבל מעדיף לסיים את הסאגה ולחזור לשגרה.

להבא, סביר להניח שלא אהיה אדיב כל כך, ופשוט מראש אפעיל ביטוח.

עריכה אחרונה על ידי zolshop
פורסם (נערך)

אל תזלזל ביועצים המשפטיים העומדים לרשותך בחינם מתוקף הפוליסה בAIG.

מנסיוני, הם יעילים, אדיבים, ומחפשים תעסוקה מעניינת :-P.

הייתי נותן להם לנעוץ שיניים בדביל, רק על החוצפה שהיתה לו, לומר לך שהגיש נגדך תלונה במשטרה.

יש סוג נחות של בני אדם, שמפרשים אדיבות/נדיבות/ויתור על זכות - כחולשה.

כשמתהפכת עליהם הגיגית הם חוזרים לחור שלהם.

(וממה שכתבתי לך בהתחלת המקרה בה"פ, אתה יכול להבין שאני לא מהמתלהמים שששים אלי קרב. אבל יש מצבים בהם צריך גם ללמד לקח).

שיהיה לך בהצלחה במה שתחליט.

זה שאתה היית בסדר לכל אורך הדרך, עומד לזכותך. למרות התגובה הלא הוגנת של הצד השני.

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

זה מה שאני חשבתי, רק שבAIG אמרו לי שהייעוץ המשפטי הוא אך ורק במקרה ומתקבלת תביעה ממנו, או במידה ואני מגיש תביעה נגדו הם יכינו לי את כתב התביעה לתביעות קטנות.

אין אפשרות לייעוץ משפטי בנוגע להאם כדאי לתבוע או לא.

מיותר לציין שמעתה סביר להניח שאעדיף סוכן ביטוח ולא לעבוד ישירות מול חברת הביטוח.

פורסם

ב AIG אין לך סוכן אחד יש לך ים של סוכנים וכו'

כאמור קח שמאי שלך לך למוסכניק שלך בצע את התיקון כמו שצריך ןאז תיעזר ביעוץ המשפטי של AIG לכתיבת מכתב דרישה לשלם תוך X ימים.

שילמו מצויין

לא שילמו, את בעל הרכב ואת הנהג תובעים בבית משפט לתביעות קטנות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לפי דעתי עשיתם מכל זה עניין יותר מדי גדול, 800 שקל זה אחלה לשפשוף הקטן הזה.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

אם הוא לא רוצה לתקן את הנזק לפי רצונך, אתה יכול לפעול באחת משתי דרכים:

א. לתקן ע"ח הביטוח שלך ולתבוע אותו על סכום ההשתתפות העצמית וההפסד של הנחת העדר תביעות.

ב. לקבל דו"ח משמאי רכב ולתבוע אותו בבית משפט לתביעות קטנות על כל עלות התיקון.

הבחור ידע שאין לו ביטוח בתוקף אבל ניסה לעשות לך תרגיל. עכשיו הוא ודאי מבין שזה יעלה לו יותר.

אגב, לא תמיד החלפה לגוש חלופי היא הפתרון הטוב ביותר. זה תלוי במידת הנזק לפגוש, ובאיכות הפגוש החלופי. בכל מקרה יהיה צורך לצבוע את הפגוש לגוון הרכב שלך.

פורסם

אלון,הוא שילם לי 600 לא 800.

אני לא בטוח שאתה צודק, פגוש חלופי יקר , וגם היום עבודה שהייתי צריך לבלות במוסך עם הבן אדם במקום ללכת לעבוד.

אבל באמת שמבחינתי הנושא היה סגור.

לא יודע אם אני אחליף את הפגוש, זה עסק יקר. ה600 זה לא חצי מזה אפילו.

אם אין פה היבט בטיחותי שיישאר ככה בנתיים.

הלקח העיקרי הוא שצריך מצלמת דשבורד. הלקח המשני הוא שלא תמיד כדי להיות רחמן, כי לפעמים חוטפים על זה ביוקר כמוני.

פורסם

600 הוא כבר שילם.

200 הבטיח לשלם. נפרדנו בלחיצת יד.

ואז התחיל הבלאגן מהצד שלו.

לא יודע אם בשביל 200 שח שווה לי להיפגש איתו שוב מבחינת ויכוחים וכאלו.

פורסם

אולי אתה צודק בגישתך הזהירה והפייסנית. אחרי כל השיחות והאיומים בפניה למשטרה אני הייתי מחזיר לו את ה-600... ותובע אותו על כל עלות התיקון .

• תוכן חדש...