Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי הצעיר יותר החליט להתקדם ולמכור את המרצדס שלו בת ה-3 שנים, לטובת 2 אופציות: סקודה סופרב כ"ס2.0L 200 או ניסן אלטימה 2.5L הגירסה המפוארת{עור, גג ועוד...}.

לאחר שהיה בחו"ל ונסע על הרכב, חזר, ורציתי לעזור לו לסגור את העיסקה הזו. יש לציין שהיה די נעול על הניסאן. למרות שלאחר נסיעת המבחן בסופרב היה די המום מהכוח העצום שיש לרכב הזה. הוא אהב יותר את העיצוב הפנימי דווקא של הניסאן.

אלה ש... בסך הכל רצה לדעת מחיר. לא כזה מסובך נכון?

מסתבר שב"קרסו" חושבים אחרת.

לאחר שיחה של 20 דקות עם נציגת מכירות, {לא אחת שמקבלת הודעות כן?}, היא סירבה לגלות לנו, ולי, את הסוד הכל כך שמור של החברה.

מדובר ב"כור אטומי נוסף"? ממש לא. זה בסך הכל שאלה פשוטה:

"-כמה עולה הרכב, בלי טרייד, בלי הלוואות, בלי שיעבודים או עיקולים, מחיר מחירון על בסיס מזומן."{דבר שכל חברה מפרסמת באתר שלה}

תשובה:

"אי אפשר בטלפון. אתה צריך להגיע לסוכנות, לשבת מול היועץ מכירות שמטפל ברכבי "פרימיום",בלבד.

כל נסיונות השכנוע ורצון להעביר הזמנה בכרטיס האשראי בטלפון עלו בתוהו. אחי רצה להזמין בכל מקרה את הרכב בתנאי שלא יעלה "על הכביש" יותר מ-200000 שקל. כמובן לאחר שידע את מחירה בארה"ב{22000 דולר}. עשינו את כל החישובים האפשריים לפני,והגענו למסקנה שהרכב בארץ הקודש לא יכול לעלות יותר מ-200000 שקל, גם אחרי רווח יבואן מטורף של לפחות 40000 שקל.{זה חברה והיא צריכה להרוויח, נכון?}

לא רצתה לגלות לנו בשום אופן את המחיר.

שאלה: יותר ממאתיים אלף שקל?

תשובת הנציגה: לא אומרים מחיר בטלפון!

לבסוף אחי נגמרה לו הסבלנות, התקשרנו לצימפיון, והם דווקא גילחו יפה את מחיר הסופרב{2014}, למחיר קרוב מאוד למה שציפינו לקבל בניסאן.

בוצעה ההזמנה, אני מקווה שיהנה מהרכב, ולא ישרוף את הצמיגים מהר מדי.{אפשר בקלות רבה לעשות זאת ברכב הזה}.

מקווה ש"שרופי צמפיון" בפורום יגלו הבנה, גם בתגובות.

תודה, יוסי.

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם הוא התחבר יותר לניסן ולא קנה בגלל שיחת טלפון מדובר על פיספוס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה הבעיה להכנס לאחד ממליון וחצי אתרי הרכב בארץ ולבדוק מחיר מחירון? אפילו ממש פה למעלה איפה שכתוב "מחירון רכב".

נו שויין, הסופרב דווקא אחלה בחירה. מנוע נהדר, איכות חומרים משובחת, הגיר הטוב (DSG6) ומרווח של מחלקת עסקים. האלטימה (ולצורך העניין גם המקסימה) הן מכוניות ישנות (בנות מעל לשנתיים) שלא כלכך ברור למה קרסו החליטו להתחיל לייבא אותן דווקא עכשיו.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

באמת פספוס, מה גם שמה הרעיון לקנות את הרכב בטלפון מבלי לדעת את המפרט שלו שסביר למדי שלא דומה למפרט האמריקאי.

קישור 1

קישור 2

שני מקומות בהם המחיר מופיע, סך הכל בעזרת חיפוש "ניסאן אלטמה 2014".

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
אם הוא התחבר יותר לניסן ולא קנה בגלל שיחת טלפון מדובר על פיספוס.

זה לא פספוס. גם אני פעם פנימי לאחד היבואנים ולא קיבלתי תשובות, התוצאה שהוא ירד ישר מהרשימה. אם יחס כל כך מזלזל בלקוחות, תחשוב מה יהיה הלאה בשירות?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)

למה מזלזל?

הגיוני שמי שמחפש יגש לסוכנות,יראה איזה איבזור,מחירים של גירסאות,אולי הנחה.

נכון,זה מגוחך שלא אומרים בטלפון,אבל רק בגלל זה לוותר?:|

זה לא שצ'מפיון חביבת הקהל בתחום הזה.

עריכה אחרונה על ידי עמית
תיקון שגיאות כתיב

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קונה רכב ב-200k ולא יכול להגיע לסוכנות להראות רצינות ? אם בגלל זה הוא פסל רכב ובחר בשרות "המדהים" של צמפיון אז שיהיה לו בצלחה !

אהה הוא נדהם מהכוח "העצום" של הסקודה .

פורסם

אני בטוח שנציגת המכירות מקבלת מספר לא מבוטל של שיחות כאלו בכל יום. לדעת מי מהן רציני ומי לא - רק פגישה תוכיח. אז יכול להיות שאיבדה לקוח אחד, אבל לפחות לא זרקה את המחיר האחרון כדי שיוכל לספר ל"חבר'ה".

מצד שני אומר שיש לאחרונה הרבה תלונות על השירות של קרסו. כדאי שיעשו שם קצת סדר...

פורסם
באמת פספוס, מה גם שמה הרעיון לקנות את הרכב בטלפון מבלי לדעת את המפרט שלו שסביר למדי שלא דומה למפרט האמריקאי.

קישור 1

קישור 2

שני מקומות בהם המחיר מופיע, סך הכל בעזרת חיפוש "ניסאן אלטמה 2014".

לפי ה"קישור" הזה, {שכבר נתקלנו בו לפני השיחה עם הנציגה}, הרכב המפואר יותר עולה 203000 על הכביש.

זו עיסקה גרועה שבאה להעשיר את כיסו של היבואן בעיקר עם תמורה רחוקה מלהיות אטרקטיבית.

ציפינו לקבל את הרכב ב-188-190 אלף גג. אבל גם אם היינו נוסעים לסוכנות הקרובה {באר שבע, 5 שעות נסיעה הלוך וחזור לאילת}, ומה היה קורה אז? היה יורד המחיר שלה ל-188000 שקל?

רוב הסיכויים שלא, חברים יקרים.

אני לפחות עזרתי לו לבחור את המנוע עם הכי הרבה המלצות{2.0}+ DSG6 המוצלח עד עכשיו, הצלחתי להזיז אותו מה-1.8 DSG-7.

אני אישית נסעתי על הרכב גם, ואני חושב שאין לו בעיה לבייש הרבה רכבי ספורט עם מנועים גדולים ממנו בהרבה.

עם קבלת רכבו אפזר כמה תמונות.

פורסם (נערך)

עשה את העסקה הנכונה!

חוץ מהאינסיגניה שגוברת על הסופרב בכוח, אין לסופרב הזו מתחרים. פשוט רכב מעולה!

עריכה אחרונה על ידי Guy30
פורסם
אני בטוח שנציגת המכירות מקבלת מספר לא מבוטל של שיחות כאלו בכל יום. לדעת מי מהן רציני ומי לא - רק פגישה תוכיח. אז יכול להיות שאיבדה לקוח אחד, אבל לפחות לא זרקה את המחיר האחרון כדי שיוכל לספר ל"חבר'ה".

מצד שני אומר שיש לאחרונה הרבה תלונות על השירות של קרסו. כדאי שיעשו שם קצת סדר...

אוי, מסכנה, היא לא יכולה לפתוח את הפה ולהגיד את המחיר. כל זה בגלל שהיא מבצעת את העבודה המינימלית שלה.

אם ברווח של 10,000 ש"ח וצפונה היא לא מסוגלת להגיד את המחיר כי אין לה כח לדבר עם לקוחות "לא רציניים" אז מעניין איך כל חנות קטנה בכל המדינה תענה מיד גם אם מדובר במוצר של 30 ש"ח.

זה בולשיט שיש רק במדינת היהודים. גם אם אני "לא רציני" אין שום בעיה להגיד לי מחיר בטלפון.

מי ש"לא רציני" פה זה קרסו וזה מצביע בצורה ישירה על איכות השירות שלהם בעתיד.

בגלל שרוב הישראלים לא פועלים כמו הבחור יש לנו שירות קקה, אחריות קקה ויבואנים קקה.

זו הסיבה שקרסו, יבואנית ניסאן, מוכרת את ה370Z ב400,000 ש"ח ובארה"ב, גרסה קצת יותר מאובזרת, עולה חדשה לחלוטין 105,000 ש"ח. מהחנות.

כי אנחנו תמיד מתפשרים כשזה נוגע לשירות שהיבואן נותן לנו.

אם הישראלים לא היו מוכנים לקבל את המצב הזה שבו היבואנים שולטים בנו ולא אנחנו בהם, אז התרבות שלנו הייתה נראית שונה לחלוטין, אגב, בכל תחום.

פורסם

ככה זה כשמרוויחים יותר מידי, כשקל מידי, כשאתה מונופול (על היצרן הזה - ובעצם על יותר מיצרן אחד), ואין שום פיקוח צרכני.

לגבי הסקודה - שיהנה, זה באמת שילוב נהדר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

סקרנות - בכמה קיבלתם את הסופרב?

לגבי האלטימה - היא דווקא דגם חדש למדי, ובטח שיותר מהסופרב שתתחלף ב-2015.

פורסם (נערך)

מסכים עם הגישה לא להתעסק עם מי שלא מוסר מחיר בטלפון. בכל תחום.

יש לי רק שאלה, כתבת שהבחור החליט להתקדם - האם החלפת מרצדס בת 3 בסופרב זה באמת התקדמות? זה לא שהסופר דגם חדיש או משהו, סה"כ דגם וותיק מאוד כבר.

עריכה אחרונה על ידי Arco
פורסם
מה הבעיה להכנס לאחד ממליון וחצי אתרי הרכב בארץ ולבדוק מחיר מחירון? אפילו ממש פה למעלה איפה שכתוב "מחירון רכב".

נו שויין, הסופרב דווקא אחלה בחירה. מנוע נהדר, איכות חומרים משובחת, הגיר הטוב (DSG6) ומרווח של מחלקת עסקים. האלטימה (ולצורך העניין גם המקסימה) הן מכוניות ישנות (בנות מעל לשנתיים) שלא כלכך ברור למה קרסו החליטו להתחיל לייבא אותן דווקא עכשיו.

רק להזכיר לך שהסופרב יצאה לאור ב2008...ככה שמבלי לפגוע בפותח השרשור,מדובר ברכב מיושן!.

• תוכן חדש...