Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברי הפורום היקרים!

אני מוציא למכירה את האקורד שלי עקב שדרוג לגי'פ מבית Audi שכבר הרבה זמן רציתי ועכשיו יש לי את האפשרות, אז בצער רב אאלץ להיפרד מאחד הרכבים המפנקים שבו נהגתי, באמת רכב מנהלים מפנק ומרשים לכל דעה ועניין, כוח לא חסר, לצד אחזקה די נוחה יחסית לסגמנט.

נתוני הרכב:

שנה-2010

טסט עד מרץ.

ק''מ:82 אלף ק''מ.

יד: 2 פרטיות, אני השנייה, הראשונה הייתה פרטית מנכה צה''ל.

טיפולים: הרכב טופל אך ורק ואני מדגיש אך ורק גם טיפולים גדולים וגם קטנים במוסך יבואן, ולא מורשה, יבואן של הונדה ויש קבלות על כל הטיפולים עד כה עם ספר טיפולים מסודר.

הערות:לפני כ2000 ק''מ הוחלפו ברקסים וצלחות לחדשים, הרכב והסלון שמורים במצב תצוגה,רכב נשטף ידנית בלבד,נהג יחיד ולא מעשן (אני), קסנון מקורי של הונדה וקסנון גם בפנסי ערפל הרכבה שלי (גוון תואם יוצר לוק מאוד יפה).

הרכב מצויד בחיישנים מקדימה ואחורה,חימום מושבים וכל תוספת שקיימת בדגם המפואר כולל מרימי שמשות מקוריים וכל הגאדג'טים המגניבים שיש, שמשות כהות בכל האוטו בגוון אחיד של 60 אחוז.

גילוי נאות: הדבר היחיד שיש לרכב מהיד הראשונה הוא כנף ימנית קדמית שהוחלפה עקב מכה מינורית והבעלים ביקש להחליף במוסך של הונדה, מעבר לכך שלדה מנוע וגיר נקיים, ואני מתחייב לכל בורג ברכב בבדיקה.

תדלק וסע.

מחירון לוי יצחק משוקלל 138.3, אני דורש עבור הרכב כ-122 אש''ח, מכיוון שזהו המחיר הריאלי בשוק לקטגוריה, גמיש במעט אך לא יותר מידי.

תמונות:

Photo 28-11-14, 16 13 56.jpgPhoto 28-11-14, 16 14 41.jpgPhoto 28-11-14, 16 14 51.jpgPhoto 28-11-14, 16 16 14.jpg

ניתן ליצור קשר בהודעה דרך הפורום, מי שיהיה מעוניין להגיע לראות ניצור כבר קשר טלפונית =)

עריכה אחרונה על ידי Japanese Engine

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...