Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סוף שנות השבעים; איך שנאתי את בקבוקי הזכוכית של החלב. אמא הייתה שולחת אותי למכולת אייזיק ברח' רוטשילד בחדרה :-D עם הבקבוקים הריקים כל פעם שהיה צריך להביא מצרכים הביתה (היו מזדכים על הריקים מול הבקבוקים החדשים המלאים). כך יצא שהייתי צריך לסחוב פעמיים...

כמובן שהיום אני מסתכל על זה בחיבה, אבל ככה זה עם כל מה שהיה אז חלק מילדותי.

פורסם
הא,

סוף סוף מישהו צורך יותר חלב מאצלנו (כ-7 שקיות חלב בשבוע).

חלשים אתם

אצלנו 5 קרטונים של 1.5 ליטר (3%)

פלוס 4 קרטונים של 1 ליטר (2% דל לקטוז)

מתחלק על 4 צרכנים, 2 מתוכם קטנים ואחד שיכור גדול

הפסקנו להשתמש בשקיות כי הם מגיעות מסריחות מבחוץ למרות שהחלב טעים יותר (תנובה מפוסטר בלבד לעומת מפוסטר-על שמגיע בקרטון)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
ואם יש בזה איזשהו יתרון אז למה אין קולה/ומיץ תפוזים בשקיות,

קולה תפעיל לחץ גבוה על השקית, שתתפוצץ כתוצאה מזה עוד לפני שתגיע למדפים, מיץ זה משהו כנראה קשור לחומציות (אם כי אני בטוח שיש מדינות בעולם שבהן מוכרים מיץ בשקיות), ומים פשוט לא כלכלי.

"אתה יודע שאתה זקן כש..." אתה עדיין זוכר את האריזות עם השפתיים. (אני זוכר אותן היטב) :-D

אני גם זוכר תקופה בה אנשים ידעו מה זה טטרה-פאק ודיברו על הטכנולוגיה המהפכנית שלה בחרדת קודש. היום זה כ"כ נפוץ שאיש כבר לא מתרגש מזה.

נראה אותך זוכר את החלב והקפיר (לבן) באריזות קרטון משולשות מרוסיה.

אצלי בשכונה הוא עוד נוסע על רכב חשמלי, אבל העסק אמור להגמר בכל אנגליה תוך 3 שנים.

טופ גיר בנו את המכונית ההיברידית שלהם מהרכב הזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מיץ בשקיות - דווקא נמכר בזמנו (והיינו עושים מהם קרחונים). כמובן שלא מוגז. היה לזה גם שם (אולי אפילו גנרי) - לא זוכר כרגע מהו.

אני לא חושב שמיץ זה מחומציות (זה נוזל שנסחט מפירות . יכול להיות גם מתוק ולאו דווקא חמוץ).

חומץ / חומצה /חמיצות - כן.

alfa 156 2.5.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני זוכר שלשקיות מיץ קראו פשוט "שקיות מיץ" ולפעמים היו מקבלים איתן כרטיס גירוד עם פרסים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני זוכר שלשקיות מיץ קראו פשוט "שקיות מיץ" ולפעמים היו מקבלים איתן כרטיס גירוד עם פרסים.

והיו הטרופיות שבמקום ניילון היו באריזת אלומיניום/ניילון

קובי

:-)

פורסם

טרופית זה לא מיץ, זה אוסף כימיקלים לא מוגדרים, בדומה למיץ פז, שמתחרז עם נוזל לרצפה וחברת דלק (אני חושב שמוצרים של שלושת החברות התחילו באותו צינור).

אני חושב שאם היה אפשר בדברים האלה להחליף מים בתחליף מלאכותי זול ורעיל, היו עושים את זה שם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

אמא שלי עד היום קונה רק שקיות ולא קרטונים, לאחר פתיחת השקית ושימוש ראשוני היא מעבירה את מה שנשאר לצנצנת זכוכית המיועדת לזה. החלב נשאר טרי ויבש לכמה ימים!

עריכה אחרונה על ידי omar87

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
אמא שלי עד היום קונה רק שקיות ולא קרטונים, לאחר פתיחת השקית ושימוש ראשוני היא מעבירה את מה שנשאר לצנצנת זכוכית המיועדת לזה. החלב נשאר טרי ויבש לכמה ימים!

ואני לתומי סברתי כי חלב טרי נוזלי הוא, ומרביתו מים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אצל עומר עוד קונים אבקת חלב עם תלושי צנע.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...