Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן וסהלן,

הרכב מתקרב ל200 אלף ק"מ והגיע הזמן לרענן מתלים, אמנם הרכב בעיקר לסופ"שים אבל אני גם עושה נסיעות ארוכות פעם בשבוע ולכן חשוב לי לשמור על נוחות, הנמכות וכו פחות קריטי לי, אלא אם מדובר ב20 מ"מ בתמורה לסט מתלים טוב יותר.

כן חשוב לי להוריד עלויות, בכ"ז סטודנט.

השאלה היא כזאת, כרגע לדעתי יש לי חופש קל באחת התושבות הבולם וחריקות בוקר מוגזמות מהקפיצים האחוריים - אז חוץ מרבעיית בולמים, זוג תושבות בולם קדמיות, רבעיית קפיצים וכל הבושינגים, מה עוד צריך?

עוד שאלה - האם לשדרג לפאוורפלקס סגול\צהוב (לא השחור שמיועד לרכבי מסלול), יגביר את הויברציות משמעותית?

שאלה אחרונה - עד כמה פשוט בירוקרטית להכניס רביעיית בולמים\קפיצים לארץ במשלוח מאנגליה?

אני אגב מכוון כרגע לבולמים מקוריים בגלל המחיר הזול שלהם.

תודה =)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אגיב רק על הבחינה הביורוקרטית,בעבר הכנסתי קויילאוברים לארץ, חשוב לבדוק שיש להם תו תקן בינלאומי כלשהו, מעבר לזה לא אמורה להיות בעיה, לפעמים עובר חלק ללא תשלום מכס, לפעמים עם תשלום מכס, לפעמים ללא צורך במילוי טפסים לאישור ולפעמים עם צורך במילוי טפסים לאישור (אישית לא נתקלתי וכל עוד יש תו תקן לא אמורה להיות שום בעיה).

קח בחשבון שהמכס מעלה משמעותית את העלות ומשלמים אותו על המוצר + עלות המשלוח.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

הבולמים יהיו מקוריים של רנו, כך שתקן לא אמור להיות בעיה, כמה מכס משלמים, ומעל איזה סכום? (אולי שווה לי לפצל ל2?)

הבולמים עולים כ40 פאונד ליחידה, משלוח עוד כ30-40 פאונד לדעתי...

תיבה טובה סטייל DSG

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

משלוח 40 פאונד ליח' אולי,

סט שלם כולל משלוח אמור להיות סביב ה2.5-2.7 כולל משלוח.

הקדמיים מאוד כבדים, מכס לך תדע מה ימציאו לך שזה יגיע לארץ.

אגב, הם לא כאלה זולים (ז"א בהתחשבות שיש משלוח ומכס וכו').

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

בזמנו השילוב המקובל היה בולמים קוני + קפיצים אייבך. לקוני אפשרות לכוונון קשיחות והקפיצים פרוגרסיביים כמו גם מונמכים ב-30 ממ, שזה נחמד. אני מצאתי את השילוב הזה לא נח (ככה קניתי אותה) וקצת נשבר בבורות. מיהרתי להחליף לסט הכי מומלץ לקליאו בחו"ל - קוילאוברים של H&R שהשגתי בהמון מזל ומעט תושיה. אין מילים על כמה הרכב נח ביומיום וכמה פראי הוא כשלוחצים עם הסט הזה..

לסיכום, בוודאי נוסעות כמה קליאו עם השילוב קוני-אייבך, תנסה להשיג סיבוב על אחת ותחליט אם ההקרבה בנוחות שווה את זה.

פורסם

לא מעוניין להקשיח את הרכב, מישהו יודע מה סדר גודל המחירים בארץ? כרגע לפי איך שזה נראה יעלה לי כ500 ש"ח לזוג לפני משלוח, ומשלוח עוד כ250 ש"ח.

וזה כמובן לפני מסים.

מה גובה המכס לבולמ"ז?

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לפני הכול- בדקת כמה עולים בולמים מקוריים בארץ? אצל היבואן?

• תוכן חדש...