Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כבר נשבר לי - דפקו לי רכב נוסף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר נמאס לי שכל פעם יש התעסקות סביב מישהו שדפק לי או לאשתי את הרכב.

הפעם הגיע התור של האסקורט - השכנה השאירה לי פתק שהיא ממש מצטערת והיא תקפוץ אלי היום בערב כדי לסגור את העניין.

עד כמה שהספקתי לראות היא נכנסה לי בפגוש, כולל שבירת הפנס (יתכן ויש גם נזק נוסף אך לא היה לי זמן לבדוק).

מדובר בפגוש פיברגלס, יבוא מאנגליה בעלות של כ-3000ש"ח (כ-6000ש"ח כולל פגוש האחורי), רפליקה

של פגוש אסקורט Cosworth. כמוכן מותקנים פנסי הערפל והאיתות המיוחדים שמגיעים איתו.

השאלה היא - לגבי פנסי הערפל והאיתות המיוחדים - כמעט ולא ניתן להשיג באנגליה, ואת אלה שכן ניתן מחירם בשמיים.

מה עושים במקרה ויש שם נזק?

לגבי הפגוש - אני מבין שלא ניתן לתקן בכל מקום, כך שזה בעייתי, האם מישהו מכיר מקום בעפולה ?

האם כדאי להביא שמאי ?

האם שמאי מכיר גם את כל הרכיבים המיוחדים ומחירם ?

פורסם

לא נעים בכלל, אך תסתכל גם על הצד החיובי בסיפור - השכנה שלך הוגנת ולוקחת אחריות על הנזק שעשתה.

באותה מידה יכול היה לפגוע ברכבך רכב חולף ולא להשאיר פרטים (וזה לא דבר כל כך נדיר במחוזותינו).

פורסם

לא נעים בכלל, אך תסתכל גם על הצד החיובי בסיפור - השכנה שלך הוגנת ולוקחת אחריות על הנזק שעשתה.

באותה מידה יכול היה לפגוע ברכבך רכב חולף ולא להשאיר פרטים (וזה לא דבר כל כך נדיר במחוזותינו).

צודק לחלוטין, אך מה שמצחיק הוא שבתקופה האחרונה יש די לחץ בעבודה ולכן לא היה לי זמן להעביר את הרכב טסט (הטסט שולם).

הוא עמד על הכביש עד לפני שבוע ללא שום תאונה - סוף שבוע הטענתי את המצבר והכנסתי אותו לחנייה הפרטית (בניין משותף)....

פורסם

דפקו לו את הרכב: הצד "החיובי" אומר, הניתוח הצליח, והחולה גוסס, כך שזה ממש לא מנחם את בעל הרכב.

במקרה הזה הוא צריך להתעסק עם חלקים מיוחדים שבספק אם יצליח להשיגם.

פורסם

אם תלמד לקרוא לא רק את החלק שאתה רוצה לקרוא, יהיה לך יותר קל.

רשמתי שזה לא נעים, בטח שלא רשמתי שזה חיובי.

בתוך הסיטואציה שכבר קרתה, הוא היה יכול למצוא את עצמו (ובהסתברות לא נמוכה בכלל) במצב

הרבה פחות טוב - עם הרבה נזק ובלי פרטי הנהג שיהיה מוכן לקחת את האחריות על כך.

אני בטוח שלאף אחד לא היה ספק בכך שהמצב אליו הוא נקלע הוא

לא נעים, בעייתי, גוזל זמן ועצבים וכן הלאה - מפה אפשר או לבכות על מר גורלך, או להתקדם הלאה

ולהסתכל גם על חצי הכוס המלאה.

אני מאחל לך לא למצוא את הרכב שלך עם מכה עמוקה ומכוערת, ללא כל פרט של הנהג הפוגע - אולי אז

תבין את ההבדל ה"קטן".

פורסם

מדובר ברכב ללא חלקי חילוף, ולכן זה לא מנחם אף אחד אם היו או לא היו משאירים פתקים.

כלומר, כנראה שהנזק לא יהיה ניתן לתיקון.{מקווה בשבילו שישיג חלקים}.

האשה תרצה ממנו מן הסתם קבלות על החלקים{שאין}. מעניין על איזה סכום תהיה ההתפשרות.

נראה לך שאם הנזק המוערך יהיה 10000 שקל היא תשלם? שוב מדובר בחלקים מיוחדים נדירים ויקרים מאוד.

פורסם

אם זה נזק של 10,000 או משהו באיזור, השכנה עצמה לא תשלם אלא הביטוח שלה ישלם.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• אחראי פורום
פורסם

השבר לא בעייתי. מחזקים כמו שצריך מאחורה, שיוף ומילוי מקדימה עד פני שטח אחידים וצבע.

השאלה אם קרה משהו לתושבת כי אני רואה שפינת הפגוש בחוץ.

הדרך הנכונה לתקן היא אחרי שקיבעו מחדש את הפגוש למקום (עושים קיבוע חיצוני זמני)

כדי לא להגיע למצב שמתקנים בחוץ ויש סיכוי שזה לא בדיוק תוקן במיקום ובזוית הנכונים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...