Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מעוניין לעשות הפתעה לזוגתי ולטוס איתה לחו"ל חודש הבא לסופ"ש (המראה חמישי בלילה, נחיתה שבת בערב).

לא כל כך משנה לאיפה באירופה.

יש אתרים שעוסקים בזה? כל מה שראיתי זה דילים של 3-4 לילות לפחות. אני מעוניין ב-2 לילות. אם יש המלצה לאתרים מסוימים אשמח לקבלן.

ואשמח לקבל עוד עצות הנוגעות לעניין.

תודה.

פורסם

חבל על הכסף. תמריא בחמישי בלילה, בשבת בצהריים כבר תהיה בבידוק בדדרך ארצה. להוציא 2500 ש"ח (לזוג, וזה מינימום) בשביל יום וקצת?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רוב הדילים הם חזרה ביום ראשון.

תעשה רשימה של מדינות שהייתם שם.

מהמדינות שנשארו תוריד את המדינות שהטמפרטורה שם עכשיו הרבה מתחת לאפס וטוס למה שנשאר.

אני תמיד בסוף טס ללונדון לבקר קרובי משפחה.

אייל

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אני לא טועה יש זמן מינימלי שצריך להיות בין ההלוך לחזור,

אחרת משלמים מיסי שקר כלשהו גבוהים מאוד.

פורסם

באיזיג'ט אפשר להזמין טיסות מתי שרוצים.

הכי זול זה חמישי עד ראשון.

שישי או שבת יותר יקרים אבל זה גם יכול להשתנות אם יש מקומות פנויים על המטוס.

אייל

פורסם

החברה לא הייתה בחול וזה יום הולדתה. אני אדם עסוק בטירוף בלימודים ועבודה ואנחנו בקושי מבלים ביציאות וכאלה כי אין זמן פשוט.

להטיס אותנו ליום וחצי של אווירה שונה ולבלות לילה באירופה באיזו מסעדה ולהמשיך במועדון ולחזור מרוצים בדיוק לפתוח את השבוע (במבחן מיקרו) זה נשמע מעולה. העניין שלא מצאתי טיסות שמתאימות לי מבחינת שעות. אבדוק את הנושא של איזיג׳ט.

פורסם

התקן חוליו על הטלפון והזמן טיסה יום או יומיים קודם.

את המלון אפשר לסגור דרך Booking.com

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לונדון, ,פריס , ברלין ביום וחצי? אתה אמיתי? למה לתת עצות גרועות כל כך? הבנאדם עשה לך משהו רע? לפות"ש- כפי שכתבו לך, אתה מתכנן להיות בחו"ל נטו בערך יום וקצת.ברור לי שברור לך שזה לא מספיק לכלום.הייתי מנסה לבדוק יעד קרוב דוגמת קפריסין , כדי לחסוך בזמני טיסה.אומר לך מראש, זה לא יהיה זול.מציע לך לשקול אפשרות של חמישי עד ראשון.במקרה כזה אפשר להשיג חבילה לערים כמו פראג או בודפשט במחירים סבירים ולהספיק לראות משהו.בהצלחה בכל מקרה.

סלע

פורסם

הכוונה בהחלט להגיע, לטייל קצת, לאכול במסעדה, לעשות איזה טיול לילי, אולי ללכת למסיבה ואז ללכת לישון ולמחרת לחזור. אם תהיינה אפשרות לטייל עוד קצת בבוקר שבת - נפלא.

אני ממש הייתי רוצה בחמישי לטוס אבל אני חייב לטוס בערב, ביום אני בלימודים. קפריסין ושות׳ מבחינתי זה לא חו״ל ולא הייתי רוצה לטוס לשם. אני בהחלט רוצה פראג/ברלין/לונדון/פריז/וינה. הבעיה שאם אני מוצא זמן המראה מתאים - זמן הנחיתה לא מתאים, או ההיפך. בדקתי את האפשרות של לרכוש כרטיס לכל כיוון ויוצא לי סכום עתק. אני אבדוק את איזיג׳ט ואם יש עוד אופציות אשמח לשמוע.

פורסם

בניתי דיל לפראג בעלות כוללת של 542 אירו (לשנינו) כולל טיסה, שהות של יום ובית מלון ללילה (פנורמה - ביקרתי שם, בית מלון מעולה).

השאלה עכשיו זה האם לעשות את זה ולהוציא כ3000 ש"ח לסופ"ש חלומי עם זוגתי בחו"ל שזה וואחד שב"ש. או לחלופין לשכור סוויטה בבית מלון בהרצליה למשל ולחסוך בעלויות, ובעת חופשת סמסטר לטוס לחו"ל ל3 לילות או משהו כזה, בעלות שתהיה לא רחוקה מזו?

פורסם

לדעתי, זה לא נופש אלא משהו יותר כמו מסע מזורז.

למה לך?

קח צימר בצפון+מסעדה גלילית , ותשמור את הכסף למועד שיאפשר לך 3 לילות,שאגב, לא יעלו לך הרבה יותר מההרפתקה הזו של לילה אחד.

אגב, לגבי קפריסין-תתפלא.

טיסה קצרה, ים מצד אחד, הרי טרודוס מיוערים ובחורף מושלגים במרחק שעה נסיעה, הרבה פינות חמד.

כמובן,בסוף, הכל לשיקולך.

עדכן מה נסגר.

סלע

פורסם

אני ממש מתלבט. כי האצבע על ההדק ללחוץ הזמן ופשוט לטוס לחו"ל (אפילו אם ליום אחד). מצד שני יש את האפשרות של הצימר בארץ. חשבתי על זה, אבל מה לעזאזל נעשה יומיים בצפון? אירופה נניח אפשר לעשות טיול בעיר, יש בריכה מחוממת במלון שאני מעוניין עם נוף לכל העיר, וזה שינוי שגרה טוטאלי.

מה אני אעשה בצפון? (ואני שואל באמת, האם יש דברים לעשות?)

בגלל זה חשבתי על מלון על יד הים בהרצליה, אבל שוב פעם, במה זה שונה מהבית? אני רוצה משהו שיהיה שונה לגמרי מהשגרה היום יומית. לנסוע ללון בצימר / בית מלון כשזה לא יהיה שונה כל כך מהבית, אני לא רואה אם יש טעם. כן, החופשה בחו"ל תעלה כפול אבל לפחות יהיה שווה את זה. אני ממש לא רוצה למצוא את עצמי מחפש מה לעשות בסוויטה/צימר פה בארץ.

מה אפשר לתכנן ליומיים במלון / צימר בצפון?

פורסם

מצטרף להמלצה על קפריסין.

שכור רכב (קח בחשבון שזה הגה ימני), סע לטייל קצת בהרים ובערב לך לטברנה טובה (ממליץ על MEGARO בלרנקה ליד המצודה. מכל הפעמים שהייתי שם וזה לא מעט זו הטברנה הכי טובה שלקחו אותי אליה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...