Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבים לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם היה פה שירשור גדול,היו כאלה שחורף היו כאלה 2 חורפים,אני בדעה של רועי,קנה מגבים זולים ותחליף כול חורף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

המגבים של בוש מחזיקים אצלי כבר שלוש שנים, ואילו מגב "סיליקון" סיני מדילאקסטרים לא סגר אפילו עונה אחת. קניתי עכשיו שוב באמזון ב- 50 שקל לאחד. שים לב שיש להם מבחר גדול של סדרות, ולכל סדרה סט תכונות אחר. הסדרה שראיתי לאחרונה בארץ בחנויות (אריזה צהובה) לא נמצאת בארה"ב כבר כמה שנים - נראה כמו איזה מלאי ישן שנמכר למדינות עולם שלישי :?

דרך אגב, יש רכבים שניתן להחליף בהם את הגומי לבד עם קצת חוש טכני. למשל, המגב האחורי בסוזוקי שלי הוא נדיר ויקר, אז קניתי מגב סיני פשוט, פירקתי ממנו את הגומי עם שפיץ פלייר והרכבתי בזרוע שנותרה על הרכב. בסיטרואן, לעומת זאת, יש לי מגב עם צורה מיוחדת וכנף שמדביקה אותו ברוח לשמשה הקעורה, ולא מצאתי לו תחליף זול.

• ספונסר פורום
פורסם

אין כמו מגבי הארו טווין של בוש ולאחרונה מחירם גם ירד וזוג מגבים לכמעט כל הרכבים עולה 110 שח לפני מעמ .

אצלנו ניתן למצוא את כל הליין של בוש לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

מדובר על מעל 20 סוגים שונים .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• ספונסר פורום
פורסם

לרכבי קבוצת וואג יש לנו את כל הליין מהגולף דור 2 ועד פורשה קאיין .

לגבי רכבים אחרים ,אנחנו מחזיקים את הדגמים הפופולרים ,ובכל מקרה גם אם אין לנו אז

אנחנו נוכל להזמין לכל מי שיבקש .

המחיר הוא קבוע 110 שח לפני מעמ לסט מגבים קדמי ,גם אם במחירון המחיר אחר אני מתחייב כאן למחיר קבוע לכל המגבים

שהיבואן לדיקו מחזיק בארץ.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...