Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Seat Leon 1.2tsi DSG Style, כן? לא? שחור? לבן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

השבוע ביקרתי בסוכנות סיאט וקיבלתי הצעה שלדעתי אי אפשר לסרב לה על הסיאט לאון החדשה 1.2 TSI.

האבזור ברמת סטייל מאוד מאוד נדיב (הגיר DSG), מערכת מלטימדיה, ג'נטים 17, חלון פנורמי נפתח, חיישני גשם ואורות, מחשב דרך מורחב, כיסאות מתכווננים לגובה, מראות מתקפלות עם אופציית הפשרה, חיישני רוורס, בקרת שיוט, בקרת אקלים מפוצלת עם פתח מיזוג ליושבים מאחור וכו'.

המחיר על הכביש עומד על סביבות 125,000.

אשמח לקבל חוות דעת על כדאיות העסקה.

הדרישות הן לרכב משפחתי חסכוני, זריז, מודרני ואמין.

IMG_6672-art1.jpg

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חחחח....

היו ימים והם בהחלט היו ימים טובים.

היום הסיטיגו 75 אלגנס נמכרה בזריזות מפתיעה (3 ימי פרסום) ועושה רושם שאני די סגור על הרכב הבא אבל רוצה לשמוע דעה נוספת.

VW היתה לי וסקודה גם, אולי הגיע הזמן לSeat?

לקנות GOLF זהה באותו אבזור מגיעה לסביבות 166,000 על הכביש, ההפרש הזוי והחלקים, מנוע, גיר, שלדה... אותו הדבר!

הגיע הזמן לחזור לTSI+DSG :wink:

פורסם

אני לא יודע מהם הצרכים שלך.

אבל באופן כללי, אם אתה חושב שקיבלת כאן איזה "רכב ספורט" או מכונת ביצועים - אתה ממש ממש טועה. מנוע ה-1.2 הוא מנוע שמתאים בעיקר לסופר מיני (והוא אכן מותקן ברוב הרכבים מהסוג הנ"ל של הקבוצה), אבל ברכב משפחתי הוא ייתן ביצועים פחות או יותר זהים למתחריו - שלחלקם יש יתרונות אחרים. כלומר, אם אין לך צורך ברכב משפחתי וחשקה נפשך דווקא בשילוב מנוע-גיר הזה (ואין לך תקציב לגרסאות החזקות יותר שלו), עדיף לך בהרבה ללכת על איביזה או פאביה.

חוץ מזה, מדובר ברכב איכותי ודי דומה בתחושתו לרכב גרמני.

פורסם

אני בטוח כי לא מדובר במכונת ביצועים מטורפת אלא במנוע מספק ולפי כל חוות הדעת בארץ מדובר בשילוב מוצלח במיוחד.

אבל אמרת שלחלק מהמתחרים יש "יתרונות אחרים". אז אולי תוכל לכוון, אם הצורך הוא ברכב משפחתי 5 דל' בסדר גודל של הלאון במחיר של 120-125K. מה אתה היית קונה?

פורסם

למה דווקא 5 דלתות?

-- אבל גם אם מתעקשים על זה, לדעתי המובילה היא מאזדה 3 מנוע 2000, שניתן להשיג לפני מיקוח ב-133.

או שהייתי הולך על יונדאי I30/קיה סיד - אפשר מאתר 'מוטורי' בו היא מוצעת (בליסינג 0 ק"מ) ב-106.

פורסם

באיזה סוכנות קיבלת את ההצעה? נשמע לא רע.

הם הציעו בעצמם את הג'אנטים או שאתה בחרת מרשימת התוספות?

פורסם

5 דלתות כי מעבר לזה זה גדול וארוך לי מידי.

מאזדה? זה רכב מצויין בשביל להתחתן איתו לכל החיים, השוק שלו נוראי וחוץ מזה שהוא שתיין דלק בטירוף, בטח דגם ה2000.

ההצעה התקבלה בסניף ראשל״צ, אחלה סניף ולדעתי גם אחלה הצעה. הג׳אנטים זה עוד במסגרת מבצע. נשארו רכבים בודדים כאלה.

פורסם

נשמע טוב. באיזה מבצע מדובר?

אני חושב שבפחות מ-130 אלף שקל מדובר במשפחתית הכי טובה שיש ובאופן כללי היא מציעה חבילה עדיפה על הגולף וגם על יונדאי I30 או טויוטה אוריס שנמכרות במחירים גבוהים יותר.

פורסם

תחשוב שוב על הגדלת הג'אנטים - זה יפגע לך בנוחות הנסיעה.

בסה"כ הלאון מעניקה תמורה טובה מאד לכסף.

אופציה נוספת ששווה לבדוק היא הקיה סיד האצ'בק, עד לא מזמן היא נמכרה במבצע של "הוט" ו"חבר" בהנחה של 10K ש"ח (כלומר 119K על הכביש). היא מכונית מצויינת עם שלדה עדיפה על הלאון (נוחות נסיעה טובה יותר), בנוייה היטב וגיר רובוטי כפול מצמד רהוט יותר מה-DSG. החסרון הבולט שלה בהשוואה ללאון הוא המנוע (הדי בסדר בסה"כ, אך מצטיין פחות מה-1.2 המצויין של הלאון).

יתרון בולט של הקיה היא האחריות בת ה-7 שנים (ואם אתה יכול להשיג את המחיר שבו נמכרה במבצע האחרון, אז אני חושב שהיא עדיפה).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אם כבר סיד אז פה במוטורי היא מוצעת כיד ראשונה מליסינג עם 0 ק"מ ב-106K. המבצע היה להוט ולהסתדרות המורים.

הלאן שהוצעה לך חייבת לעלות על הכביש השנה או שאפשר גם בינואר?

פורסם (נערך)

לדעתי השוק של המאזדה 3 מנוע 2000 יהיה טוב בהרבה משל הסיאט. (והיא גם לא פחות מאובזרת, והיא כן יותר חזקה)

חוץ מזה, היא אחת מהחסכוניות ביותר בקטגוריה ובטח שיותר מהסיאט שדי תזלול דלק אם תלחץ על הטורבו.

אבל... נראה שאתה נעול על הלאון, שהיא גם-כן מכונית טובה בהחלט בפני עצמה.

אז תיהנה!

עריכה אחרונה על ידי mogo
פורסם

אין בעיות עם מנועי ה TSI? והמצמדים הכפולים, גם, יקרים מאוד לתחזוקה, עד כמה שאני מבין...

לא ליפול בפח של תוספות מושכות, לא סתם מוסיפים אותן...

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...