Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים.

אשמח לתובנות והמלצות של חברים ששידרגו את העקרב הקטן והחמוד הזה.

לפני שבועיים רכשתי אבארט 500 ידני 2012, יישרתי קו, החלפתי לצמיגי יוקוהמה S. drive טריים (אם כי במידה המקורית הקטנה 195-45-16) החלטתי לבדוק האם כדאי ונכון לשפר מכונה קטנה ומטריפה שכזו, המגבלה היחידה שלי היא שהרכב חייב להישאר חסכוני ונעים לנהיגה ממושכת (נרכש לצורך כיסוי קילומטראז' רב) ולא, לא בא לי לשמוע על קיט האסה-אסה של היצרן.

האם למישהו יש ניסיון עם מערכת בלימה טובה יותר מהמקורית (המשובחת מינוס) או תוכנה \ קופסאת ניהול מנוע חיצונית (שמעתי הרבה על TMC) , הרחבות מתונות (ספייסרים) ועוד ...

קדימה - אש !

ליאור

10610919_10152847667013486_4691086040672124322_n.jpg?oh=87a1c83ebccdec5ef468462bef48bf94&oe=54D90DB4&__gda__=1427326433_4a7016b27b34ab85d05caccbc13b9e1f

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

המנוע החלוש עד כדי מעליב חייב עזרה וגם הבלמים הלא משכנעים חייבים ,אלו 2 הנקודות שבהם אני הייתי נוגע קודם.

ספייסרים הם כסף קטן אבל כן הייתי מוסיף. ל TGT מעלי יש הכי הרבה נסיון באברט ואם הוא אומר לא תצטער,אז לא תצטער.

בהתכתבות אם TMC תוכל לקבל הצעות יותר מגובשות כחבילה. אפשר להמשיך אלאה אבל אנני יודע מה כיוונך בשקלים ולכן אני עוצר פה.

אין לזה סוף אתה יודע!

מערכת יניקה

דאון פייפ

סט בולמים קפיצים

סט בלמים גדול יותר (לא רק רפידות)

פורסם

היי.

לפני 6 חודשים ,עשינו פרוייקט מקיף ומאוד מעניין לרכב המדובר ,הוספתי תקציר ולינק :

שלום חברים.

רצינו לשתף אתכם בפרוייקט חדש ומאוד לא שגרתי ...

רכב הפרוייקט הפעם הינו פיאט 500 ABARTH, אשר עזבה את שערי המפעל באיטליה, כאשר מתחת למכסה המנוע דחוסים להם כ -140 סוסים !

הספק מרשים ביותר ,יאמרו רבים ,בעיקר נוכח העובדה שמדובר ברכב קטן ממדים וקל משקל ,אבל לא מספיק חזק עבור בעל הרכב...

מטרת הפרוייקט תהיה לחצות את מחסום ה 200 כ"ס (יותר לכיוון 220 כ"ס ...) ,לשפר את הסאונד שמפיק המנוע ולשפר את מערכת הבלימה ואחיזת הכביש ולהתאימן להספק החדש .

לאור דרישותיו ובקשותיו של בעל הרכב ,החלטנו להזמין עבורו קיט מושלם,כזה שנבדק ונוסה בהצלחה בחו"ל על מספר רב של מכוניות זהות ונמצא אמין ומתאים.

אנו בחרנו בחברת TMC הבריטית כאשר רוב החלקים המגיעים בקיט ,מגיעים כסטנדרט בדגם ה 180 כ"ס .

מגדש הטורבו המקורי יוחלף בגדול יותר מתוצרת GARRETT , המזרקים המקוריים יוחלפו במוגדלים ואפילו צנרת הפליטה הקטנטנה ,תוחלף בצנרת מרשימה ועבת ממדים הכוללת גם ממיר קטליטי ספורטיבי.

שני הקולרים הקטנים הממוקמים בצידי הרכב יוחלפו באחד גדול אשר נבנה במיוחד לרכב הנ"ל ע"י חברת FORGE הבריטית ואת תוכנת ניהול המנוע המקורית,תחליף אחת כזו שפותחה במיוחד ע"י חברת TMC.

גם תוכנת ניהול הגיר האוטומטי תוחלף באחת כזו שתשפר את תגובת המצערת,תקצר את זמני החלפת ההילוכים ותסייע בהעברת המומנט מהמנוע לגלגלים.

התוצאה הסופית אמורה להיות רכב זריז וחזק מאוד אבל תמים למראה..

לאחר שעברנו בדקדוק על רשימת החלקים ,גם אטמים וברגים נלקחו בחשבון ,נעשתה הערכת מחיר ראשונית והחלקים יצאו לדרך .

למרות שכל החלקים היו אצל המוכר במלאי ,נאלצנו להמתין 10 ימים עד לקבלת החבילה.

נחתו אצלנו שלושה קרטונים גדולים ומרשימים המלאים בכל טוב, כאשר את ההצגה גונבים ללא ספק ,סט קליפרים אדומים ומבריקים כאשר הלוגו BRAMBO מתנוסס עליהם בגאווה.

צלחות הבלימה המחוררות בקוטר 330 מ"מ (וואוו !!!) היו מרשימות לא פחות ולנו נשאר לגשת למלאכת ההרכבה .

מדובר בפאזל ענק עם המון חלקים ברגים ואטמים שהפרס בסיום יהיה רכב מדהים ,שיודע לעצור ,להאיץ ולפנות לכל כיוון כמעט כמו קארטינג !

בימים הקרובים ,נעלה תמונות ועידכונים עד לסיום הפרוייקט.

תמונות ראשונות-כבר מחר!

לינק :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?522756-%D7%A4%D7%99%D7%90%D7%98-500-%D7%94%D7%95%D7%A4%D7%9B%D7%AA-%D7%9C%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99-%D7%A4%D7%A8%D7%90%D7%A8%D7%99-!!!

פורסם

ראית פעם את המגדש של האבארט? אפשר לשים אותו על מחזיק מפתחות. לדעתי הוא צוואר בקבוק משמעותי ברכב החמוד הזה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם (נערך)

תודה חברים.

הפוסט של E&A בהחלט מעורר תאבון, אבל שימו לב למה שכתבתי בפתיח: "

המגבלה היחידה שלי היא שהרכב חייב להישאר חסכוני ונעים לנהיגה ממושכת (נרכש לצורך כיסוי קילומטראז' רב)",

כך שאני לא רוצה ללכת לכיוון קיצוני כזה, ולכן ניהול מנוע מתון, או קופסא בסגנון TMC, של כ 30 כ"ס בהחלט מעניינת, כל עוד לא צריך להחליף אינטרקולר או טורבו או סעפות, וכל עוד הסט אפ נשאר נעים לשימוש, מה שהבנתי שלא תמיד קורה עם הגירסאות הצרובות של Upsolote או קופסאות בסגנון TMC חיצוניות למחשב ...

ליאור

עריכה אחרונה על ידי 4Runner

"מוות לשיעמום"

• אחראי פורום
פורסם (נערך)

אצלי יש צריבת תוכנה של Angel, עומדת על 165 כ"ס ועוד כמה קג"מים. לא יודע להגיד אם זה נעים במידה שווה לסטוק או פחות, אשמח לנסות להשוואה.

יש כוח, היא יכולה להתמודד בקלות עם עוד אבל לצערי, מהתכתבויות עם TMC ואותה סדנה שצרבה, אין ממש מה לעשות למעט קיט שלם שאני לא מעוניין בו.

מעניין למה בעצם אין אפשרות להתייחס למצב הקיים למשל כ-esseesse ולעלות משם?

למה אי אפשר להתעלם או לרסטרט את התוכנה הקיימת ולצרוב או להתקין קופסא שתיקח את זה גבוה יותר?

מבחינתי השלב הבא הוא בלמים משופרים. אני עם סט לוקאס/TRW מקורי וחדש, שברוב תנאי הנהיגה הוא בסדר.

הבעיה מתחילה בתוואים צפופים, שם מתחילה דעיכה וכושר הבלימה יורד באופן שבהחלט גורם להוריד קצב.

ניצלו"ש בקטנה, ליאור איתך הסליחה :wink:

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

רפידות של tarox fast road או של פרודו 2500 , מחשב של tmc ( לא קופסה ) יביא אותך ל 180 hp ועצירה משובחת + ויותר מזה אתה לא צריך .כמו כן צריכת הדלק תרד לכוון ה12.8-13 לליטר משולב.

פורסם

תמיר תודה, מה זה צריכת הדלק תרד, האם היא משתפרת או נהיית גרועה יותר עם ניהול מנוע הטוב יותר של TMC ?

"מוות לשיעמום"

פורסם

עם קופסה צריכת הדלק עולה ! עם ניהול מנוע בנסיעה מינהלתית צריכת הדלק יורדת!! (מניסיון של איש הצללים ) רק שתדע יכול להיות שעם ניהול צריך לעבור ל98 . צריך לשאול את tmc

פורסם

אם תרצה לשדרג ג׳אנטים לכאלו מקוריים של אבארט פונטו ״17 צור קשר.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

ואם תירצה קופסא... צור קשר.

אהה ועוד מידע לגבי שיפורים, אין לי בעיה לעוץ.

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

• תוכן חדש...