Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחלתי לעבוד בעבודה בירושלים . ולכן עליי לנסוע לעבודה לפחות 7 פעמיים בחודש לאיזור ירושלים עם האוטו ..

אני מחפש אוטו שיסחב את העליות באופן תקין וטוב , וחסכוני בדלק כמה שניתן

חשבתי על הקיה פיקנטו ספורט 2014 , אך אני לא יודע איך יהיו העליות לירושלים עם מנוע 1200

אשמח לחוות דעת ולניסיון האישי של מי שיש עם הרכב הזה.

פורסם

אתה מדבר על ידנית או אוטו'?

אם על ידנית אז אין בעיה רק קח בחשבון שהמרכב של הפיקנטו ספורט שוקל ב-150 קילו יותר {מבחינת מכלולים הרכב בדיוק אותו הדבר} לכן תצרוך יותר דלק.

אם אתה מדבר על האוטו' אז כנ"ל, הפיקנטו ספורט תצרוך יותר דלק מהלא ספורט שגם ככה בגרסה האוטומטית צורכת הרבה דלק יחסית לרכב מיני.

אם אתה מגיע מאזור שקרוב לירושלים כגון אבו גוש, קרית יערים או מבשרת...אז אין בעיה, והרכב יסחב בכיף. אני אישית הייתי עם פיאט פונטו במשך 6 שנים עם מנוע 1250 ו-60 כ"ס והרכב סחב יפה מאוד, מה גם שיש לי חבר עם הפיקנטו והוא עובד בת"א והרכב משרת אותו נאמנה חוץ מהצריכת דלק אבל זה מהצבא אז זה לא חשוב.

אם אתה מגיע מאזור יותר רחוק אז הפיקנטו היא לא בחירה טובה בכלל.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

המנועים של היום הם לא המנועים של פעם, מנוע 1200 יעלה בקלילות את העליות ללא שום בעיה

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
אתה מדבר על ידנית או אוטו'?

אם על ידנית אז אין בעיה רק קח בחשבון שהמרכב של הפיקנטו ספורט שוקל ב-150 קילו יותר {מבחינת מכלולים הרכב בדיוק אותו הדבר} לכן תצרוך יותר דלק.

איפה ראית שהספורט שוקלת 150 קילו יותר? אני ראיתי שהיא דווקא שוקלת הכי פחות. בהפרש זעום, אבל פחות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כל רכב שנמכר היום בארץ יוכל לעלות לירושלים בצורה מכובדת. מנוע חלש יותר יצריך בחישה יותר אינטנסיבית במוט ההילוכים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קלילות זה יחסי,כמו משפחתית היא לא תעלה אבל לעומת מנועי 1.0 יהיה הרבה יותר קל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בנטקאר הספורט שוקלת 855. מוזר.

הסתכלתי באתר של היבואן והספורט אכן 966.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אם אתה מחפש חסכון בדלק - הוולוסטר לא אופציה. היא לא אלכוהוליסטית אבל לא חסכונית. ממוצעת.

ZOOM-ZOOM

פורסם

האיביזה AM5 לא תעלה משמעותית יותר מהפיקנטו ספורט, אבל תהיה חסכונית באותר מידה (אולי אפילו יותר) והביצועים שלה הרבה יותר טובים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בשביל נסיעות כאלה וולוסטר תהיה אופציה גרועה אלא אם כן אתה רוצה פוזה, אז בסדר הגיוני.

האיביזה תהיה אופציה טובה יותר מהפיקנטו מבחינת ביצועים וחסכון אבל היא קטגוריה מעל הפיקנטו.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

• תוכן חדש...