Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירון אופל אדם S

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן אדם S נשמעת כמו עיסקה מעניינת מאוד, לא חושב שתהיה זמינה לנסיעות מבחן לציבור (כמו שלא רצו לקבוע לי לקורסה ב2014 אלא יום מרוכז לאחר מספר מסמכים והצעה).

לא יודע אם היא אתגר אמיתי לאבארט ברמת הלקוחות השבויים

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הנתונים נשמעים לא רע, רק חבל שהרכב נראה כמו צפרדע חולה.

לא מתחבר לעיצוב בכלל.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
אכן אדם S נשמעת כמו עיסקה מעניינת מאוד, לא חושב שתהיה זמינה לנסיעות מבחן לציבור (כמו שלא רצו לקבוע לי לקורסה ב2014 אלא יום מרוכז לאחר מספר מסמכים והצעה).

לא יודע אם היא אתגר אמיתי לאבארט ברמת הלקוחות השבויים

זה לא עניין של לקוחות שבויים אלה של תחושות ויכולת. אולי היכולת לא מצדיקה את הפער במחיר אבל עם כזה משקל אני בספק אם היא תתקרב לתחושות שאתה מקבל באבארט'.

ממש לא ברור לי איך רכב כזה קטן סובל ממשקל כזה הזוי.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
כמו שכתבתי בזמנו, המשקל שלה הזוי. רכב כזה, שכביכול אמור להתחרות ב-500 אבארט, שוקל 1.2 טון? לא פלא שעם נתונים כאלו (מבחינת כ"ס וקג"מ) הביצועים די מאכזבים..

זה לא עניין של לקוחות שבויים אלה של תחושות ויכולת. אולי היכולת לא מצדיקה את הפער במחיר אבל עם כזה משקל אני בספק אם היא תתקרב לתחושות שאתה מקבל באבארט'.

ממש לא ברור לי איך רכב כזה קטן סובל ממשקל כזה הזוי.

הזוי לקרוא לכזה נתון הזוי כאשר אתר פיאט בעצמו מעיד שה 500 אבארט שוקלת 1151 ק"ג.

https://www.fiatusa.com/abarth/pdf/features_specs.pdf

^^אופל תמיד(?) ייצרה טנקים לכביש.

בטח טנק, מה, 50 קילו יותר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לאנשים קשה לפרגן, בתחילת השרשור הם התלוננו על מחיר, אח"כ שהמחיר שנקבע היה מאוד הגיוני, מתלוננים על המשקל.

נהגתי גם באדם וגם ב 500 בדגמים הרגילים. האדם היא ליגה אחת באיכות מעל ה 500. יש אנשים שלא מתרגשים מחצי שניה לפה לשם וזה הקהל של האדם. אין ספק שסמל האבארט מאוד סקסי אבל במחיר הזה מדובר בעסקה מצויינת

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

1151 זה דגם אמריקאי, ששונה מאד מזה שמשווק בישראל. לפי האתר הבריטי לדגם הבסיסי (595) 140 כ"ס ו-7.4 ק"ג/כ"ס, היינו 1036 ק"ג. זה ממש לא 50 קילו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בדיוק. מעבר לזה, ההערה שלי הייתה כללית ביחס להודעה של פארקש ולא כוונה כנגד ההשוואה הישירה לאבארט - אגב כך היא גם לא הייתה שלילית, אלא אינפורמטיבית.

מעצבן שצריך לסייג כאן כל דבר בכוכביות..

:idea:
פורסם (נערך)

בגירה RK הקדים אותי.

לאנשים קשה לפרגן, בתחילת השרשור הם התלוננו על מחיר, אח"כ שהמחיר שנקבע היה מאוד הגיוני, מתלוננים על המשקל.

נהגתי גם באדם וגם ב 500 בדגמים הרגילים. האדם היא ליגה אחת באיכות מעל ה 500. יש אנשים שלא מתרגשים מחצי שניה לפה לשם וזה הקהל של האדם. אין ספק שסמל האבארט מאוד סקסי אבל במחיר הזה מדובר בעסקה מצויינת

Sent from my E6853 using Tapatalk

שלא תבין אותי לא נכון. המחיר ביחס להזיות שהורגלנו אליהם בגזרת ה "מיני עלק פרמיום" מעולה לא פחות, וכן היא בהחלט שווה בדיקה ויש מצב שהיא תפתיע גם בביצוע וגם ביכולת, ובסופו של דבר תהיה רכישה כדאית יותר מהאברט'. מה שכתבתי הוא לא קביעה או עובדה אלה השערה. הדברים שלי כוונו למי שפסל בחירות עתידיות של אנשים בתירוץ של fanboys. קביעה שלדעתי היא לחלוטין לא לגיטימית.

אני מודה שפער המחיר כרגע הוא עצום ובאמת מגיע לאופל כל הכבוד על כך, אבל עדיין אנשים עושים את הבחירות שלהם מכל מני סיבות.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
מישהו יודע למה היא מכונה S ולא OPC? האם יש לזה משמעות מבחינת הקיצוניות שלה?

כי היא לא opc כמו שפיאט 500S היא לא אבארט.

קראתי איפשהו שאנשי opc נתנו קצת נגיעות באדם, וזה בהחלט ניכר אבל היא לא קיצונית מספיק כדי להיקרא opc. אגב, גם ב 500s שמו הגה קטום, ידית הילוכים אחרת וספוילר שמדמה אותה קצת לאבארט. כמו שזה נראה, גם הרנו טווינגו הספורטיבית תיקרא הפעם twingo GT ולא תשויך לחטיבת RS (טוב כמה אפשר להוציא ממנוע 0.9/1.2...). שואל אותי? עצלנים.

פורסם

זהו, חשדתי שזו גרסאת ״חצי כוח״.. מעניין אם תהיה גם אדם OPC בעתיד.

לדעתי זה לא מעצלות.. אולי חוששים שלגרסאת קיצון לאוטו כה קטן לא יהיו הרבה קונים?

:idea:
פורסם

אין שום קשר בין אופל אדם s לבין פיאט 500s. אין פה מקום להשוואה בכלל.

צר לי, אבל אתה מפספס בגדול.

לאופל יש 50 כ"ס יותר, שהן 50% יותר מהפיאט.

זה יותר מאשר האבארט!

זה ברור שהאבארט מתחרה עם הפרארי קליפורניה והלמבו אוונטדור, אבל בחייכם, חבר'ה. תרדו לקרקע.

פורסם

ואני רק תוהה, כמה זמן יקח לאנשי היבואן להוריד את מחיר הקורסה OPC הבסיסית לרמת המתחרות(סביב 140K), בדיוק כפי שבחו"ל מחירן כמעט זהה?

היחידה בקבוצה שחורגת מהתמחור הדומה עד זהה, היא הזולה - וכנראה גם הטובה - מכולן, הפיאסטה ST.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
אין שום קשר בין אופל אדם s לבין פיאט 500s. אין פה מקום להשוואה בכלל.

צר לי, אבל אתה מפספס בגדול.

לאופל יש 50 כ"ס יותר, שהן 50% יותר מהפיאט.

זה יותר מאשר האבארט!

זה ברור שהאבארט מתחרה עם הפרארי קליפורניה והלמבו אוונטדור, אבל בחייכם, חבר'ה. תרדו לקרקע.

כתבתי תגובה ארוכה ומפורטת אבל משום מה היא לא נקלטה...

בכל אופן, לא כתבתי בשום מקום שה 500s מתחרה באדם s. סך הכל כתבתי שיצרנים שונים מוציאים גרסאות ספורטיביות לרכבים, ולאו דווקא קיצון, ובמקרים כאלו חטיבת הכוח של המותג לא אחראית באופן בלעדי על פיתוח הרכב. דוגמה לכך - ה 500S. כך גם האדם S (שמשמעותית יותר חזקה מה 500), כך גם כנראה הטווינגו s אם כך תיקרא.

זה לא אומר שכל רכב שנגמר ב S הוא חזק באותה מידה או מתחרה ישיר של אחד בעל אותה סיומת...

ואגב, אני ממש לא מאלה שחושבים שנוהגים ברכב הכי טוב בעולם וחף מחסרונות, אתה רחוק שנות אור בתיאורים שלך אבל לא נורא..

ועוד משהו, כוח סוס זה לא הפרמטר היחיד ברכב. אני בטח לא מחדש לך.

באותו ענין - המפרט של האדם S בארץ פורסם כבר?

• תוכן חדש...