Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע התחמם בכביש 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי מיצובישי לנסר 2005.

196000 ק"מ

ביום שישי האחרון נסעתי נסיעה בין עירונית בערך 150 קילומטר.

כשאני נוהג אני מסתכל די הרבה על הלוח שעונים

ולקרת אמצע הדרך ראיתי שהמנוע התחמם קצת.

איך שראיתי מיד עצרתי בשולים והפעלתי מיזוג על חימום והמנוע תוך כמה שניות חזר לנורמה.

נסעתי על 120 קמש בערך 40 דקות המנוע היה על 3100 סלד בערך.

בקיצור החום מנוע ירד ראיתי שהכל בסדר והמשכתי בנסיעה עד לבית והכל היה בסדר כשהגעתי הביתה נתתי לאוטו להתקרר עד הערב והלכתי לבדוק ברכב וראיתי שחזר נוזל קירור במיכל עיבוי (אפילו לא הגיע למדיד מתחת למינימום) ברדיטור היה נוזל מלא. הוספתי נוזל קירור למיכל ואכשיו אני עוקב אחרי זה.

יש לציין שההתחממות היתה רגעית לכמה שניות והיא לא חזרה יותר ואבל אני חושש שזה יחזור ואני לא ישים לב.

בכול מקרה יום שלישי אני ילך למוסך לבדיקה מה לבקש לבדוק יש מצב שזה משאבת מים דולפת היא לא הוחלפה מעולם.

בבדיקה שבדקתי לא ראיתי דליפות אבל אולי הנוזל קירור דולף מהמשאבה כשהיא בסלד גבוהה יכול להיות?

תודה מראש.

פורסם

כמה זה "התחמם קצת" ?אם המחט עברה קצת את האמצע זה לא נורא. יש רכבים שזה הטבע שלהם (לא מכיר את הרכב שלך).

לפי מה שאתה מתאר חסרים קצת מים במיכל העיבוי אבל זה לא מסביר את ההתחממות כלל. נראה שלכל אורך הנסיעה שלך היו מספיק מי קירור.

אני דווקא הייתי מתחיל מבדיקה של פקק הרדיאטור.

פורסם

לא הרכב מעולם לא התחמם גם לא בעליות עם 5 אנשים מטען ומזגן. הפקק של הרדיטור הוחלף לא מזמן אולי שנה די בטוח שיש נזילה פשוט לא רואה אותה? איך אני בודק את הפקק של הרדיטור?

פורסם

אז לא אמור להיות כל שינוי במפלס המים.

תיקש למוסך תעשה בדיקה בלחץ במוסך.

אל תחשבו על משאבה או כל דבר אחר .

תעשה בדיקה ותדע במדוייק.

אין כמו אלפא :)

• תוכן חדש...