Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאז שקניתי את האוטו לפני כחצי שנה כשהנעתי את האוטו הוא התחמם על טורים גבוהים..קו אחד או שני קווים מתחת לטור ה2 ורק אחרי שלוש דק בערך הוא היה כבר מגיע לכיוון הטור הראשון, גם פה בפורום וגם המוסכניק שלי אמרו שזה תקין ויש מכוניות שמתחממות על טורים גבוהים כשהמנוע קר.ושבוע שעבר המצבר שלי שבק חיים והחלפתי אותו...מאז האוטו הפסיק להתחמם על טורים גבוהים..אני מתניע אותו והוא ישר יורד לקו אחד מהעל הטור הראשון..יכול להיות שיש קשר?

פורסם

בהתנעת מנוע קר מחשב הרכב מעשיר את התערובת עד להתחממות הרכב, בהתאם לתנאים הסביבתיים וטמפ' המנוע ההתחלתית.

אני משער שבהתנעה הראשונה אחרי חניית לילה הטורים יותר גבוהים מה- 900 סל"ד שאתה מתאר, זה יותר מתאים להתנעת מנוע שהונע כמה שעות קודם ועדיין חמים.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...