Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

הזמנתי מוצר מ-eBay שהגיע אליי אתמול אשר לא מתאים לי ולכן אני מעוניין להחזיר אותו בחזרה למוכר כדי לקבל החזר כספי.

בדקתי באתר של הדואר והמחירים שם גבוהים למדי, מחיר המשלוח עולה כמו לקנות את המוצר מחדש.

לכן, רציתי לשאול אם מישהו יודע על דרך זולה יותר מאשר דואר ישראל לשלוח חבילות לחו״ל, ואיך עושים את המהלך הזה בצורה

הכי חכמה שיש כך שהמשלוח לא ייאבד/יינזק, כדי להמנע מאי נעימויות עתידיות.

רב תודות לעוזרים!

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

המשלוחים לחו"ל מאוד יקרים (ביחס למשלוח חבילה זהה לכיוון ההפוך). אם מדובר במוצר שאינו קטקטן וקליל, כנראה עדיף לך לשמור אותו.

:turn-l:
פורסם

האם מדובר בחבילה שהגיעה בדואר רשום?

חבילה קטנה ששמו לך בתיבת הדואר הביתית? חבילה גדולה לא רשומה ששמו לך פתק אדום בדרישה להגיע לקחת?

פעם הגעתי עם חבילה סגורה לדואר וביקשתי מהם לעשות מה שהיו עושים אם לא הייתי לוקח את החבילה (לא הייתה בדואר רשום), זרמו איתי ושלחו אותה חזרה לשלוח ללא תשלום. תבדוק אם יש פקידות נחמדות גם בסניף הדואר שאתה משתמש בו.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
המשלוחים לחו"ל מאוד יקרים (ביחס למשלוח חבילה זהה לכיוון ההפוך). אם מדובר במוצר שאינו קטקטן וקליל, כנראה עדיף לך לשמור אותו.

מהנסיון שלי זה בדיוק הפוך ממה שאתה אומר. משלוחים לאנגליה וארה"ב עולים גרושים בדואר ישראל יחסית למה ששילמתי על משלוח לישראל.

מדובר על חבילות בסדר גודל של קופסת נעליים.

פורסם (נערך)

בחרתי שרירותית חבילה במשקל 1.2 ק"ג בגודל 10X10X10 ס"מ (המחשבון של דואר ישראל לא מתייחס לגודל)

מישראל לארה"ב - 103.40 ש"ח

מארה"ב לישראל - 24.5$. USPS ECONOMY. בשקלים - 93 ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

אני שלחתי שני טלפונים (כל טלפון בחבילה נפרדת כמובן) במעטפה מרופדת וריפדתי עם פצפצים וכו',

דואר רשום לסין, כל חבילה עלתה לי 12 ש"ח.

הטלפון הראשון שקל כ-200 גרם, והשני שקל כ-160 גרם.

פורסם
בחרתי שרירותית חבילה במשקל 1.2 ק"ג בגודל 10X10X10 ס"מ (המחשבון של דואר ישראל לא מתייחס לגודל)

מישראל לארה"ב - 103.40 ש"ח

מארה"ב לישראל - 24.5$. USPS ECONOMY. בשקלים - 93 ש"ח.

חידה: כמה עולה לשלוח מעטפה במשקל 10 גרם מישראל לסין וכמה מסין לישראל? התשובה במהופך - 69.80 לסין (ולא יודע מה המחיר מסין אבל נראה לי שקצת פחות).

אתה צריך לבחור בהגדרה צרור קטן.

פורסם

אני לא יודע על מה אתה מסתכל...

צרור קטן במשקל 100 גרם לסין דרך האויר במשלוח לא רשום עולה 4.5 שקל.

רשום עם מספר מעקב 8.8 שקל.

לכידה.JPG

פורסם (נערך)
האם מדובר בחבילה שהגיעה בדואר רשום?

חבילה קטנה ששמו לך בתיבת הדואר הביתית? חבילה גדולה לא רשומה ששמו לך פתק אדום בדרישה להגיע לקחת?

פעם הגעתי עם חבילה סגורה לדואר וביקשתי מהם לעשות מה שהיו עושים אם לא הייתי לוקח את החבילה (לא הייתה בדואר רשום), זרמו איתי ושלחו אותה חזרה לשלוח ללא תשלום. תבדוק אם יש פקידות נחמדות גם בסניף הדואר שאתה משתמש בו.

התשובה היא מה שמסומן באדום.

מדובר בגופייה (470 גרם) שרכשתי והיא לא במידה שלי, עלות הגופייה היינו 60 ש״ח והמשלוח חינם מסין, שאנגחאי.

יצרתי קשר עם המוכר כדי לשלוח בחזרה את המוצר והוא בתגובה הציע החזר כספי של כחצי מהסכום ששילמתי

בטענה שהמשלוח ייצא לי יקר. נחמד מצדו...

אך לפני שאני מסכים לעסקה הזו, האם היא כדאית? איך בודקים מה תהיה העלות של משלוח לשאנגחאי? והאם

ניתן לבצע זאת רק דרך דואר ישראל?

עריכה אחרונה על ידי Style

פורסם

לך למטבח, שקול את הגופיה יחד עם האריזה, כנס לאתר הדואר ובחר במחשבון המחירים, לאחר מכן בחר בצד ימין משלוח דואר לחול, ובחר בצרור קטן.

בחר בסוג המשלוח המבוקש (ים/אוויר. רשום/לא רשום) והקלד את המשקל בגרמים.

דואר ישראל יתן לך את המחיר הכי נמוך למשלוח לחול.

פורסם

הגופייה שוקלת כ-477 גרם. בדקתי באתר את המחירים והם אינם עולים מעל 20 ש״ח.

השאלה עכשיו היא מה כדאי לבחור? משלוח אווירי או ימי? האם לבחור בדואר רשום?

לא רוצה להגיע למצב שאני שולח את המוצר בחזרה והמוכר יטען שהוא לא קיבל אותו,

ואז גם האופציה של ההחזר שהוא נתן לי תלך לעולמה...

פורסם

כמה פעמים שעשיתי זאת, מספיק ששלחתי למוכר צילום של הקבלה המעידה על השליחה והוא כבר החזיר לי את הכסף.

רק קצת מטריד שהגופיה שוקלת כמעט חצי קילו.

• תוכן חדש...