Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למחשב נייח\INTEL NUC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

דרוש מחשב נייח שישמש בעיקר לגלישה,צפייה אונליין,הורדות וקצת אופיס.

מכיוון שאינני ממש מחובר לכל מה שהולך היום מבקש את עזרתכם.

קראתי על ה-NUC של אינטל המון ביקורות חיוביות מאוד ויש לי אפשרות לקנות אותו כמעט במחצית מהמחיר בארץ,האם הוא יספק את דרישותיי?

מדובר על הדגם הזה:

http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=21071&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap

אשמח לקבל מפרט למחשב שיספק את הדרישות שלי.

אפשר גם חלקים בלבד וארכיב לבד כי כבר יש מארז (אני בקטע של חסכון:-P).

תודה מראש.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם (נערך)

שים לב שהמחשב שבקישור הוא ללא זיכרון ודיסק קשיח, אם אין לך בעייה של מקום, עדיף ללכת על דסקטופ מבוסס I3 רגיל.

תעשה את החשבון הכלכלי שלך ותראה מה יהיה לך זול יותר, לקנות מחשב רגיל או לקנות את הנוק עם ההנחה שלך + זיכרון ודיסק קשיח MSATA.

שים לב שהזיכרון שהנוק צריך זה זיכרון במתח נמוך.

עוד דבר, השימוש בנוק שבקישור מחייב מסך עם HDMI.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

האם אפשר המלצה למפרט אופטימלי?

ה-NUC קומפלט עם SSD של 250GB,זיכרון פנימי 8 GB ווינדוס 8 מקורי יצא לי 2000 שקל.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם (נערך)

מפרט חסכני שיספק אותך יהיה מבוסס על מעבד I3 ו-4 גיגה DDR3, לוח אם מינימאלי ודיסק קשיח חצי טרה לפחות.

אם אתה רוצה להפעיל 2 מסכים במקביל (אחד לצפייה בסרטים ואחד לשימושי המחשב הרגילים) אתה תצטרך כ.מסך בסיסי בעלות של עד 300 ש"ח (אני אישית מעדיף את הכרטיסים של אינבידיה, למרות שברמה הזאת, זה לא משנה מה תיקח).

מפרט כזה יעלה לך באייבורי או קיאספי בערך 1400 ש"ח.

לגבי מערכת הפעלה, "על טעם וריח" וגו', אבל 8 היא לא מהמערכות המוצלחות, בלשון המעטה.

פורסם

בניתי מפרט הכי זול בבחירה אקראית לפי הנתונים שהצעת והגעתי ליותר מ-2K:

http://ksp.co.il/?select=.269..396.&list=1&sort=2&glist=0&uin=16014&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0#complist

האם יש סיכוי שהוכל לנצל חלק מהחלקים הקודמים? כגון ספק כוח,מאוורר למעבד וכו?

פורסם (נערך)

אולי דיסק-קשיח, צורב DVD וספק-כוח, אבל זה תלוי בכמה ישן המחשב הישן.

התכוונתי מערכות PRE-BUILD, כאלו למשל:

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8829

לא הסתכלתי בקיאספי, אבל אני בטוח שיש להם גם מחשבים מורכבים דומים.

עם מחשבים אין באמת גבול עליון ואפשר להסחף במחירים, זה מפרט חסכוני שיספק אותך, מינוס מערכת הפעלה וכ.מסך עבור 2 מסכים.

פורסם

חברים אפשר בבקשה המלצה על מפרט שיתאים לדרישותיי?

המון תודה לעוזרים!

פורסם

אני עובד על מחשב DUAL CORE בן 5 אולי ומריץ גם תוכנת סטטיסטיקה כבדה יחסית והכל זורם על וונדוז 7, לדעתי מה שהציעו לך החבר'ה למעלה מספיק ועוד איך!! (התכוונתי למחשב עם מעבד ה HASWELL I3 ב 1450 שח)

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם (נערך)

אנשים חושבים שאם הם לא מרכיבים את המחשב מחלקים שהם בוחרים, זה לא טוב, לא יודע למה.

יש מחשבים טובים בנויים מראש, במחירים זולים יותר ממחשב זהה שבנוי מחלקים שווים בערכם אבל שהלקוח בחר.

זה מחשב, לא בחורה, קח וסע.

• תוכן חדש...