Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HGT או מנקה חתולים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חחחחחחחח אנשים הרגתם אותי פה!!!!!!

זאת רק הפעם השניה שאני נכנס ואני מגלה עולם חדש של אנשים ''כלים'' מצחיקים רצח....

אני חושב שאני יתחיל להיכנס עוד ועוד......

סחטיין עלייכם חברים יקרים....אני מוריד את הכובע!!!!!!!!

יש בנייכם אנשים עם ראש מטורף.......(חצאית ימין ירדה לטובת משקל).

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.

וסתם בשביל העניין חברים אני באמת בן אדם עם ראש פתוח וספורטיבי במיוחד....אם יש לכם איזה שהיא שאלה או ''לחיצה'' בשימחה אני יקפץ אחרי הכל זה הכל בשביל הספורט והכיף................... גם כשאני מפסיד אני מחייך :D .

נ.ב - למי שאולי לקח רציני את הפרטים שנתתי פה על הרכב שלי אני מקווה שיבין שהתלוצצתי.... אחרי הכל אני לא 1.1 או 1.4 כמו שציינתי אלה 1.8 ויש לי קצת יותר מ 65 סוסים בערך 70-75 יותר.

ואני מאחל לכולכם להצליח בכל דרך שהיא ''במיוחד בענייני הרכב'' ועד לפעם הבאה שאני אכנס לפה

יום-טוב.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש לו מערכת INGEKTION

בעברית זה אינגקתיון... למה אתה חייב להתווכח אם אתה לא מכיר... זה משהו חדש מחו"ל, משתמשים בטכנולוגיה הזאת בנאס"א ...

האופל עוד שוכבת במוסך מחכה למישהו שישקיע בה...

אני מוכן להשקיע בה!!!

יש לי המון חלקים פוטנציאלים של קאדט בבית...

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
חחחחחחחח אנשים הרגתם אותי פה!!!!!!

זאת רק הפעם השניה שאני נכנס ואני מגלה עולם חדש של אנשים ''כלים'' מצחיקים רצח....

אני חושב שאני יתחיל להיכנס עוד ועוד......

סחטיין עלייכם חברים יקרים....אני מוריד את הכובע!!!!!!!!

יש בנייכם אנשים עם ראש מטורף.......(חצאית ימין ירדה לטובת משקל).

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.

תודה ... תודה ... ואני לוקח את זה אישית !

וסתם בשביל העניין חברים אני באמת בן אדם עם ראש פתוח וספורטיבי במיוחד....אם יש לכם איזה שהיא שאלה או ''לחיצה'' בשימחה אני יקפץ אחרי הכל זה הכל בשביל הספורט והכיף................... גם כשאני מפסיד אני מחייך :D ..

אני ראיתי פה שתי הזמנות רציניות ... אתה רוצה להגיב להן או שתישאר לחייך בצד ? אתה חושב שתעמוד עם רועי306 ועם איזה פורד אריקה ברזיל 1.3 עם דלתות אחוריות מרותכות ? :twisted:

נ.ב - למי שאולי לקח רציני את הפרטים שנתתי פה על הרכב שלי אני מקווה שיבין שהתלוצצתי.... אחרי הכל אני לא 1.1 או 1.4 כמו שציינתי אלה 1.8 ויש לי קצת יותר מ 65 סוסים בערך 70-75 יותר.

ואני מאחל לכולכם להצליח בכל דרך שהיא ''במיוחד בענייני הרכב'' ועד לפעם הבאה שאני אכנס לפה

יום-טוב.

וואלה ... :!::?: ל HGT אין מנוע 1.1 או 1.4 ?!? !הרסת אותי !

פוצצת לי את המיתוס הידוע על ה HGT !!! שיט !!

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

לפי מה שהבנתי לך יש 140 כ"ס, סבביישן.....

בא לך להרוויח קצת כסף? תשאיר לנו מס' ICQ או טל' ונחזור אלייך ונתאם איזה משהו חביב.... אני אפילו אצלם בוידאו...

תודיע מה קורה... ועל כמה אתה מוכן ללחוץ.....

מקווה שאתה רציני ועומד מאחורי המילים שלך....

haters will hate

פורסם

עזוב אותו בנצי אחי הקרוע ... הבנאדם לא רציני ... הוא לא רוצה שיהיה סרט שיסתובב באינטרנט איך שהוא מפסיד לסופר-סוויפט שלך או לאריקה ברזיל או לרועי ... בנינו , אני במין אותו ... פאדיחה שסוויפט על חלונות שחורים , עץ ריח עמבה ופלאחים מניקל גוזרת אותו ... לא ככה ? :roll:

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

1. אין לי בעיה ללחוץ.

לא צריך טלפון או איסיקיו למה אנחנו לא הולכים לכבוש את העולם.

אני במפגשים כבוע.

אם בא לכם אתם מוזמנים לבוא לברבר בשביל הסבבה וגם בשביל ללחוץ.

2. אני לא מוכן שיצלמו.

3. אני אף פעם לא מתערב על כסף. את הכסף שלי אני מרוויח בעבודה ואת הקריזות אני מוציא על רייס :lol:

מקווה שהתשובות שלי סיפקו.

• תוכן חדש...