Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אתה אומר שהבדיקה סופית ושביעות רצונך אז מצוין, נשארה רק ההחלטה האם המחיר סביר והאם נכון לך לרכוש את הרכב הנ"ל בהיבט הכלכלי.

אני צופה כ-15000-20000 לשנה.

כי רכב כזה עם 30000 ק"מ יעלה 90K ולי יש 80K.

למרות אלו, אני חושב שאתה עושה טעות, מהר מאוד הנסועה שלך תטפס לכיוון אסטרונומי. בוא נניח שתחזיק את הרכב 3 שנים, עד 2017. לפי הנסועה האמורה, בגיל 4 לרכב הזה יהיו 123-138K קילומטר (ממוצע 31-35K לשנה). אמת זה לא המון אבל זה הרבה. אם לא היו אלטרנטיבות אז ניחה, אבל בתקציבך ניתן למצוא רכבים אחרים, לא פחות טובים, עם נתונים הרבה יותר טובים (לא בהכרח בשנתון אבל בוודאי בנסועה). ואם את הנעול על הרכב הזה, הייתי מגרד את הזוזים הנותרים ושם יד על אחת עם קילומטראז' יותר נמוך, אולי משנתון 2012.

ההחלטה שלך.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
כי רכב כזה עם 30000 ק"מ יעלה 90K ולי יש 80K.

המוכר חבר פורום, בטוח תוכלו להסתדר :roll:

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...