Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשמדובר על כלי עבודה, כמו עם כלי רכב, תמיד יש הגרופיז ואת אלה שלעולם לא יתקרבו למותג מסויים.

אני יכול להעיד על שיפוצניק מזן אחר, כזה שבאמת אוהב את העבודה ועובד בצורה פדנטית ומקצועית, והוא נאמן רק לבוש. משום מה מתקבל הרושם שכלי עבודה זה כלי שאפשר להזניח את תחזוקתו, לזרוק אותו בכל מקום ולצפות שיהיה אמין. לא. זה לא עובד ככה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אלדן1, אני גם מכרתי כמות יפה של מברגות במשך כ-4 שנים בין היתר לחיל האוויר. מדובר על בוש כחולות.

כמות ההחזרות\תיקונים הייתה מזערית, וזה בהתחשב בהתעללות שהכלים הללו עוברים (ואני מבטיח לך שהם עוברים).

הבוש הירוקה שלי עברה גם היא לא מעט בחיים שלה, אצלי כבר 5-6 שנים ונכון להיום הבעייה היחידה שלה היא הסוללה שעשתה את שלה כבר ממזמן. ועדיין עובדת. צריך כבר חדשה, אבל זה לדיון אחר באוףטופיק- ליתיום או רגיל? ירוק או כחול? . בגללכם פתחתי את הדיון הזה עכשיו, טרם זמנו...:wink:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לגבי סוללות הליתיום- במידה ולא ממש משתמשים במברגה/סוללות וזורקים בארון לכמה חודשים ללא שימוש- שימו לב שאיחסון סוללות ליתיום שטעונות במלואן פוגעת בקיבולת שלהן והסוללה נפגעת, לכן לפני איחסון ארוך תשתמשו קצת בסוללה לכיוון ה70% ואז תאכסנו :mm_yeah:.

נכון לשלל סוללות הליתיום אאל"ט- כולל סוללות הספייר לפלא וכו'.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לבוש יש בעיה חריפה מאוד בסוללות

הם לא מחזיקות

כשהמקדחה/מבקגה עובדת - היא מצויינת

אבל הסוללות קצרות חיים

לדעתי מילווקי מקום ראשון

מטאבו ומקיטה שני.

זו דעתי

שימו לב שישנם מקיטות תוצרת יפן

כל המקיטות שהם בראשלס ( ללא פחמים) מיוצרות ביפן

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ברוך מחייה המתים, לא רציתי לפתוח שרשור חדש.

אבא שלי ואני בהמלצתכם מצאנו מברגה ומקדחה, אז תודה לכם.

לעניין אחר, חבר שלי מחפש מברגה 14V שמתחברת לקיר, זאת אומרת לא על בטריות, קיים כלי כזה?

ניתן שיהיה בעלת מתח יותר גבוה.

תודה ושבת שלום.

רועי

פורסם

אם זה מתחבר לקיר זה 220V. המתחים הנמוכים הם מתחי הסוללה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בימינו יש שלל מקדחות חשמליות עם כיוון מהירות, כך שניתן להשתמש בהן עבור הברגה. אני ממש לא ממליץ על כך, מאחר והמומנט שהן עובדות עליו גבוה יותר לרוב מזה של המברגות הנטענות, ויכולות בקלות לחרוש ברגים ומאחר והן אינן מיועדות לעבודה הזו, להיות מסוכנות לשימוש.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...