Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למזוודה/טרולי

Matan g
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי

אני מחפש המלצה למזוודה/טרולי סביב ה-23 אינץ'.

לא אוהב את המזוודות הקשיחות וחייב מזוודה עם 4 גלגלים, מכיוון שאני נוסע המון ונסחב איתה

במוניות וברגל לא מעט, לכן היא גם חייבת להיות סופר עמידה.

שמתי את העין על זה:

http://www.samsonite.co.uk/b-lite-spinner-expandable-63cm-23inch-blue/product-en.htm?or=5671364166

אשמח לקבל המלצות ופידבקים מאלה שיוצא להם לנסוע הרבה..

תודה

עריכה אחרונה על ידי Matan g
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

~

מזוודת טרולי עם ארבעה גלגלים לעולם לא תהיה עמידה, זה מנוגד לחוקי הפיזיקה (גלגלים קטנים, ממוקמים בפינות וכו'). נכון שזה נח, אבל כל מי שמרבה בנסיעות מבין שזה לא כלי עבודה שמאריך ימים, אולי רק במזוודות עליה למטוס שנושאות פחות מעשרה ק"ג.

כדאי שתחליט עם עצמך מה גבוה יותר בסדר העדיפויות - פוזה, נוחות או עמידות. סמסונייט לא מציעה נכון להיום שום ערך מוסף, המזוודות שלה אמנם באיכות גבוהה אבל ערכה העיקרי הוא עדיין כסמל סטטוס ושופוני, בדומה ל-Delsey בקהילה העסקית או NorthFace ו-Thule בקהילת המטיילים. את העסקאות המשתלמות יותר תמצא כנראה בין מוצרי Deuter ויצרני הפרימיום האמריקאיים שנמכרים בריקושט/למטייל. אם אתה קונה בחו"ל, ל-Antler ו-Oakley יש כיום מוצרים באיכות מאד גבוהה ובמחירים יפים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי יש טרולי של סמסונייט כבר איזה 8 שנים. משתמש בה על בסיס שבועי וכמובן נמצאת איתי כשאני טס לחו"ל. מחזיקה מעמד יפה מאוד ועדיין נראית חדשה לגמרי.

VW Golf GTI 2006 Manual

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קניתי סאמסונייט ביד2..הייתה במצב מצויין ובמחיר טוב. משמשת אותי כמה שנים בשימוש אינטנסיבי (טיולים בארץ). תחפש שם אם לא אכפת לך ממשומש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי יש סידרה אחרת של סמסונייט 4 גלגלים טרולי בגודל הזה והיא מעולה ומחזיקה איתי מעמד כבר 7-8 שנים לנסיעות שלי ושל המשפחה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יאללה שיכנעתם אותי :)

יש לי בערך 10+ נסיעות בשנה, לרוב לכמה ימים בכל נסיעה מה שאומר שאני לא צריך באמת מזוודה גדולה מ23"

מה גם שאלעל נותנים לי לעלות מזוודה של 12+ ק"ג למטוס מתוקף היותי נוסע מתמיד, והטרולי שלי לא עובר את ה10 ק"ג (והוא עצמו כבד)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז מסתבר שלי יש איזה דגם דומה לHyperspace spinner בגודל המקסימלי של Carry on ועוד אחד בגודל של מזוודה מלאה.

מעולות. 4 גלגלים עמידות יופי.

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתור אחד שמכיר מקרוב את התחום ממליץ לך בחום על המזוודות של Eagle Creek. איכותיות אפילו יותר מסמסונייט (כן כן) ועם אחריות "No Matter What" לכל החיים המכסה את כל חלקי המזוודה (כולל גלגלים וידית אחיזה אשר לא נכללים באחריות של סמסונייט ועליהם יש תימחור ידוע מראש). בנוסף השירות של היבואן, "וולוסיטי", פשוט מצויין להבדיל מיבואנים אחרים.

מבחינת דגמים המתאימים לצרכים שלך הייתי ממליץ על Tarmac 25" AWD או על EC 25" Adventure הזול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין וויכוח על כך שהמוצרים של סמסונייט איכותיים, והכל טוב ויפה, עד שמשהו נשבר או מתקלקל והאחריות כבר לא מכסה. ואז הסוכן יציג לך בגאווה את מחירון חלקי החילוף שלהם. באיגל קריק זה פשוט לא יקרה. אמנם דברים יכולים לעיתים נדירות להישבר אך האחריות תכסה הכל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דווקא סה״כ היתה לי חווית שירות לא רעה בסמסונייט גם כשדברים הלכו (ותיקנו על חשבונם - ריצרצ׳ התחיל לזייף באחת מהמזוודות - ואפילו שלא ניקנו בארץ בכלל - טופל על ידי היבואן המקומי)

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דווקא סה״כ היתה לי חווית שירות לא רעה בסמסונייט גם כשדברים הלכו (ותיקנו על חשבונם - ריצרצ׳ התחיל לזייף באחת מהמזוודות - ואפילו שלא ניקנו בארץ בכלל - טופל על ידי היבואן המקומי)

זה בערך הדבר היחיד שהם יתקנו ללא תשלום. הדברים הקריטים באמת, כמו גלגלים וידיות, לא נכללים באחריות ובטח שלא יתוקנו על חשבונם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...