Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת שמנים מאזדה 3 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי מאזדה 3 2007 היום בדקתי את מצב השמנים ברכב ושמתי לב

שחסר מעט שמן ברקס מעט שמן הגה (שהתחיל להרעיש לאחרונה ) וגם מים ברדיאטור חסרים קצת

אני מבקש לדעת איזה סוג שמן צריך \מומלץ עבור הברקסים וההגה ואיזה מים ירוקים \כחולים

כמו כן האם ניתן רק להוסיף את השמן החסר או שצריך לרוקן הכל ולמלא מחדש

תודה

פורסם

הדבר הכי טוב שתוכל לעשות עבור הרכב הוא הכנסתו בהקדם למוסך- אסור שיהיה איבוד של שמן הגה ונוזל בלמים- אלו מערכות סגורות.

כמובן שמדובר בשתי מערכות בטיחות מהחשובות שיש ברכב.

לאחר שימצאו את הסיבה לחוסרים,אם לא הוחלפו שמנים בשנתיים-שלוש האחרונות כדאי להחליף בחדשים.אם הוחלפו לאחרונה אפשר להשלים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יתקנו אותי החכמים,

אבל אני הבנתי שמפלס שמן בלמים בודקים כשהמנוע חם, ושמן הגה גם בודקים כשהמנוע חם וכאשר ההגה מסובב עד הסוף ימינה או שמאלה.

האם זה נכון?

פורסם

קניתי את הרכב לפני מס' חודשים כך שאני לא יודע אם הוחלפו שמנים בשנתיים האחרונות

לגבי בדיקת השמנים היא נעשתה כשהמנוע כבוי והרכב יחסית קר

רכשתי בינתיים את השמנים המומלצים עבור הרכב שלי (MOTOCRAFT DOT4 )ומסננים וחשבתי לעשות לבד את ההחלפה

פורסם
הדבר הכי טוב שתוכל לעשות עבור הרכב הוא הכנסתו בהקדם למוסך- אסור שיהיה איבוד של שמן הגה ונוזל בלמים- אלו מערכות סגורות.

לא בטוח שמדובר באיבוד נוזל בלמים, אם הרפידות נשחקו המפלס יורד ובהחלפת הרפידות יעלה בחזרה.

מסכים עם המלצתך להכניס את הרכב לבדיקה במוסך.

• תוכן חדש...