Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רכשתי לפני חודש ימים רכב מקראסו . השירות היה טוב מאד עשיתי בדיקה מקיפה בקומפיוטסט - הרכב עבר את הבדיקה - מצויין .

לפני שבועיים עשיתי טיפול תקופתי ( 45000 ק"מ ) שמהלכו נבדק הרכב ונמצא תקין .

לפני כמה ימים הרכב התחיל להשמיע רעשים מוזרים . העברתי את הרכב למוסך .

אבחנה ראשונית ביותר - גיר !!!

מדובר על ג'וק 2011 .

בהנחה שמדובר בגיר

מה עלי לעשות ?

יש לי קייס לבוא בטענות לקומפיוטסט ? למוסך ?

הרכב באחריות הטרייד אין , לשנה .

אשמח לעצות ..

תודה .

פורסם

אין מצב שטרייד אין ייתן לך פחות משלושה חודשים אחריות על גיר ומנוע. טרייד אין של יבואן כמו קרסו נותן בד"כ גם יותר. בדוק בתנאי העסקה, מצא את הסעיף וגש אליהם, לא מאמין שלא ייקחו אחריות על כזה דבר.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

אבחנה ראשונה גיר – מה בדיוק בגיר?

זה יכול להיות הכל מחוסר בשמן ועד החלפה כללית של הגיר.

בג'וק שלי הייתה בעיה עם רכיב בגיר (הבנתי שהבעיה נפוצה וטופל במסגרתהאחריות)

בכללי ברכישת רכב ממגרש יבואן אתה אמור לקבל שנה אחריות על גיר ועודכמה מכלולים...תבדוק בחוזה רכישה

פורסם

תודה רבה לכם , העונים .

בוודאי שיש אחריות והרכב במוסך כבר . התכוונתי לאחריות קומפיוטסט שהבנתי שאין לי קייס .

מה אתם אומרים לגבי החלפת גיר ,נניח . העניין הזה יוריד מהערך העתידי של הרכב ,כשארצה למכור ?

אם במוסך "יחליטו על שיפוץ במקום החלפה ?

ואשמח לשמוע פרטים על ה"רכיב בגיר" שהחלפת . היו "רעשים" מוזרים . מה החליפו בדיוק? מאז שהחליפו הכל בסדר ?

תודה שוב

פורסם

קודם כל, קצת מפתיע אותי לקרוא שיש לך בעיה עם הגיר של הג'וק. הגיר האוטומטי הזה נחשב לדי אמין ובדרך כלל אין איתו בעיות, בטח שלא בקילומטראז' נמוך שכזה. אשמח אם תוכל לפרט מה בדיוק הבעיה בגיר ואיזה מוסך איתר את הבעיה. האם זה מוסך מורשה שלנו, של קרסו, או מוסך כללי?

בכל מקרה במידה וקיבלת אחריות על הרכב בעת רכישתו עליך ליצור קשר עם הסניף דרכו רכשת את הרכב ושם ידריכו אותך כיצד לפתוח קריאה במוסך הקרוב לביתך שעובד איתנו.

אם יש בעיה כלשהיא אני כאן ואנסה לעזור לך. תרגיש חופשי לפנות אלי בפרטי.

פורסם

שאפו על התגובה של קרסו!

[ולגבי מכון הבדיקה- למה להניח ישר שאין אחריות? תעלה לפה תמונה של הבדיקה ונוכל לעזור יותר]

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בבדיקה רק יכולים להגיד אם הגיר תקין בשעת הבדיקה. כשגיר הולך זה קצת כמו התקף לב, לפעמים ישנם סימנים מקדימים אבל בהרבה מקרים לא.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
קודם כל, קצת מפתיע אותי לקרוא שיש לך בעיה עם הגיר של הג'וק. הגיר האוטומטי הזה נחשב לדי אמין ובדרך כלל אין איתו בעיות, בטח שלא בקילומטראז' נמוך שכזה. אשמח אם תוכל לפרט מה בדיוק הבעיה בגיר ואיזה מוסך איתר את הבעיה. האם זה מוסך מורשה שלנו, של קרסו, או מוסך כללי?

בכל מקרה במידה וקיבלת אחריות על הרכב בעת רכישתו עליך ליצור קשר עם הסניף דרכו רכשת את הרכב ושם ידריכו אותך כיצד לפתוח קריאה במוסך הקרוב לביתך שעובד איתנו.

אם יש בעיה כלשהיא אני כאן ואנסה לעזור לך. תרגיש חופשי לפנות אלי בפרטי.

שלום

באמת שאפו .

הבעייה היא רעשים ..רעשי חיכוך מחזוריים שנשמעים היטב . הרעשים לא מופיעים כשמשלבים להילוך ניטראלי .

הרכב כבר במוסך שלכם . הם מטפלים בעניין והבטיחו לעדכן .

תודה .בינתיים אין בעיות , הם ( החברה במוסך)אדיבים ונשמעים רציניים .

אעדכן אותך בהמשך

פורסם

שלום הבטחתי לעדכן ...

אז ככה ... באמת הדיאגנוזה היא גיר . קראסו החליפו את הגיר לגיר חדש .

כל העלות על חשבון החברה . החבר'ה התאמצו מאד והספיקו לבצע את כל הפעילויות ולספק את הרכב לפני החג .

אנחנו מודים להם על הטיפול וההתאמצות הרבה שלהם בטיפול בעוגמת הנפש שלנו ולקיצור הזמנים .

תודה רבה לכם המתעניינים .

ותודה מיוחדת לאסף ולשלי ממוסך "צמרת" באשדוד .

חג שמח

פורסם

שמח לשמוע שיש חווית שירות טובה.

תקלות יכולות להתרחש - ההבדל הוא איך מטפלים בהן.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

באמת יפה מאוד,ללא מריחות וללא בעיות!

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האמת זה נשמע יותר מידי טוב מכדי להיות אמיתי, במיוחד המענה המהיר בפורם.

אבל אם זה אכן קרה אז שפו!!!

בימים האחרונים אני מדפדף בין עמודי הפייסבוק של חברות הליסינג הגדולות ויש הרבה תלונות של יחס מחפיר ללקוחות אחרי שהם קנו את הרכב.

כל התגובות האלו גורמות לי לחשוב 10 פעמים אם לקנות את הרכב מחברת ליסינג.

• תוכן חדש...