Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

נדלקה לי ברכב נורת מנוע, חיברתי סורק ועלה הקוד P0171

System too lean bank 1

מישהו יודע מה פשר הקוד תקלה הזה?

ביצעתי איפוס ההודעה עדיין לא חזרה, אני מנסה להבין מה המשמעות תודה לעוזרים.

פורסם

המשמעות היא שאולי המנוע במצוקת דלק .

מדוע אולי- מפני שהקוד הוא לוג של ביצועי חיישן החמצן של חטיבה 1 (ויש אצלך רק חטיבה 1) ויכול להיות גם שהחיישן "משקר" (כי הוא תקול)

לאחר שוידינו שהחיישן מדווח נכון ,יש לבדוק באיזה תנאים התערובת היא ענייה - בסרק , או בעומס ולהמשיך באבחון בהתאם לתוצאות .

בברכה.

חיים יוד.

פורסם

ברגע שמחקת העלמת את כל המידע שהראה מתי ובאילו תנאים נוצרה התקלה -מידע שהיה עוזר מאד באבחון.

התקלה לדעתי תחזור והכל ירשם שוב רק זה יכך מעט זמן ,נדמה לי שבטויוטה זה שלושה מחזורי נסיעה לתהליך של אימות תקלה ורישומה ממתינה לפעילה.

צריכת הדלק של המנוע גם תעלה אבל היות והרכב היבירדי היה לך קשה לעקוב אחר צריכת הדלק.

בכול מקרה התקלה לא תעלם מעצמה -חכה שהיא תשוב והיא תשוב האמן לי ואז אפשר היה לאבחן ולתקן בהתאם.

בברכה.

חיים יוד.

פורסם

כמה דברים שמומלץ לבדוק:

(1) Check of the engine oil level gauge, oil filler cap and PCV hose for disconnection.

(2) -Check of parts of the air induction system between the cylinder head and the throttle body for dis

connection, looseness, or cracks.

פורסם

אני חושב שיש לך יניקת אוויר לא מבוקרת ובשל כך יש תערובת ענייה של הדלק.

תבדוק את כל הצינורות בדגש על צינור מגבר בלם.

פורסם
אני חושב שיש לך יניקת אוויר לא מבוקרת ובשל כך יש תערובת ענייה של הדלק.

תבדוק את כל הצינורות בדגש על צינור מגבר בלם.

אנחנו לא יודעים על איזו נוסחה מבוסס המנוע ,על map , או על maf כך שאי אפשר להצהיר הצהרות לא מבוססות.

בעם המנוע מבוסס על maf יתכן שאתה צודק וישנם עוד 10 אפשרויות ובעם הוא מבוסס map ההנחה שלך שגוייה מה גם שאנחנו לא יודעים באילו תנאים נוצרה התקלה (עומס מנוע וסל"ד) כי עם זה בסל"ד גבוה אין לנו מה לחפש משיכות אוויר מהצד וכעט הוא גם חושב שיש לו בעייה בבלמים.

הוא אמנם ציין שמותקן אצלו מסננן אוויר "משודרג" וזה הדליק לי מנורה אדומה אבל מבלי לראות את הנתונים והתנאים בקרות התקלה ועל איזה נוסחה מבוסס המנוע לא ההיתי ממליץ על כלום.

יכול להיות שזה רק maf מלוכלך עקב מסנן האוויר המשודרג המותקן (בעם המנוע מבוסס על זה) אך בלי כמה נתונים בסיסים לא ניתן לאבחן מדוייק ולאמר לו מה הבעייה ואיך לפתרה.

חיים יוד.

פורסם

בפריוס דור 2 (2003-2009) קיים MAF. ואני באמת, אבל באמת שלא מצליח להבין למה לשים פילטר "פתוח" (ועוד בפריוס, רחמנא לצלן).

אולי זה יעזור: http://priusdiy.com/tutorials/engine/massairflowcleaning.html

ואיך עושים אבחון מקצועי:

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

yטוב עברו כמעט שלושה חודשים,

התקלה הופיעה שוב, יש הבדל גם בצריכת הדלק.. - עלתה קצת.

עכשיו אצטרך שוב עזרה בלנסות לתת אבחון מדוייק יותר.

אני מניח שכדאי להתחיל עם ניקוי של הMAF,

איזה חומר ניקוי מומולץ?

עריכה אחרונה על ידי poratnir
פורסם
בפריוס דור 2 (2003-2009) קיים MAF. ואני באמת, אבל באמת שלא מצליח להבין למה לשים פילטר "פתוח" (ועוד בפריוס, רחמנא לצלן).

אולי זה יעזור: http://priusdiy.com/tutorials/engine/massairflowcleaning.html

ואיך עושים אבחון מקצועי:

איתמר

זאת אמנם הפעם הראשונה.

אבל אני מסכים עם איתמר.

פורסם

השאלה הייתה לגבי הקוד תקלה לא לגבי הפילטר, אני מניח שיכול להיות באמת שהעובדה שיש פילטר פתוח גרמה ללכלוך יתר על החיישן..

• תוכן חדש...