Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נקנה מעוזי רדיו במחיר 1950 שקלים ובנוסף הכבל לאייפון 4s ב 350 שקלים ( יקר הכבל אבל מה לעשות ) האם המחיר שקניתי הוא טוב ? נ.ב איך מעלים תמונה ??

Volkswagen Polo 1.2 TSI 2011

פורסם

תודה רבה , אני מחפש מתקין מקצועי מאיזור קריות חיפה תודה רבה וגם מה בערך המחירים ?

פורסם

מצחיק הנושא הזה,

הפורום הזה לאט לאט מתחיל להתחרות בפייסבוק!

לא כל כך מבין מה מסר של ההודעה?!

אז קנית, תתחדש.

אז 1950, גם סבבה.

ו...?

פורסם

ליאור מולטימדיה יושב בעיר תחתית בחיפה בנמל.

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם

תודה רבה papula , הוא מתקין מקצועי ? יש לי רכב פולו שנת 2011 , אני מעוניין בהתקנה נקייה ככל האפשר בלי סימנים וכאלה , יש פה חבר׳ה מהפורום שגם התקינו אצלו מערכות מולטימדיה דאבל דין ? ( סוריי על החפירה והשאלות )

פורסם

כן מקצועי גם אני בזמנו התקנתי אצלו שהיתי גר בצפון.אין ממה לחשוש מומלץ.

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם

מכירים את חברת פריים קאר ? יש להם התקנות בבית הלקוח , זה טוב כי הם באים עד הבית בזמן נוח ובשעה נוחה

פורסם

באזור חיפה אני ממליץ על ליאור מולטמדיהיר התחתית או על אוטוס בצ'ק פוסט, בכל אופן תציין שהגעת דרך הפורום.

תתחדש!

SCANSPEAK

• תוכן חדש...