Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Dunlop SP490/SP1303 - איפה ניתן לקנות + מה המשמעות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

TIRE CLUB ו-פריג'י, במבט לאחור כנראה התנסחתי בצורה אגרסיבית מדי כלפי הנציג.

תגובתו הרגישה לי, כגולש שפחות מעורבב כאן, יותר כ"קפיצה על טרף" מניסיון לעזור, מודה שיכלתי להגיב בצורה עדינה יותר.

אם מישהו נפגע בדרך, זו לא הייתה המטרה. ועל כך אני מתנצל.

פורסם

עריכה - YUVK - כתבת שהצמיגים האינדונזיים הם מתוצרת GOODYEAR, לא כן?

Dunlop SP490, כנושא השרשור, ואם כתבתי איפשהו GOODYEAR זו היתה טעות.

:turn-l:
פורסם

בזמנו כתבת במפורש גודייר, כקונטרה על כך שמישהו שאל איך יודעים אם צמיג הוא מאינדונזיה או מיפן.

בכל אופן אם יש תקן אירופאי והצמיג טוב, אז זה בסדר, אבל לאור המקרים שגם תוארו בשרשור ההוא וגם אני יכול להעיד בעצמי, ה-490 בו נתקלתי היה פשוט צמיג רע. בהחלט ייתכן שהיה זיוף שהגיע ונמכר לכולם כדנלופ, אבל אני חושב שהרבה יותר סביר שמישהו במפעל האינדונזי החליט לעשות צמיג לשוק המקומי, ואיזה מאכער קנה סטוק והביא אותו לאנגליה וגם אלינו. הייתה תקופה לפני כ-4-5 שנים שהליסינג התקין בהרבה רכבים את הצמיג הזה. בדרך כלל היצע הליסינג כולל את לינג לונג ושאר בני משפחתו, ולא תראה שם מותג ידוע כמו דנלופ.

אז כמובן שיכול להיות בהחלט שהיה זה איזשהו מקרה חד פעמי עם סטוק דפוק, אבל לאור העובדה שאפשר למצוא צמיגים שיש איתם ניסיון טוב במחיר הזה, אני לא חושב שכדאי לקחת את הסיכון.

פורסם

הדיון כנראה כבר לא רלוונטי כי ה-490 כראה כבר לא מיוצר, אבל בפעם הבאה שאקנה צמיגים ויציעו לי דנלופ (או גודייר :oops:) מאינדונזיה, אקנה בלי חשש. וצמיג ממותג סיני לא אקנה, לא משנה כמה זול יהיה. אולי בעוד כמה שנים, כן.

:turn-l:
  • תוכן חדש...