Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

במוו שנת 98

נוסע לשבועיים - משאיר את ברכב בחנייה.

נא עצה מה ניתן לעשות כדי שמצבר לא ייתרוקן ?

האם לנתק ייצור בעיה ? האם צריך לנתק גם מאחור ?

או שעדיף שמישהו יניע פעם בשבוע ?

תודה

פורסם

בדוגרי אם המצבר לא ישן ואין דליפות זרם אז אחרי שבועיים הרכב אמור להניע ללא בעיה...

ליתר בטחון עדיף שתנתק את הפלוס מהמצבר זה כל מה שצריך בשביל למנועמהרכב להשתמש במצבר

למה היתה כוונתך כששאלת אם לנתק גם מאחור?

פורסם
בדוגרי אם המצבר לא ישן ואין דליפות זרם אז אחרי שבועיים הרכב אמור להניע ללא בעיה...

ליתר בטחון עדיף שתנתק את הפלוס מהמצבר זה כל מה שצריך בשביל למנועמהרכב להשתמש במצבר

למה היתה כוונתך כששאלת אם לנתק גם מאחור?

ברכב הזה יש גם פלוס ומינוס בתא מטען מאחור ( המצבר יושב מקדימה)

פורסם

אם המצבר טעון ב-100 אחוז ולא מצבר יישן והינו מסוג המצברים בטכנולוגית CA-CA או CA-SILVER ואין בעיה של צריכת זרם פרזטית אין שום בעייה שהמצבר יהייה מחובר לרכב למשך שבועיים ימים.

איזה כייף לי :)

פורסם

אם היית הבעלים של רכב בדיוק כמו של פותח האשכול עם אותה רמת איבזור אז באמת הייתי יכול לאמץ את ההמלצה שלך.

הרכב שלי גולף שנת 2006 ברמת איבזור קצת יותר גבוהה מ-BMW שנת 98 או דומה והמצבר מחזיק מעמד יופי שבועיים ללא התנעה.

בל נשכח שבמצברים מודרנים ללא טיפול תוצרת וארטא או בוש קצב הפריקה העצמית הוא נמוך מאוד ומצבר חדש אשר אשר אוחסן יכול בקלות יכול לעמוד יותר מחצי שנה במחסן והרכב יניע ללא שום בעיה.

פורסם

הממלצה השלי היא כללית שיש רכבים ששבועים חונים וכבר לא מניעים ואין שום דבר תקול ברכב אלא פשוט מערכות אלקטרוניות רבות ומערכות מיגון פעילות

פורסם
1+ לעידן, לא רואה סיבה מדוע לא לנתק, חצי דקה עבודה ושבועיים של שקט נפשי.

ישנם רכבים שבהם ניתוק המצבר משבש את פעולתם של החלונות/אזעקה/נעילה מרכזית/מערכת שמע לכן במקרה של ניתוק רצוי לבדוק את ההשלכות.

• תוכן חדש...