Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אצל איזה מפעיל סלולרי יש sim שתומך בדור 2?

Buki
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

בוקר טוב, יש לי את הטלפון שבתמונה (מי שרוצה לצחוק, מוזמן), אני משתמש בו פעם ב...לעבודה מסויימת.

יוצא בממוצע כ 20 דקות שיחה בחודש.

יש לי קו היסטורי של אורנג' עם sim שכמובן תומך במכשיר הזה אבל אני משלם על ה 20 דקות האלו יותר מידי כסף.

ממה שבדקתי, כל המפעילים החדשים היום לא תומכים בדור 2. השאלתי מחברים מספר כרטיסי sim לבדיקה, אף אחד לא עבד במכשיר הזה.

רוצה לעשות ניוד קו + מסלול ללא תשלום קבוע, עם תשלום לפי דקות שיחה בפועל.

לאיזה מפעיל לפנות?

תודה

65a3eb76f6a16f3773ba012a6e4c7dd2.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תשובה בערבון מוגבל אבל, סלקום ואורנג' משמע גם 012 מובייל אמורים וגם גולן טלקום. ויש גם מפעילות וירטואליות מסויימות בטח.

הוט רוכבים באופן חלקי על התשתית של אורנג' וב2015 זה יהיה באופן מלא ובלעדי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדקת במקרה אם הטלפון נעול לסימים אחרים, אולי זאת הבעיה.

אם הוא נעול אורנג צריכה לפתוח אותו "בחינם".

יש לי טלפון יותר ישן במגרה, והוא מקבל סים דור 3 בלי בעיה.

--------------------------

Škoda Fabia mk2 TSI&DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהוט יש חבילה ללא דמי מנוי עם תעריף של 13 אג' לדקה. לא ידוע לי על עוד חברה המציעה כזו חבילה בתעריף כלכך נמוך.

עריכה אחרונה על ידי samg
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

להורים שלי יש את הנוקיה 100 (http://www.gsmarena.com/nokia_100-4120.php) שהוא תומך רק בדור 2, לפני כחודשיים העברתי אותם ל-012 במסלול של 10 שקל לחודש (60 דקות, 60 סמס), והכל עובד כמו שצריך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי כל מה שהוא לא פלאפון / רוכב על פלאפון צריך לעבוד תקין.

עריכה

רגע אני לא סגור על הוט (מירס)

בקיצור, מה שהוא סלקום ואורנג ומה שרוכב עליהם (גולן ו 012) צריך לעבוד תקין אני חושב

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נוקיה 105 / סמסונג E1200 עולה באזור ₪100 היום, לפעמים יש מבצעים (זכור לי מבצע של KSP של ₪89 על הסמסונג, וBestMobile מכרו אותו ב₪69 לפני שבועיים)

בקיצור אין סיבה להיות כבול לרשת כלשהי רק בגלל שהמכשיר שלך לא תומך בשום דבר אחר, קל וחומר כשהוא עולה כמו שקית במבה-ביסלי-מיקס.

מנוים "רזים" יש לך אצל גולן, 012 ויופון בעלות של פחות מ₪10 לחודש.

הוט היחידים שמציעים "לא דיברת לא שילמת" ללא תשלום חודשי קבוע.

בהצלחה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קנה נוקיה 105 חדש בפחות מ 120 שקל כולל מע"מ ויהיה לך מכשיר דור 3.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התעניינתי לאחרונה בשנמוך הסים שלי בהוט מובייל מדור 3 לדור 2 ונאמר לי שזה אפשרי. תוודא שיש התאמה בין התדרים שהטלפון תומך לתדרים של הוט מובייל.

עריכה אחרונה על ידי amir74

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סים של 012 בתוכנית הזו, ואתה מסודר:

[ATTACH=CONFIG]396554[/ATTACH]

אין בעיה של תמיכה בדור 2 (012 זה אורנג' בשם אחר)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל זים שוק 3 יתמוך ברשת דור 2. הבחירה צריכה להיות בחברה המפעילה רשת כזו - וזה אומר סלקום, אורנג' או אחת מגרורותיהן (גולן, יופון, 012, hmobile). הוט נמצאת בשלבי מעבר לאורנג' כך שהיא תומכת בדור 2 בחלק מהארץ.

בכל מקרה - אני מצטרף להמלצה לרוש מכשיר דור 3 בסיסי, כיון שרשתות הדור השני מוזנחות לטובת הקמת רשתות דור רביעי באותם פסי תדרים. שים לב הנוקיה 105 והסמסונג E1200 שהוצעו קודם אינם תומכים בדור השלישי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עידכון: בדקתי עם קו של הוט מובייל, עובד.

ניידתי להוט מובייל, למסלול ללא תשלום קבוע, 13 אג' לדקת שיחה.

תודה רבה לכולם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה עלול להתקל בבעיות באזורים שעדיין מקבלים שירות מפלאפון ולא מאורנג'. אזורים אלה הולכים ומצטמצמים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...