Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש חו"ד על פז'ו 5008 2011 או 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה מודעות על הרכב וכמעט כולם רושמים שהרכב חסכוני.

מישהו יכול לעזור פה? חסכוני זה יחסי.

האם באמת יש פה יצירת אמנות אם סתם קשקוש?

מדובר בעקרון בדגם הpremium שאני רואה שהכי נפוץ.

בכלל איך הרכב בכללי? האם יש הבדל בינו לבין הc4 picasso לאותם שנים.

תודה

Peugeot  5008 2023 

פורסם

מניסיון על 508 עם שילוב משקל/גיר/מנוע זהים. צריכה ממוצעת כ11.5 קמ לליטר אז כן יחסית לגודל הרכב חסכוני

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

1. כמו כל רכב עם מנוע טורבו הוא חסכוני בנסיעה רגועה ובזבזן בנסיעה תובענית.

2. צריכת הדלק בנסיע רגועה משולבת כ-11 ק"מ לליטר - אם עיקר הנסיעות בעיר צפה לצריכה גבוהה משמעותית.

3. מדובר ברכב בנוי טוב - יצירת אומנות? - לא ממש.

4. אין הבדל מכאני בין דגם Premium לדגם הרגיל.

5. לפיג'ו יש גיר אוטומטי עם 6 מהירויות לעומת גיר רובוטי שקיים ב-C4.

6. מנוע הטורבו סבל ממחלות ילדות ויש לוודא שטופלו מערכת הטיימינג והטורבו שהיו בעייתיים בשנות המודל הרלוונטיות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היה לנו רכב כזה בליסינג במשרד. אני לא זוכר את צריכת הדלק המדויקת שלו אבל חסכוני בדלק הוא לא היה במיוחד. מנוע טורבו-בנזין עם גיר אוטומטי על רכב גדול כל כך זה לא מתכון לצריכת דלק נמוכה.

הרכב די מרווח יחסית לרכב 7 מקומות, נוסע יפה מאוד מבחינת ביצועים ונוחות.

אבל יש גם בעיות - המזגן חלש מאוד, ממש דרדלה. בקיץ הוא מתקשה לסחוב את החום הישראלי. וגם המנוע הזה, 1.6 ליטר טורבו-בנזין של PSA ו-במוו, סובל מלא מעט בעיות ומחלות. בצע חיפוש בפורום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם (נערך)
היה לנו רכב כזה בליסינג במשרד. אני לא זוכר את צריכת הדלק המדויקת שלו אבל חסכוני בדלק הוא לא היה במיוחד. מנוע טורבו-בנזין עם גיר אוטומטי על רכב גדול כל כך זה לא מתכון לצריכת דלק נמוכה.

הרכב די מרווח יחסית לרכב 7 מקומות, נוסע יפה מאוד מבחינת ביצועים ונוחות.

אבל יש גם בעיות - המזגן חלש מאוד, ממש דרדלה. בקיץ הוא מתקשה לסחוב את החום הישראלי. וגם המנוע הזה, 1.6 ליטר טורבו-בנזין של PSA ו-במוו, סובל מלא מעט בעיות ומחלות. בצע חיפוש בפורום.

ה"בעיה" היחידה שיש במנוע הזה זה שצריך להחליף את הסט טיימינג,זה משהו שאפשר לקחת בחשבון{רק כלכלית} שקונים רכב.

מכאן ועד ל"לא מעט בעיות ומחלות" זה כבר סיפור אחר לגמרי,זאת לא הפעם הראשונה שאתה רושם את זה בהקשר של המנוע הזה,חבל שאתה טועה ובמיוחד מטעה!.

לפותח השרשור,אם תעשה חיפוש בפורום,וכדאי,אתה תראה שהטענות שיש הם בהקשר הטיימינג בלבד!,מה שנפתר לחלוטין עם החלפת הסט.

עריכה אחרונה על ידי ronrcz
פורסם

אהה,מצאת מקרה אחד,זה גם אפשר למצוא במרצדס,טויוטה,ב.מ.וו,קיה,ועוד.

אני מכיר באופן אישי 4 אנשים שיש להם רכבי פיגו סיטרואן מדגמים שונים,וכולם סופר מרוצים מהרכב בלי שום בעיה.

אז מה זה אומר??

פורסם

אם אתה חושב שמקרה אחד שקיבל הצעת מחיר של 4000 ומשהו ש"ח על החלפת טיימינג בחברה ועוד שלושה מוסכים שמתמחים בפיג'ו-סיטרואן וכתבו בשרשור שהם מכירים את הבעיה הזאת זה בסדר - כל מה שנותר לי זה לאחל לך להתחדש ולהנות מהרכב שלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כמו שרשמתי,ניתן לקחת את בחשבון,4000שח זה המחיר של הסט,וזה פותר את הבעיה לחלוטין,פשוט מורידים את הסכום מסכום הקניה,מה הבעיה?.

לעצם העניין אין שום "בעיות" או "תקלות" במנוע,אתה פשוט מטעה.

בכל הרכבים קורה שצריך להחליף חלק,במקרה הזה זה הסט טיימינג,זה הכול.

פורסם

לא מדויק. לי יש מכונית כזו כבר 3 שנים (מודל 2010) אחרי 50,000ק"מ הלך הטורבו - הוצאה גבוהה מאוד ובנוסף התקלקלו עוד מס' רכיבים יקרים. כמובן שהכל קרה אחרי שהסתיימה האחריות :-( . מדיקה שערכתי באינטרנט (גם באתרים מחו"ל) התברר לי שהבעיה הזו ידועה וקיימת בדגמי פיז'ו הנ"ל.

פורסם

היה לי רכב כזה שנה בליסינג.

1:11 זו אכן צריכה ממוצעת.

המזגן היה חזק וטוב בהתחלה ו"התדרדל" עם הזמן, עדיין סביר גם בסוף השנה.

במודלים האלה ככל הידוע לי אין את הבעיה עם הטיימינג או טורבו. היתה לי רק תקלה אחת שמשאבת דלק הלכה באיזור 30 אלף ק"מ.

הרכב חזק, נוח, מרווח ונוסע ממש טוב ומהנה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...