Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לסטודנט עד 35K

TheBigOne
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני מנסה למצוא רכב מהיר יפה ונוח כמה שיותר תחת המגבלות שההורים הציבו לי בשביל עזרה כלכלית -

עד 35 אלף

מנוע עד 1600 (כולל)

עדיף יפנית

עדיף שהייתה פעם בליסינג

בנתיים נתקלתי במאזדה 2, הונדה סיוויק, יונדאי אקסנט, מיצובישי לנסר

אשמח לשמוע מי מהן תהיה הכי מהירה וזריזה ותרגיש הכי יוקרתית (במידת האפשר). קשיחות גם חשובה לי.

אם יש לכם עוד המלצות לרכבים שלא ברשימה, אשמח לשמוע!

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יוקרתית בתקציב כזה לא מומלץ לסטודנט,אין שום דבר יוקרתי ברכבים הללו.

טתה מחםז ידנית או אוטומטית?

סופר מיני או משפחתית?

בפועל מה שהכי מעניין אותך זה מהירות?

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יוקרתית בתקציב כזה לא מומלץ לסטודנט,אין שום דבר יוקרתי ברכבים הללו.

טתה מחםז ידנית או אוטומטית?

סופר מיני או משפחתית?

בפועל מה שהכי מעניין אותך זה מהירות?

כשרשמתי יוקרתית התכוונתי שלא תיראה ממש ממש זולה, שלא יהיו פלסטיקים ממש מגעילים כמו בפיאט פונטו לדוגמה שאני מעדיף להימנע ממראה פנימי כזה. כמובן שאני לא מחפש יוקרתית אמיתית עם מושבי עור, זה סה"כ מציין שהמראה הפנימי הוא גם שיקול.

אפשר להגיד שמהירות היא הדבר העיקרי שאני מחפש (אבל לא היחיד כמובן), מפה נגזר גם שאני מעדיף סופר מיני על משפחתית כיוון שהיא תהיה יותר קלה.

אוטומט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עריכה:עכשיו שמתי לב שאתה מחפש רכב אוטומט.

האם צריכת הדלק חשובה לך? מה זה בשבילך ביצועים טובים? האם יונדאי i20 אוטומטית עם 100 כוחות סוס תספיק?.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סתם מסקרנות, למה חלק מהעדפות שלך שהכלי היה ליסינג לשעבר? לא בהכרח כדאי ולא בהכרח מוזיל בצורה משמעותית.

ככה ההורים החליטו, יש להם אחד ומבחינתם זה שווה את ההנחה (היא לא אסטרונומית אבל משמעותית)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ההנחה לא בהכרח תהיה גדולה קח בחשבון. חשוב לבדוק את היסטוריית הטיפולים של הרכב ומתי הטיפול הבא.

ממליץ לך לקרוא את המדריך שכתבתי והקישור שלו נמצא בחתימה שלי.

אישית אני חושב שכדאי לחפש i20 שנת 2009 כניראה יוצאת ליסינג/השכרה.

אגב ב 40-45 אלף אפשר לרכוש כזו שנת 2010 ישירות מליסינג עם אחריות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עריכה:עכשיו שמתי לב שאתה מחפש רכב אוטומט.

האם צריכת הדלק חשובה לך? מה זה בשבילך ביצועים טובים? האם יונדאי i20 אוטומטית עם 100 כוחות סוס תספיק?.

צריכת דלק לא הכי חשובה. אם היא יותר מהירה ממאזדה 2 וסיוויק, זה מצוין. אבל אם אתה מדבר על I20 1600, לא מצאתי בתקציב שלי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתקציב שלך הסיויק שתקנה תהיה ישנה הרבה יותר מהיונדאי מה שעלול להכניס אותך לביקורים במוסך כי מה לעשות הרכב מתיישן.

אוטומט עם ביצועים טובים ואחזקה זולה לסטודנט זה לא כ"כ מסתדר, לדעתי צריך להתפשר על משהו אחד לפחות (אני הייתי מתפשר על האוטומט).

אגב סיויק אוטומטית (ובתקציב שלך רוב הסיכויים לרכוש סיויק דור 7 עם מנוע 110 כ"ס ולא 140 כמו של דור 8) אמנם מרגישה מהירה אבל היא לא באמת כזו, כי סופר מיני עם מנוע חזק וגיר רגיל יכולה להיות יותר מהירה.

אני חושב שלסטודנט שמחפש רק אוטומט, יונדאי i20 מנוע 1.4 / סיריון יספיקו בהחלט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני דווקא הייתי הולך על מאזדה 3. בתקציב שלך תוכל להשיג גם 2009. היא רכב מהנה לנהיגה והמגרעת העקרית שלה היא שלכולם יש כזאת.

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני דווקא הייתי הולך על מאזדה 3. בתקציב שלך תוכל להשיג גם 2009. היא רכב מהנה לנהיגה והמגרעת העקרית שלה היא שלכולם יש כזאת.

יותר מהירה ממאזדה 2?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מהאופציות שציינת, המאזדה 2 בהחלט מתאימה.

שים לב שהדגם ששווק לליסינד דל אבזור ומגיע עם 2 כריות אויר בלבד.

אני הייתי מבטל את הרצון לרכב יוצא ליסינג. במצב השוק של היום לא קשה להוריד במחיר גם את המוכר הפרטי. ביטול הדרישה יפתח בפניך אופציות רבות שלא קיימות בליסינג.

איביזה, פאביה, סוויפט ו-207 הן רק חלק מהאופציות שאתה מפספס.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מהאופציות שציינת, המאזדה 2 בהחלט מתאימה.

שים לב שהדגם ששווק לליסינד דל אבזור ומגיע עם 2 כריות אויר בלבד.

אני הייתי מבטל את הרצון לרכב יוצא ליסינג. במצב השוק של היום לא קשה להוריד במחיר גם את המוכר הפרטי. ביטול הדרישה יפתח בפניך אופציות רבות שלא קיימות בליסינג.

איביזה, פאביה, סוויפט ו-207 הן רק חלק מהאופציות שאתה מפספס.

אני לא מתפשר על האמינות עם הרכבים האלה?

נראה לי שנשארתי עם מאזדה 2 והונדה סיוויק (שנה-שנתיים מתחתיה). איזה מהן יותר מהירה ונראת יותר טוב מבפנים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אלו רכבים בקטגוריות שונות. סיויק היא משפחתית ומאזדה 2 סופר מיני. ניראה לי שאתה לא סגור כ"כ לגבי הצרכים שלך מהרכב.

ההונדה סיויק שתקנה בתקציב הזה תהיה דור 7 עם מנוע 1600 ותיבת הילוכים 4 מהירויות אלא אם תקנה מהצורה החדשה ( דור 8 שהתחילה ב 2006 עם מנוע 1.8 וגיר 5 הילוכים אבל אז או שתגדיל את התקציב או שתקנה אחת עם פגיעה בקצה שלדה/ק"מ גבוהה/יוצאת ליסינג/השכרה).

הסיויק דור 7 לא טיל בליסטי אבל לא עגלה, בכל מקרה זאת לא מכונית מרוץ (נתונים טכניים תוכל לבדוק באתרים שונים כמו מחירון יד 2 ועוד). גם דור 8 היא לא מכונית מרוץ אבל בהחלט חזקה יותר.

לגבי ביטוח תבדוק טוב מה המחיר למשל ב:

www.rak.co.il

www.wobi.co.il

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...