Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לסטודנט עד 35K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אלו רכבים בקטגוריות שונות. סיויק היא משפחתית ומאזדה 2 סופר מיני. ניראה לי שאתה לא סגור כ"כ לגבי הצרכים שלך מהרכב.

ההונדה סיויק שתקנה בתקציב הזה תהיה דור 7 עם מנוע 1600 ותיבת הילוכים 4 מהירויות אלא אם תקנה מהצורה החדשה ( דור 8 שהתחילה ב 2006 עם מנוע 1.8 וגיר 5 הילוכים אבל אז או שתגדיל את התקציב או שתקנה אחת עם פגיעה בקצה שלדה/ק"מ גבוהה/יוצאת ליסינג/השכרה).

הסיויק דור 7 לא טיל בליסטי אבל לא עגלה, בכל מקרה זאת לא מכונית מרוץ (נתונים טכניים תוכל לבדוק באתרים שונים כמו מחירון יד 2 ועוד). גם דור 8 היא לא מכונית מרוץ אבל בהחלט חזקה יותר.

לגבי ביטוח תבדוק טוב מה המחיר למשל ב:

www.rak.co.il

www.wobi.co.il

אני מחפש סופר מיני אבל לא מוצא שום דבר שיתן לי הנאה סבירה תחת התנאים שלי, לכן אני פוזל לכיוון רכבים כמו הסיוויק. ביטוח ההורים משלמים.

הנתונים ביד 2 מדויקים?

פורסם

תלוי איך אתה מגדיר הנאה, אני אישית נהנה יותר לנהוג במכוניות קטנות וזריזות כמו מאזדה 2 או סוויפט מול סיוויק, שהיא אמנם יחסית זריזה, אבל חוצמזה היא משפחתית דיי בינונית.

בנוסף מכונית קטנה וחדישה יחסית תהיה במקרים רבים בטוחה ממשפחתית מבוגרת וגם חסכונית יותר וקלה יותר לחניה.

הייתי מתמקד בחיפוש של מאזדה 2 רמת גימור דיינמיק (המאובזרת יותר בכלל ובטיחותית בפרט) או סוויפט GLX (שוב אותו סיפור של איבזור).

פורסם

משום מה אני מוצא את עצמי ממליץ לא מעט על הרכב הזה לאחרונה אבל הוא פשוט נותן את התמורה הטובה ביותר למה שאתה מחפש.. והוא מהיר יותר מכל

מה שהוצע כאן- פיאט בראבו 1.4 טורבו. בתקציב הזה תוכל למצוא בטוח שנתון 2009, רק שמבדיקה גסה שעשיתי יש יותר שנתוני 2010 למכירה, למרות

שךאחר מיקוח ובמתיחת התקציב בכ-5k תוכל לרכוש גם שנתון 2010 לדעתי. מבחינת הרכב הוא נחשב לאמין מאוד, מהיר וזריז- 120 כ"ס ו21 קג"מ

שמתקבלים כבר בסל"ד נמוך יחסית, מבחינת צריכת דלק הרכב גם נחשב לטוב- באזור ה 1:15 כשלא תלחץ יותר מידי, והוא גם מפנק ומאובזר יחסית. העקב

אכילס שלו היא שקשה למצוא אותו עם קילומטרז' נמוך, אבל אם מתאמצים אפשר למצוא קילומטרז סביר ביותר.

פורסם

עם 35k אולי שווה לך לבדוק אופציית מימון שהחברות נותנות.אתה נותן סכום התחלתי ואת היתר אתה פורט לתשלומים שנוחים לך בעל חודש לשלוש שנים.אחרי שלוש שנים יש לך אופציה להחזיר את היתרה ולהשאיר את הרכב,למכור בשוק הפרטי את הרכב ולהחזיר את היתרה או לקהל מחירון על הרכב פחות היתרה ולהשתדרג באוטו חדש.

זאת בכל אופציה מבחינתך?

• תוכן חדש...