Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

רכשתי סוזוקי סוויפט מודל 2012.

אני צריך להחליף צמיגים עכשיו בגלל שהרכב מטופל רק בחברה ואני רוצה להמשיך לטפל רק בחברה גם צמיגים הם מחליפים?

אם כן איזה חברה צמיגים צריך בשביל הרכב חברה טובה שהמציגים לא יהרסו לי אחרי שנה.

או שבכלל לא מחליפים בחברה ואצל פנצ'ריה כמה אמור לעלות לי 4 צמיגים ואיזה חברה אני צריך לקחת תודה.

וגם כיוון פרונט כמה אמור לעלות? ואם עושים את זה בחברה

או רק טיפולים וצמיגים ומצברים וכיוון פרונט לא עושים במוסכים של סוזוקי

עריכה אחרונה על ידי mako
פורסם (נערך)

צמיגים ומצברים רצוי להחליף מחוץ למוסכי החברה מפאת העלות. ואלא אם כן מדובר במוסך מקצועי בעליל, אפשר לשקול לבצע את הטיפולים מחוץ למוסכי החברה כאשר נמצאים מעבר למסגרת האחריות.

אם אתה מעונין בהמלצה לצמיגים, נא ציין מידת צמיגים (כולל קודי מהירות ועומס), תקציב ודרישות מהצמיגים.

כאומדן ראשוני או רכישה אתה יכול להעזר באתרים: www.tires4u.co.il, www.tireclub.co.il, www.tiredeal.co.il

תוכל להעזר גם בפוסט דומה (כתלות במידת הצמיג): http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?534549-%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%92%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A1%D7%95%D7%96%D7%95%D7%A7%D7%99-%D7%A1%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A4%D7%98-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-(2010-gt-)

מחיר כיוון פרונט הוא בין 100 ל-300 ש"ח נדמה לי.

במוסך החברה כנראה(אם כי לא בהכרח) יפנו למוסך חוץ שיבצע את העבודה.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
כשקניתי את הרכב היה רשום בבדיקה לעשות כיוון פורט והחלפת 4 צמיגים

לרוב מכוני בדיקה מבצעים כסת"ח על מנת שהלקוח לא יבוא אליהם בתלונות.

בכל מקרה הייתי ממליץ לתת למישהו שמבין בצמיגים(לא לפנצ'ריה) לבדוק אותם

ולראות אם בכלל יש צורך להחליפם.

בכל מקרה מה המידה של הצמיגים? מאיזה אזור בארץ?

• תוכן חדש...