Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אנחנו חושבים להחליף את המשפחתית

אשמח לקבל חווד דעת על טויוטה קורולה 2009 אוטומטית 1600

כ 85 אלף ק"מ

מחיר מבוקש עי המוכר (יד שנייה פרטי) 64 אלף

לשימוש משפחתי

ובלי קשר אשמח לקבל רעיונות למשפחתיות אמינות לטווח ארוך התקציב דומה

תודה רבה ושנה טובה

אז למה לי פוליטיקה עכשיו?

פורסם

מהן הדרישות מהרכב ? (בטיחות / אמינות / חסכונית / נוחות - ולפי איזה סדר ?) כמה ייסע בחודש ? כמה אנשים ייסעו רוב הזמן ?

איזה רכב ברשותכם היום ?

פרט קצת בבקשה ותוכל לקבל יותר אינפורמציה והכוונה.

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)
מהן הדרישות מהרכב ? (בטיחות / אמינות / חסכונית / נוחות - ולפי איזה סדר ?) כמה ייסע בחודש ? כמה אנשים ייסעו רוב הזמן ?

איזה רכב ברשותכם היום ?

פרט קצת בבקשה ותוכל לקבל יותר אינפורמציה והכוונה.

צפי נסועה של 15-20 לשנה, מעוניינים לרכוש רכב לחמש - שש שנים קדימה

לא יודע לדרג בדיוק בין הפרמטרים החשובים שהוזכרו, אבל אשמחאם יוכלו לפרט בנוגע לקורולה ולכל המלצה אחרת לגבי כל אחדצמהם

תודה

עריכה אחרונה על ידי rony123

אז למה לי פוליטיקה עכשיו?

פורסם

בשנת 2009 נמכרו גם רובוטיות וגם אוטומטיות, שים לב מה אתה קונה.

נחשבת אמינה, אם כי להוריי הייתה 2008 שלא הראתה אמינות גבוהה (משאבת מים החלה לנזול אחרי 20 אלף ק"מ, מושב נהג היה נופל מעצמו אחרי 30 אלף ק"מ, מסך של המערכת שבק חיים בלי קשר לכלום), הטיפולים זולים יחסית.

מבחינת בטיחות לא וואו, אין ESP, ואין 7 כריות אוויר, אז הציון של ה5/5 כוכבים במבחני הריסוק לא רלוונטי.

בתקציב הזה אני מעדיף קיה פורטה או יונדאי i30.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לנו היתה במשפחה 2009 אוטומט רגיל, הרכב סוס עבודה! הוחזר לחברה לאחר ארבע שנים של התעללות ע"י 5-6 נהגים במשפחה,חלקן נהגות חדשות, ו למרות שעל השעון כבר היה 220 א' ק"מ- שום גימגום! הרכב נסע כמו חדש עד הרגע האחרון.אולי פעם אחת נתקע.

פורסם

לאבי יש אחת משנת 09' עם 135 אלף ק"מ, מקפיד על טיפולים ושמן מתאים והרכב אמין מאוד.

חוץ מטיפולים לא נכנס למוסך.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אלי, תחליט, שום גמגום או שנתקע פעם אחת?

בכל מקרה מדובר ברכב אמין, זריז, חסכוני יחסית בדלק (יחסית ל1600 אוטומט), דיי מרווח ובעל נוחות סבירה.

עכשיו הגענו למגרעות, במידה והגיר רובוטי כדאי לעשות סיבוב ניסיון ברכב לראות שתפקוד הגיר מתקבל על הדעת מבחינתכם, יש מי שמפריע לו ויש מי שלא, רמת גימור סאן דיי קמצנית, שוב, יש מי שמפריע לו ויש מי שלא.

החסרונות המשמעותיים הם איבזור בטיחות חסר בצורת 4 כריות אויר וללא מערכת בקרת יציבות בזמן שלרוב התחרות כבר יש 6 כריות ומערכת בקרת יציבות (ESP) כסטנדרט והמחיר, באותו תקציב תוכל לקנות מתחרה (יונדאי, קיה, סוזוקי, מיצובישי ועוד) חדשה בשנה-שנתיים לפחות.

אני בהחלט הייתי מעדיף לחפש קיה פורטה,מיצובישי לנסר 1.5 או פורד פוקוס מודל 2010-11.

מבחינת שימושיות ואיכות חיים הן יהיו דומות ואולי אף עדיפות ובלי להתפשר על בטיחות, נכון חלקן יהיו מעט פחות חסכוניות והפוקוס גם משמעותית איטית יותר (אך גם נוחה הרבה יותר), אך ההבדל לא מאוד גדול בצריכת הדלק.

פורסם

לרכב שעבר 220 א' ק"מ בארבע שני מותר אולי כן לגמגם פעם אחת... בכל אופן מלבד אמינות יוצאת דופן הרכב לא מלהיב במיוחד, אישית הייתי מעדיף משהו קצת פחות יפני.

• תוכן חדש...