Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דלק לרכב

aviisr
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

אני גר באזור עפולה ויש מלחמת מחירים של ממש בדלק. אני תמיד דואג לתדלק היכן שזול אך מקפיד לתדלק בדור, טן או פז.

בכל מקרה הסיבה שאני כותב היא כי חבר אמר לי שהוא מעדיף לתדלק בתחנות ''דלק'' כי הדלק שלהם טוב יותר ולכן לא איכפת לו לשלם 20 אג' יותר לדלק.

חייב לציין שאני קלולס ולכן הדברים שלו גורמים לי להרהר בכך.

אשמח לחוות דעתכם על האמירה שלו ולשמוע על הרגלי התדלוק שלכם.

תודה!

אבי

פורסם

חבר שלך צודק.

באופן אישי אני ממלא דלק בתחנה אחת (אוקטן 98 קבוע , 8.45 ש"ח לליטר קצת בעייתי למצוא מחיר שפוי..) - פז.

ולכן אני ממליץ גם לך, תתדלק בתחנה מוכרת(עדיפות לכזו שתדלקת בה בעבר ולא היו בעיות עם הדלק). אגורה לפה אגורה לשם זה לא כזה קריטי.

פורסם

אני אישית (בהצעתו של דוד שלי) מתדלק באופן קבוע בטן. בהתחלה הייתי מתדלק ב"דלק", אבל בטן יותר זול, אז ניסיתי.

לא היו שום בעיות עד עכשיו עם הדלק.

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

פורסם

אל תשבור תראש. גם דלק וגם פז בעפולה מציעות מחיר של 7.11(הכי זול בעפולה ובאזור) ימי שני בטן ב7.00. בהצלחה!

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

• תוכן חדש...